Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ یه بار نشد ممد از اینجا بهمون کارت شارژ بده ! خسیسسسسس سیمااااااااا؟؟؟؟؟؟ قبلنا خوب اسپم میکردی ها! من که اینو نمیشناسم ! شما میشناسیدش ؟ چقدرم لاف میزنه !!!! اینم داداش رحمان خودمون ! اون موقع هنوز فعال نبود ! آقا ابوالفضل قبل از مدیر شدن ! تینا قبل از این که مسیول مسابقات کامپیوتر بشه ! 35 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ حامد در پست سابق فهیمه همچنان مدیر تالار اخبار مهناز همچنان مدیر تالار معماری هادی و صندلی اش !!!!!! اینم از سفید برفی 33 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ و این سه نفر که تا حالا آواتاراشون رو عوض نکردن ! حسرت به دل موندیم از این جا فیس بوک رو باز کنیم! 34 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود. دستت درد نکنه. با این تاپیکت احساسات نوستالژیکم زد بالا حالا که دارم فکر میکنم میبینم احساس می کنم خیلی وقته که گذشته از اون موقع ها. زمان چیزی است که هرگز به انسان باز نمی گردد. 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ تصویر قبل از مرگ من و تبدیل به روح شدن من ندازی 13 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود. دستت درد نکنه.با این تاپیکت احساسات نوستالژیکم زد بالا حالا که دارم فکر میکنم میبینم احساس می کنم خیلی وقته که گذشته از اون موقع ها. زمان چیزی است که هرگز به انسان باز نمی گردد. وقتی داشتم اینا رو درس میکردم به این فکر میکردم که چقدر زمان افکار ادما رو عوض میکنه ! خیلی از افراد دیدگاهاشون نسبت به گذشته تغییر کرده ! تصویر قبل از مرگ من و تبدیل به روح شدن من ندازی نه والا ! تصویر از همین الانتم ندارم چه برسه به گذشته ! 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ خوب الان که روح ام و باید چشم بصیرت داشته باشی منو بببببنی 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ وای ایتها رو از کجا جسی ؟ آخی واقعا یاد بعضی هاش بخیر اسپمرها هم اسپمرهای قدیم 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ چه زود گذشت. تاپیک جالبی بود سامان جان. 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ جالب بود ... منم چند تا عکس دارم ... پیداشون کردم میزارمشون ... 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ این بنر نداشتن سایت جدید خیلی ضد حال 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ ما که ندیدیم اون موقعو اما چه دورانی بوده دوران قدیم!!! 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ کار جالبی کردی منم چندتا از این عکسا دارم. میذارمشون 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ ممنون سامان...خیلی جالب بود :flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ مطمئنم هر کدوم از بچه های اون موقع این تاپیکو ببینن خیلی خوشحال میشن من که نبودم ولی کار جالبی کردی! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ ابوالفضل اون موقع یادته که فکر میکردیم پیری؟ به قول شقایق الان فهمیدیم که بیلی! یادم میاد تو یه تاپیکی منو تو هی به هم میگفتیم مخالفم خیلی باحال بود! من اون موقع هی می خواستم به تو و شقایق تذکر بدم از اون شکلکی که میخنده و دست گل داره برای تشکر استفاده نکنید روم نمیشد. اون شکلکه بالاش می نوشت Congratulations به معنای تبریک! شما هی برای تشکر ازش استفاده می کردید. 14 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ آخیییییییییییییییییییییییییییییی.....یادش بخیر دلم برا ورژن قبلیه خیلی تنگگ شده 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده