Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نه بذار باشه چهره واقعیت رو ببینن! اسپم نیست موضع شماها در برابر تاپیکه:icon_pf (34): ای بابا ابولفضل جون این خانم چی میگه؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اینا رو گذاشتی تا مردها هم بفهمند ماکه میدونستیم این آقایون هستند که باور ندارند لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ای باباابولفضل جون این خانم چی میگه؟ پاک کنه یعنی پارتی بازی!:vahidrk: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خانما در همه کار از مردا بهترن ...هنوز مونده تا بفهمید لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این فقط برای رانندگیه ها لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ پاک کنه یعنی پارتی بازی!:vahidrk: وا! خانوما چرا رو اعصابشون تسلط ندارند. لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این فقط برای رانندگیه ها ممدرضا دیروز یه خانومه رو دیدم پارک دوبل زد. باورت میشه؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ممدرضا دیروز یه خانومه رو دیدم پارک دوبل زد.باورت میشه؟ چـــــی میــــگـــی؟ من بودم یه عکس با رانندش میگرفتم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ وا!خانوما چرا رو اعصابشون تسلط ندارند. وا رو چه حسابی؟ کسی اذیتت کرده جیمی؟ اینجا همه خانومها که راحتن!! در ضمن رو حرفاشون تسلط دارن از حرفشون بر نمیگردن لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ وا رو چه حسابی؟ کسی اذیتت کرده جیمی؟ اینجا همه خانومها که راحتن!! در ضمن رو حرفاشون تسلط دارن از حرفشون بر نمیگردن کاملا مشخصه. مردا با پنبه سر می برن اینه فرقش. لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نمیدانم جرا باید اثبات شود مردان از زنان برتر هستند یا زنان از مردان مرد ،مرد است وزن،زن!هریک در جایگاه ونقش خود صفاتی خوب یا بد دارند.دلیل برتری جنسیتی نیست به نظر من تا جنسیتی خود را ضعیف نشمارد سعی در اثبات برتری اش نسبت به جنس دیگر نخواهد کرد همینکه میگوید ما برتر هستیم یعنی جنسیت خودراضعیف وپایین میداند وجنس مقابل را قوی تر وگرنه دلیل ندارد سعی در اثبات این برتری کند. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کاملا مشخصه. مردا با پنبه سر می برناینه فرقش. ایهیم مشخصه فک نمیکنی این پنبه و اینا بیشتر راس کاره خانوماست؟ گفتم که خانومها رو حرفشون تسلط دارن حرفشون رو پس نمیگیرن یعنی جیمی این طرز برخورد با یه تاپیک که حقیقتو گفته درسته؟ خوب چرا جنبه پذیرش حقیقت رو بعضیها ندارن؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نمیدانم جرا باید اثبات شود مردان از زنان برتر هستند یا زنان از مردان مرد ،مرد است وزن،زن!هریک در جایگاه ونقش خود صفاتی خوب یا بد دارند.دلیل برتری جنسیتی نیست به نظر من تا جنسیتی خود را ضعیف نشمارد سعی در اثبات برتری اش نسبت به جنس دیگر نخواهد کرد همینکه میگوید ما برتر هستیم یعنی جنسیت خودراضعیف وپایین میداند وجنس مقابل را قوی تر وگرنه دلیل ندارد سعی در اثبات این برتری کند. این کل کل ها به خاطر شوخی و خندس و کسی منکر حرف شما نیست لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ایهیم مشخصه فک نمیکنی این پنبه و اینا بیشتر راس کاره خانوماست؟ گفتم که خانومها رو حرفشون تسلط دارن حرفشون رو پس نمیگیرن یعنی جیمی این طرز برخورد با یه تاپیک که حقیقتو گفته درسته؟ خوب چرا جنبه پذیرش حقیقت رو بعضیها ندارن؟؟:icon_pf (34): نه درست نیست. لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ این کل کل ها به خاطر شوخی و خندس و کسی منکر حرف شما نیست نگو که داش پیمانمون جدی گرفته؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نگو که داش پیمانمون جدی گرفته؟ نه بابا الان خودشم میاد کل کل میکنه با این جماعت نسوان لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نه درست نیست. پس دیگه این برخوردو نکن عزیزم اصلا موذی نیستی محمد لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ پس دیگه این برخوردو نکن عزیزم اصلا موذی نیستی محمد کی اینگونه برخورد کرد؟ موذی نیستم دیگه. چی بگم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کی اینگونه برخورد کرد؟ موذی نیستم دیگه. چی بگم. تو اینگونه برخورد کردی عزیزم...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ تو اینگونه برخورد کردی عزیزم...:icon_pf (34): من باید فاز هر پستم رو تشریح کنم آیا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده