partow 25305 ارسال شده در 18 اسفند، 2011 با سلام خدمت دوستان مسابقه فتوشاپ واستون تدارک دیدم... :gnugghender: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: [TRgroup] افکت شکستن تصاویر گذاشته شده طرحی خلاقانه بزنند، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- بعد طرح هاتون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنید تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برترهفته به نمایش گذاشته بشه... *****لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. تاریخ شروع: یکشنبه 27 آذر 90 تاریخ پایان: سه شنبه 6 دی 90 منتظریـــــــم 20
partow 25305 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2011 خب معلومه این دفعه کی میبره مدالمو میخواین بگیرین کی میبره؟ آری ... چرا که نه ...:hapydancsmil: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 18 اسفند، 2011 کی میبره؟ آری ... چرا که نه ...:hapydancsmil: codeplus
partow 25305 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2011 codeplus ایشون شرکت نمی کنن .... یعنی الان دیگه راهی نداره باید شرکت کنم ایهیم ... باید شرکت کنی ... 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 5 روز دیگه مونده ... :hapydancsmil: حس و حالم به فتوشاپ نمیره 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 چه خوب.منم دوست دارم. امیدوارم برنده بشم. مرسی داوود که دعوتم کردی 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 .. *****لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. اینو متوجه نشدم. 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 امیدوارم برنده بشم. چقدر جلف اینو متوجه نشدم. یعنی تو عکسای که درست میکنی اسمتونو نزارید ok? خانم جلف 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 چقدر جلف یعنی تو عکسای که درست میکنی اسمتونو نزارید ok? خانم جلف داوووووووووووووووود فقط دستم به تو نرسه یعنی زهرا متوجه نشه طرح از کیه؟ مگه نباید بهش میل بزنیم؟ 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 داوووووووووووووووود فقط دستم به تو نرسهیعنی زهرا متوجه نشه طرح از کیه؟ مگه نباید بهش میل بزنیم؟ دیوونه زهرا میدونه وقتی برای نظر سنجی میزاره نباید معلوم بشه ماله کیه جلـــــــــــــــــــــــف 1
ارسال های توصیه شده