رفتن به مطلب

بفرمایین شام....

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

حتما در جریان هستید سری جدید بفرمایید شام شروع شده

خوبه اینجا ما هم به صورت مجازی یه مسابقه بزاریم

شما اگه توی این مسابقه شرکت کنید چطور از مهموناتون پذیرایی میکنید؟:icon_redface:

منتظر نظراتون هستم:w16:

• Like 12
لینک به دیدگاه

با تشکر از دعوت شما.

راستش من اگه بخوام تو این مسابقه شرکت کنم. نفر آخر میشم یا اینکه منو از مسابقه میندازنم بیرون.

غلتشم اینه که : من تو مهمونی ها که برم یا مهمون دعوت کنم , به کمترین موضوعی که اهمیت میدم , همین خوردنه.

نه اینکه کم بذارم . ولی غذا هایی تهیه میکنم که بشه سرپائی هم خورد. فقط از نظر تنقلات مثه آجیل و میوه کم نمیارم.

بیشترین توجه من تو مهمونی ها به داشتن اخلاق خوش , محیط گفتگوی صمیمانه و این جور چیزاست.

دیدین گفتم آخر میشم؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
با تشکر از دعوت شما.

راستش من اگه بخوام تو این مسابقه شرکت کنم. نفر آخر میشم یا اینکه منو از مسابقه میندازنم بیرون.

غلتشم اینه که : من تو مهمونی ها که برم یا مهمون دعوت کنم , به کمترین موضوعی که اهمیت میدم , همین خوردنه.

نه اینکه کم بذارم . ولی غذا هایی تهیه میکنم که بشه سرپائی هم خورد. فقط از نظر تنقلات مثه آجیل و میوه کم نمیارم.

بیشترین توجه من تو مهمونی ها به داشتن اخلاق خوش , محیط گفتگوی صمیمانه و این جور چیزاست.

دیدین گفتم آخر میشم؟

خب آقای خوش اخلاق همین غذاهای سرپایی که آماده میکنید چی چی هس؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
با تشکر از دعوت شما.

دیدین گفتم آخر میشم؟

اتفاقا زیبایی این مسابقه به تنوعشه

شرکت کن فکور عزیز

• Like 3
لینک به دیدگاه

به به بفرمایید شام !!!!

ما قراره با کی رقابت کنیم ؟ از اینایی نباشند که به همه 2-3 میدن!!!

خوب توی خونه شیرازیا باید یه غذای شیرازی باشه دیگه:

پیش غذا: آش سبزی شیرازی

غذای اصلی: کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی

دسر: پالوده شیرازی

حالا مونده یه نمره 10 شیرازی :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به به بفرمایید شام !!!!

ما قراره با کی رقابت کنیم ؟ از اینایی نباشند که به همه 2-3 میدن!!!

خوب توی خونه شیرازیا باید یه غذای شیرازی باشه دیگه:

پیش غذا: آش سبزی شیرازی

غذای اصلی: کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی

دسر: پالوده شیرازی

حالا مونده یه نمره 10 شیرازی :ws3:

خوش اومدی

عکساشو میذاشتی ببینیم چه شکلیه:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چشم. فعلا که مهجور از وطنم !!!

به افسانه خانم مدیر اتلیه عکاسی میگم از شیراز چند تا عکس بفرسته !!!

خودم هم بد جوری هوس کردم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اتفاقا زیبایی این مسابقه به تنوعشه

شرکت کن فکور عزیز

thumbnail.aspx?q=1512502337404&id=45ad6cf5f2449c6098c9bc871dbd67e2&url=http%3a%2f%2fwww.ashpazonline.com%2frecipes_photos%2f450_1318428334_original_siolagwycpmuhtbkqenj.jpg

همیشه و همه جا فقط کوووووووووووووووووفته تبریزی و دیگر هیچ. thumbnail.aspx?q=1435827314112&id=8fddac6641dc424a8e6863319f513fb6&url=http%3a%2f%2fwww.netiran.net%2fuploads_group%2f2000%2f1030%2f21533.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...