NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من باید فاز هر پستم رو تشریح کنم آیا؟ نه مشخصه قضاوت با بینندگان فقط تو هم نبودی...:icon_pf (34): ای روزگار لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ زنان در این 8 کار از مردان بهترند! رهایی از شکست عشقی بر طبق تحقیق انجام شده از ۱۰۰۰ فرد مجرد در مجله Journal of Health and Social Behavior مشخص شده که مردان در هنگام شکست عشقی، زمان بیشتری را نسبت به زنان در ناراحتی و غم ناشی از جدایی و شکست سپری می کنند. جونه من راست میگه؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ evall yohoooooooooooo شوما خودتو کنترل کن هیجان واست خوب نی لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ . چکش زدن زنان ۱۰٪ از مردان در وارد کردن ضربه توسط چکش دقیق تر اند و ضربه را با نیروی متناسب وارد می کنند. این نتایج را دانشگاه ماساچوست پس از انجام تحقیقات بر روی زنان و مردان اعلام نمود. گویندگی اخبار محققان سوییسی بر این باورند که اخباری که توسط گویندگان زن گفته می شوند، اعتبار بیشتری را نزد بینندگان به نسبت اخبار گفته شده توسط مردان کسب می کنند این دو تای اخر رو راست میگه دلیلش هم کاملا واضحه لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بابا این حرف ها خیلی کودکانه تر از اونه که کسی بخواد جدی بگیره. همه خانم های این انجمن تاج سر ما هستند. بنده هم همونطور که گفتم کره خر درونمان وسوسه امان کرد و خواستیم یه کرمی ریخته باشیم برای شادی و گفت و خند. تورو خدا کسی جدی برداشت نکنه. لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بابا این حرف ها خیلی کودکانه تر از اونه که کسی بخواد جدی بگیره. همه خانم های این انجمن تاج سر ما هستند. بنده هم همونطور که گفتم کره خر درونمان وسوسه امان کرد و خواستیم یه کرمی ریخته باشیم برای شادی و گفت و خند. تورو خدا کسی جدی برداشت نکنه. لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ زنان ۱۰٪ از مردان در وارد کردن ضربه توسط چکش دقیق تر اند و ضربه را با نیروی متناسب وارد می کنند. این نتایج را دانشگاه ماساچوست پس از انجام تحقیقات بر روی زنان و مردان اعلام نمود. :w58: به چه هدفی نشستن این تحقیاتُ انجامیدن؟! لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ فقط در 8 کار؟؟؟؟ بنظرم من در 80 کار بهتر از مردان هستند: (البته این چیزایی که میگم در همه خانم ها نیست لذا خانومهای سایت ناراحت نشن ) 1- ورزش چانه حرکت درجا 2- صحبت کردن 3- پیدا کردن موضوعات جدید برای صحبت کردن که مردها با ساعت ها فکر کردن به ذهنشون نمیرسه 4- خرید کردن 5- سرکار گذاشتن انواع و اقسام فروشنده 6- انتشار و پخش اخبار خاص و مهم مخصوصا زندگی خصوصی دیگران (خبرگزاری معروف نسا) 7- دل بردن از مردهایی که اعتماد بنفس چندانی ندارن 8- عشوه گری و فریب دادن و مخ زدن و خر کردن و... 9- کلافه کردن آقایون 10- صرف کردن بیشترین زمان ممکن برای آماده شدن برای رفتن به مهمانی و......................... الان وقت ندارم بقیه اش باشه طلبتون لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ای ول به خودمـــــــــــــــــــــــــــــــــون لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ فقط در 8 کار؟؟؟؟بنظرم من در 80 کار بهتر از مردان هستند: (البته این چیزایی که میگم در همه خانم ها نیست لذا خانومهای سایت ناراحت نشن ) 1- ورزش چانه حرکت درجا 2- صحبت کردن 3- پیدا کردن موضوعات جدید برای صحبت کردن که مردها با ساعت ها فکر کردن به ذهنشون نمیرسه 4- خرید کردن 5- سرکار گذاشتن انواع و اقسام فروشنده 6- انتشار و پخش اخبار خاص و مهم مخصوصا زندگی خصوصی دیگران (خبرگزاری معروف نسا) 7- دل بردن از مردهایی که اعتماد بنفس چندانی ندارن 8- عشوه گری و فریب دادن و مخ زدن و خر کردن و... 9- کلافه کردن آقایون 10- صرف کردن بیشترین زمان ممکن برای آماده شدن برای رفتن به مهمانی و......................... الان وقت ندارم بقیه اش باشه طلبتون بعله.عرض میکردم 11- در دانشگاه....استاد خودشیرین کردن جلوی اساتید..استاد، میان ترم کی میگیرین؟ تمرینها رو الان تحویل می گیرین؟؟ و... 12- خانمها استاد پائین آوردن نرخ حقوق برخی مشاغل هستند چون باز هزینه بسیار اندک هر کاری رو قبول میکنن و دیگه نوبت به آقایون نمیرسه 13- روم به دیوار... روم به دیوار ...روم به دیوار...خدایا منو ببخش .... نمیدونم خلاف قوانین این انجمن هست یا نه؟ ولی میگم...میخواید اصلا نگم....بگم؟؟ بگم؟؟؟ باشه میگم: خانم ها استاد حرکات نوسانی موزون و آهنگین هستن که عمرا مردها به گردشون هم نمیرسن..میگی نه..نیگا...نه نیگا نکن!!! و............ بازهم ادامه دارد....... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ رانندگی در شهر تحقیقات ترافیکی انجام شده در سال ۲۰۱۰ نشان می دهد که ۸۰٪ عاملین تصادفات شهری مردان بوده اند. زنان به سبب رعایت احتیاط کمتر از مردان دچار حادثه می شوند. این غیر منطقیه چون 99% راننده ها مرد هستند لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حافظه ی بهترو موافقم. گویندگی رو اصلا صحبتشو نکنید!! مسائل عشقی که بیچاره ها نقطه ضعفشونه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده