shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان حتما در جریان هستید سری جدید بفرمایید شام شروع شده خوبه اینجا ما هم به صورت مجازی یه مسابقه بزاریم شما اگه توی این مسابقه شرکت کنید چطور از مهموناتون پذیرایی میکنید؟ منتظر نظراتون هستم 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من خودم برای پیش غذا :کشک بادمجون غذای اصلی:زرشک پولو با مرغ وبرای دسر کیک اسفنجی به همراه چای 9 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ جهت پیش غذا سوپ شیر برای غذای اصلی وبرای دسر بعد از غذا 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ جهت پیش غذا سوپ شیر برای غذای اصلی مهسا جون دسر یادت رفت 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ شما غذا بیارید من میخورم زرنگی 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من پیش غذا سالد الویه میدم غذای اصلی جوجه کباب وبرای درسر هم شیر پسته 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ زرنگی بله بله من سوپ شیر میل دارم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ این تاپیکو نزدم که تشکر بگیرم چرا ذوق و سلیقه ندارید آخه؟ از مهمون فرار میکنید؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ این تاپیکو نزدم که تشکر بگیرمچرا ذوق و سلیقه ندارید آخه؟ از مهمون فرار میکنید؟:vahidrk: خب من مهمون شما 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ با تشکر از دعوت شما. راستش من اگه بخوام تو این مسابقه شرکت کنم. نفر آخر میشم یا اینکه منو از مسابقه میندازنم بیرون. غلتشم اینه که : من تو مهمونی ها که برم یا مهمون دعوت کنم , به کمترین موضوعی که اهمیت میدم , همین خوردنه. نه اینکه کم بذارم . ولی غذا هایی تهیه میکنم که بشه سرپائی هم خورد. فقط از نظر تنقلات مثه آجیل و میوه کم نمیارم. بیشترین توجه من تو مهمونی ها به داشتن اخلاق خوش , محیط گفتگوی صمیمانه و این جور چیزاست. دیدین گفتم آخر میشم؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ با تشکر از دعوت شما.راستش من اگه بخوام تو این مسابقه شرکت کنم. نفر آخر میشم یا اینکه منو از مسابقه میندازنم بیرون. غلتشم اینه که : من تو مهمونی ها که برم یا مهمون دعوت کنم , به کمترین موضوعی که اهمیت میدم , همین خوردنه. نه اینکه کم بذارم . ولی غذا هایی تهیه میکنم که بشه سرپائی هم خورد. فقط از نظر تنقلات مثه آجیل و میوه کم نمیارم. بیشترین توجه من تو مهمونی ها به داشتن اخلاق خوش , محیط گفتگوی صمیمانه و این جور چیزاست. دیدین گفتم آخر میشم؟ خب آقای خوش اخلاق همین غذاهای سرپایی که آماده میکنید چی چی هس؟ 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ با تشکر از دعوت شما.راستش من اگه بخوام تو این مسابقه شرکت کنم. نفر آخر میشم یا اینکه منو از مسابقه میندازنم بیرون. غلتشم اینه که : من تو مهمونی ها که برم یا مهمون دعوت کنم , به کمترین موضوعی که اهمیت میدم , همین خوردنه. نه اینکه کم بذارم . ولی غذا هایی تهیه میکنم که بشه سرپائی هم خورد. فقط از نظر تنقلات مثه آجیل و میوه کم نمیارم. بیشترین توجه من تو مهمونی ها به داشتن اخلاق خوش , محیط گفتگوی صمیمانه و این جور چیزاست. دیدین گفتم آخر میشم؟ اتفاقا زیبایی این مسابقه به تنوعشه شرکت کن فکور عزیز 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ به به بفرمایید شام !!!! ما قراره با کی رقابت کنیم ؟ از اینایی نباشند که به همه 2-3 میدن!!! خوب توی خونه شیرازیا باید یه غذای شیرازی باشه دیگه: پیش غذا: آش سبزی شیرازی غذای اصلی: کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی دسر: پالوده شیرازی حالا مونده یه نمره 10 شیرازی 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ به به بفرمایید شام !!!!ما قراره با کی رقابت کنیم ؟ از اینایی نباشند که به همه 2-3 میدن!!! خوب توی خونه شیرازیا باید یه غذای شیرازی باشه دیگه: پیش غذا: آش سبزی شیرازی غذای اصلی: کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی دسر: پالوده شیرازی حالا مونده یه نمره 10 شیرازی خوش اومدی عکساشو میذاشتی ببینیم چه شکلیه 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ چشم. فعلا که مهجور از وطنم !!! به افسانه خانم مدیر اتلیه عکاسی میگم از شیراز چند تا عکس بفرسته !!! خودم هم بد جوری هوس کردم. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا زیبایی این مسابقه به تنوعشهشرکت کن فکور عزیز همیشه و همه جا فقط کوووووووووووووووووفته تبریزی و دیگر هیچ. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ خب آقای خوش اخلاق همین غذاهای سرپایی که آماده میکنید چی چی هس؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده