hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ به به :gnugghender:خونگرم و پر انرژی. با اطلاعات خوب. مهربون توطئه گر خوب :gnugghender: کلاً برنامه ریزی رفته که تو این چیزا خوب برنامه ریزی کنه اهل خرابکاریه منطقی و با معرفته. بعضی وقتا رگ شهرسازیش میگیره و تنبل میشه خسیسه :ws3: 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ هدا همون كه دو تا الف داره كم حرف خجالتي مهربونو خونگرم جنوبيه گير افتاده تو شمال :gnugghender: خيليم شماليا رو دوست داره مـــــــــــــــــــرسی مینا جونم 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ خب من زیاد برخوردی نداشتم متاسفانه.اما یکی از اون کاربرانی هستن که همیشه دوست داشتم بیشتر آشنا بشم باهاش.تا اینجا که من شناختم یه دختر مودب ، منطقی،اهل مطالعه و باید فکر بازی داشته باشه به خاطر نوع کتاب هایی که میخونه و مهربون. در این جد من میشناسم مرسی آقا حمید شما لطف دارین....کسانی که میشناسن هم فقط تعریف کردن خیلی تحلیلی در کار نبود 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ درود راستش شناخت زیادی ندارم ، فقط اونقدری میدونم که توی رشته ش دانشجوی موفقی بوده یا بهتر بگم بچه درس خونه! همین... مرسی از دعوتت 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ دختر خوبیه پیشرفتاش قابل مشاهده هستیه نمونش اینه از خوزستان شروع کرده رسیده به ایلام و همدان و بعد اومد قزوین و رشت. انشااله تا 2 سال دیگه با این پیشرفت به سیبری میرسه احساس میکنم یه کم توکل نداره مثل اکثریت شهرسازا تنبل به نظر میاد:vahidrk: اما تا جایی که میدونم رقابت زیادی با دختر عموش داره ( بیشتر چشم و هم چشمی ) چرا منو دعوت کردی خواهراش نه دختر عموهاش اشتباه شد آخه اما مرسی که اومدی لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ خواهراش نه دختر عموهاش اشتباه شد آخه اما مرسی که اومدی دختر عموتون بودن که ارشد قبول شده بودن و شما هم باید حتماً قبول میشدین دیگه درست الزایمر دارم اما نه در این حد خواهش 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ هدا دختر خوب و مهربونیه اولین شهرسازیه که میبینم با معمارا خوبه:aghosh: تا جایی که میدونم از اطلاعات خوبی راجع به رشتش برخورداره... همیشه از این اتفاق که یه هدا توو معماری و یه هدا توو شهرسازی داریم لذت میبردم.....برام جالب بود:w36: در کل دوستش دارم...موفق باشی خانومی:rose::heartshape2: 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ با هدا زیاد برخورد نداشتم فقط یک بار در نمایشگاه کتاب دیدمشآشناییمونم سر یه پرینتر بود دختر خوب و آروم منطقی به نظر میرسه همین مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسی پسر گلم 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من کمتر برخورد داشتم... ولی خب بنظرم دختر خوب ، باشخصیت و ارومی هست... و نکته منفی اینکه مدتیه که کمتر فعالیت میکنه... براش آرزوی موفقیت دارم... مرسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقت کنم حتما فعالیتم و زیادتر میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام سلام سلام زیاد باهت رابطه نداشتم متاسفانه! و زیاد نمیشناسمت! با این حال هداا جون از پستات خوشم میاد و مشخصه منطقی هستی! ولی خیلی کم پست میدی! فک کنم کم حرف باشی؟! مهربونم هستی....و من ازت خوشم میاد!:aghosh: جزءِ کسایی هست که انرژی + میفرستی! موفق باشی عزیزم مرسی عزیزم منم ازت خوشم میاد مرسی واسه لطفت:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ زیبا باهوش متخصص منحصر به فرد دارای شخصیت عمیق و پیچیده و در عین حال متواضع مــــــــــــــــــــرسی حمید جان تو خیلی به من لطف داری 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ درود راستش شناخت زیادی ندارم ، فقط اونقدری میدونم که توی رشته ش دانشجوی موفقی بوده یا بهتر بگم بچه درس خونه! همین... مرسی از دعوتت این و دقیقا از کدوم قسمت مکالماتم فهمیدی سوختی.....