partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان مسابقه فتوشاپ واستون تدارک دیدم... :gnugghender: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: [TRgroup] افکت شکستن تصاویر گذاشته شده طرحی خلاقانه بزنند، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- بعد طرح هاتون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنید تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برترهفته به نمایش گذاشته بشه... *****لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. تاریخ شروع: یکشنبه 27 آذر 90 تاریخ پایان: سه شنبه 6 دی 90 منتظریـــــــم 20 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ خب معلومه این دفعه کی میبره مدالمو میخواین بگیرین 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ خب معلومه این دفعه کی میبره مدالمو میخواین بگیرین کی میبره؟ آری ... چرا که نه ...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ کی میبره؟ آری ... چرا که نه ...:hapydancsmil: codeplus لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ یعنی الان دیگه راهی نداره باید شرکت کنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ codeplus ایشون شرکت نمی کنن .... یعنی الان دیگه راهی نداره باید شرکت کنم ایهیم ... باید شرکت کنی ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ طرحاتونو بفرستید ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ هنوز طرح نزدیم 5 روز دیگه مونده ... :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ 5 روز دیگه مونده ... :hapydancsmil: حس و حالم به فتوشاپ نمیره 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ چه خوب.منم دوست دارم. امیدوارم برنده بشم. مرسی داوود که دعوتم کردی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ .. *****لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. اینو متوجه نشدم. 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ امیدوارم برنده بشم. چقدر جلف اینو متوجه نشدم. یعنی تو عکسای که درست میکنی اسمتونو نزارید ok? خانم جلف 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ چقدر جلف یعنی تو عکسای که درست میکنی اسمتونو نزارید ok? خانم جلف داوووووووووووووووود فقط دستم به تو نرسه یعنی زهرا متوجه نشه طرح از کیه؟ مگه نباید بهش میل بزنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ داوووووووووووووووود فقط دستم به تو نرسهیعنی زهرا متوجه نشه طرح از کیه؟ مگه نباید بهش میل بزنیم؟ دیوونه زهرا میدونه وقتی برای نظر سنجی میزاره نباید معلوم بشه ماله کیه جلـــــــــــــــــــــــف 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده