kiarash rad 87 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ابزار داره واسه اینکار دوست گلم!پوپولیسم! یعنی نمونه اش رو ندیدی تا حالا؟ چرا نمونه ی populist در کشور زیاده . خیلیم زیاد. ولی مشکل من اینه که اونا رو جزو لمپن ها به حساب نمیارم. لمپن در نظر من کسیه که جایگاه اجتماعی نداره و بلد نیست نقش یه فرد موجه رو بازی کنه. ولی populist ها متاسفانه جایگاه اجتماعی زیادی رو با نقش بازی کردن بدست اوردن و بازیگران خوبی شدن. برای همین در نظر من دیگه لمپن نیستن و در واقع شاغل هم محسوب میشن! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. 2
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 چرا نمونه ی populist در کشور زیاده . خیلیم زیاد.ولی مشکل من اینه که اونا رو جزو لمپن ها به حساب نمیارم. لمپن در نظر من کسیه که جایگاه اجتماعی نداره و بلد نیست نقش یه فرد موجه رو بازی کنه. ولی populist ها متاسفانه جایگاه اجتماعی زیادی رو با نقش بازی کردن بدست اوردن و بازیگران خوبی شدن. برای همین در نظر من دیگه لمپن نیستن و در واقع شاغل هم محسوب میشن! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. بله منظورتونو رسوندین. 1
Ssara 14641 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 کی بود میگفت جواب اینا رو ندین؟؟؟:vahidrk: من یک بار از سر شوکی که بهم وارد شده بود سکوت کردم هنوز پشیمونم!:icon_razz: 1
EVF 5465 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 جایی برای لمپن ها نیست! بله کاملا درست می فرمایید! اما درست ! خیر...
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2012 یكی از اصولی كه مورد تاكید این افراد است «غیریت پروری» است. غیریت پروری میگوید: «هر كه با ما نیست از ما نیست، دیگری دشمن ماست، دشمنی كه باید نابود شود.» یکی از ویژگی های بارزی که متاسفانه توی جامعه می بینیم. متاسفانه رشد قارچ گونه هم پیدا کرده است.
amirgb 8546 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 در مورد لمپن علمي هم توضيح داديد؟ آيا اينكه يك نفر و يا اطرافيان يك نفر دايما از القابي مانند دكتر,استاد , پيشوا و غيره در جمعي دوستانه و براي كوبيدن فرد يا افرادي خاص استفاده مي كنند هم شامل لمپنيسم مي شود؟ يا اينكه فردي بيكار كه از فرت بيكاري نمي داند وقتش را چگونه سپري كند و يا روزش را شب كند ,دم از پروژه هاي ملي و سري مي زند چه؟ خوشحال مي شوم توضيحاتي در اين مورد بفرماييد 4
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2012 در مورد لمپن علمي هم توضيح داديد؟آيا اينكه يك نفر و يا اطرافيان يك نفر دايما از القابي مانند دكتر,استاد , پيشوا و غيره در جمعي دوستانه و براي كوبيدن فرد يا افرادي خاص استفاده مي كنند هم شامل لمپنيسم مي شود؟ يا اينكه فردي بيكار كه از فرت بيكاري نمي داند وقتش را چگونه سپري كند و يا روزش را شب كند ,دم از پروژه هاي ملي و سري مي زند چه؟ خوشحال مي شوم توضيحاتي در اين مورد بفرماييد به هر حال در هر جامعه ای میشه رد پایی از لمپن ها دید. بخصوص جوامع جوزده. توی همین دانشگاه شهید بهشتی و عضو هیئن علمی، اساتیدی هستند که بسیار باسواد هستند اما متاسفانه رفتارهایی ناشایست دارند. جامعه متاسفانه درگیر این موضوع هست. از سطح سیاست بگیرید تا سطح علمی مکان های علمی مختلف مثل تالار های علمی مجازی. 3
ارسال های توصیه شده