رفتن به مطلب

احتمال تعطیلی تهران وجود دارد

ارسال های توصیه شده

افزايش پايداري هوا

احتمال تعطیلی تهران وجود دارد

ایرن:معاون عمرانی استاندار تهران از افزایش پایداری هوا در پایتخت خبر داد و گفت: احتمال تعطیلی تهران وجود دارد اما هنوز تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به گزارش خبرگزاری محیط زیست ایران،محمد رضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که از فردا آلودگی هوای تهران تشدید می شود گفت: پایداری هوای تهران افزایش یافته و هم اکنون وضعیت هوای شهر در آستانه اضطرار رسیده است.

وی با اشاره به برگزاری کمیته آلودگی هوای پایتخت گفت: اگرچه در دو روز گذشته وضعیت آلودگی هوا کاهش یافته است اما با توجه به پایداری هوا، پیش بینی می شود که از فردا وضعیت آلودگی در شهر تهران تشدید شود و این جلسه برای پیشگیری از مشکلات احتمالی است.

محمودی احتمال تعطیلی پایتخت در روزهای آینده را متحمل دانست و گفت: با شرایط موجود احتمال تعطیلی شهر تهران در روزهای آینده وجود دارد اما هنوز تصمیم گیری در این رابطه انجام نشده است اما شهروندان مطمئن باشند برای حفظ سلامتی آنها در صورت نیاز حتما موضوع تعطیلی را در جلسه مطرح می کنیم

• Like 11
لینک به دیدگاه

هر سال همین مسخره بازی رو دارن.

فقط امسال اوایلش که بارندگی زیاد بود، مسئولین پاکی هوا رو از برنامه ریزی خودشون میدونستند.

من چند روزه مدام گلوم میسوزه به خاطر همین آلودگی، از طرفی میگن ماشین شخصی نیارین وسایل عمومی هست، باور کنین نیم ساعت دقیق فقط تو صف brt هستم تا بتونم سوار شم، حالا چه قدر تو راه ترافیکه بماند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
هر سال همین مسخره بازی رو دارن.

فقط امسال اوایلش که بارندگی زیاد بود، مسئولین پاکی هوا رو از برنامه ریزی خودشون میدونستند.

من چند روزه مدام گلوم میسوزه به خاطر همین آلودگی، از طرفی میگن ماشین شخصی نیارین وسایل عمومی هست، باور کنین نیم ساعت دقیق فقط تو صف brt هستم تا بتونم سوار شم، حالا چه قدر تو راه ترافیکه بماند.

متاسفانه مسئولین فقط حرف میزنن ولی اهل عمل نیستن غافل از اینکه اینجور مسائل شوخی بردار نیست و دودش به چشم همه میره

• Like 4
لینک به دیدگاه
دلیلی وجود نداره آخه...کلا که مملکت تعطیله دو روزم روش...:icon_pf (34):

با تعطیلی که چیزی درست نمیشه

این یعنی قول زدن همه

• Like 1
لینک به دیدگاه
اوهوم...کسی فکر درست شدن نیست...

افراد عادی با مسئولین فرق میکنن

یک مسئول باید درست بشه

باید به اثرات تصمیماتش تو جامعه و واسه کل افراد آگاه بشه

الان مسائل محیط زیست و آلودگیهاش بحرانیه

تصمیم غلط و اشتباه و سهل انگاری مساوی بازی با جون مردمه

• Like 1
لینک به دیدگاه
افراد عادی با مسئولین فرق میکنن

یک مسئول باید درست بشه

باید به اثرات تصمیماتش تو جامعه و واسه کل افراد آگاه بشه

الان مسائل محیط زیست و آلودگیهاش بحرانیه

تصمیم غلط و اشتباه و سهل انگاری مساوی بازی با جون مردمه

تنها کار مسئولا شده این که اعلام کنن فلان روز که وضعیت آلاینده ها بحرانیه افراد مسن و مبتلا به بیماری قلبی و تنفسی بیرون نرن...تازه اینم کمکی نمیکنه انگار یه باری که از دوششون بر میدارن...:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تنها کار مسئولا شده این که اعلام کنن فلان روز که وضعیت آلاینده ها بحرانیه افراد مسن و مبتلا به بیماری قلبی و تنفسی بیرون نرن...تازه اینم کمکی نمیکنه انگار یه باری که از دوششون بر میدارن...:sigh:

نه این هیچ کمکی نمیکنه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...