بچه درس خون نیستم باور نداری از بابام بپرس همش واسش صفر میارم 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ دختر عموتون بودن که ارشد قبول شده بودن و شما هم باید حتماً قبول میشدین دیگه درست الزایمر دارم اما نه در این حد خواهش 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ هدادختر خوب و مهربونیه اولین شهرسازیه که میبینم با معمارا خوبه:aghosh: تا جایی که میدونم از اطلاعات خوبی راجع به رشتش برخورداره... همیشه از این اتفاق که یه هدا توو معماری و یه هدا توو شهرسازی داریم لذت میبردم.....برام جالب بود:w36: در کل دوستش دارم...موفق باشی خانومی:rose::heartshape2: مرسی خانمی 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ "نظر من به نظر from_hell نزدیک می باشد." و من الله التوفیق بنظرم «هدی» خیلی خوب و بهتر از هر کس دیگه (البته تا اینجا) ، «هدا»رو تحلیل کرد و بیشتر به واقعیت نزدیک بود. برای جفتشون آرزوی دلی شاد دارم... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ دختر خوب و دوست داشتنی هست . که در دنیای واقعی برخلاف دنیای مجازی خیلی سایلنته. اما یه ایرادی داره اینه که زود قضاوت میکنه. اما میدونم دوست خوبیه واسه آدم. صادقانه رفتار میکنه. ضمن اینکه بامرام و بسیار مودب هم هست. آدم منتقدی هم هست که یه سری انتقادهایی که به من وارد ساخته هم کاملا وارده! دختر اینجانب نیز می باشد! هرجا هست موفق باشه. 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ "نظر من به نظر from_hell نزدیک می باشد." و من الله التوفیق بنظرم «هدی» خیلی خوب و بهتر از هر کس دیگه (البته تا اینجا) ، «هدا»رو تحلیل کرد و بیشتر به واقعیت نزدیک بود. برای جفتشون آرزوی دلی شاد دارم... مرسی از نظرت کیوان جون.....البته ترجیح میدادم ایراداتی رو که تا العان بهم نگفتی رو بگی و اینکه اولی هم هدا باید مینوشتی معلومه با دقت پست هدا رو نخوندی 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ دختر خوب و دوست داشتنی هست . که در دنیای واقعی برخلاف دنیای مجازی خیلی سایلنته. اما یه ایرادی داره اینه که زود قضاوت میکنه. اما میدونم دوست خوبیه واسه آدم. صادقانه رفتار میکنه. ضمن اینکه بامرام و بسیار مودب هم هست. آدم منتقدی هم هست که یه سری انتقادهایی که به من وارد ساخته هم کاملا وارده! دختر اینجانب نیز می باشد! هرجا هست موفق باشه. مرسی ددی درسته :5c6ipag2mnshmsf5ju3 قبول دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون از نظرت پدر جون....هر گلی زدی به سر خودت زدی 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ اروم ، متين ، و با ادبه ، چيزي تو دلش نيست و كمتر به دل ميگره به ندرت ديدم كسي را ناراحت كنه توي دنياي اينترنت وقتش و فكرش را مشغول مسايل جزيي نمي كنه شخصيت اش سلطه جو يا خود محور نيست اهل جر و بحث هم نيست به دوستاش اهميت ميده حسادت نمي كنه از اونهايي هست كه به واقعيت حرفاش نزديكه و اگر لازم باشه تحت هر شرايطي حرفش را ميگه بيشتر در نقش مخاطب ظاهر ميشه تا متكلم وعده ! و مهمترين ويژگيش انسان دوستي و حس صلح طلبيش هست ..... از محدود دوستان خوبم هست كه توي انجمن افتخار اشنايي بيشتري داشتم باش ... 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ اروم ، متين ، و با ادبه ، چيزي تو دلش نيست و كمتر به دل ميگره به ندرت ديدم كسي را ناراحت كنه توي دنياي اينترنت وقتش و فكرش را مشغول مسايل جزيي نمي كنه شخصيت اش سلطه جو يا خود محور نيست اهل جر و بحث هم نيست به دوستاش اهميت ميده حسادت نمي كنه از اونهايي هست كه به واقعيت حرفاش نزديكه و اگر لازم باشه تحت هر شرايطي حرفش را ميگه بيشتر در نقش مخاطب ظاهر ميشه تا متكلم وعده ! و مهمترين ويژگيش انسان دوستي و حس صلح طلبيش هست .....از محدود دوستان خوبم هست كه توي انجمن افتخار اشنايي بيشتري داشتم باش ... :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ من اوایل فکر میکردم هداا معمار و شهرساز یه نفرن!چون علاوه بر بقیه ویژگی هاشون یه مدت آواتارشون هم یکی بود. خب هدا دختریه آروم ، ناز و ملیـــح ،اهل علم ، که کاری به کار کسی نداره اما کار خودش رو به خوبی پیش میبره و حس میکنم به سختی میشه باهاش ارتباط برقرار کرد. موفق باشی هدا جان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده