Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من یه خاطره خیلی زیبا ( البته از نظر من ) از نواندیشان دارم که هر موقع یادم میفته , حتی اگه سر مزار هم باشم بی اختیار خنده ام میگیره. اونم مربوط میشه به یه کاربری که رفته بود تو دفتر مدیریت انجمن نو اندیشان یه تاپیک زده بود بنام کنکاش. اسم تاپیک رو دیدم , وسوسه شدم برم ببینم چیه. رفتم دیدم یه کاربریه که اونجا یه تاپیک زده بنام کنکاش که تو متن تاپیک هم داره دنبال جدول محاسبات کابل میگرده.اونم کجاااااا. محمد هم بجای اینکه پاکش کنه تو جوابش نوشته بود : سلام دوست عزیز، لطفاً درخواست و سوال خودتون رو در تالار برق مطرح کنید. اونم دیگه جوابی نداده بود بهترین خاطره شما از انجمن کدوم خاطره است. (لطفا فقط یه خاطره بنویسید) 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ یکی از کاربرا با نام کاربری فدکی تکیه کلامش جمال و کمال بود/ یه بار اومد تو تاپیک تخصصی مکانیک پرسید:به نظر شما خدا به کمال طرف بیشتر اهمیت میدهد یا جمالش(این سوال بود یا شبیه اش) من داشتم فک کنم خدایا این عمدا نوشت یا سهوا 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دلمونو خوش کرده بودیم که بچه ها میان و خاطره های شاد تعریف میکنن و یکم روحمون تازه میشه. کو؟ نمیان که !!!!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ ثبت نام در نواندیشان شروع همه خوبی ها بود 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بهترین خاطره سفر کاشان بود واقعا خوش گذشت و هیچ وقت فراموشش نمیکنم 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ بهترین خاطره سفر کاشان بود واقعا خوش گذشت و هیچ وقت فراموشش نمیکنم بازم بیاید 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ دوستان اگه حوصله شو دارید از خاطرات شیرین و جالب و خنده دارشم بگید . دلم میخواد یکم شاد باشم. منتظر بهوونه م. 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ بهترین خاطره من مربوط میشه به میتینگ کاخ گلستان تعدادمون زیاد بود.....وقتی میخواستیم از جاده رد شیم ترافیک میشد:ws28: انگار مدرسه تازه تعطیل شده بود.......یه جا توو پیاده رو داشتم راه میرفتم..یه لحظه برگشتم پشت سرمو نگاه کرد دیدم:w58:چقد جمعیت!!!!!! همه اینجور نگاهمون میکردن:w58: :ws28: تیکه اخرش از همش قشنگ تر بود.....اوون روز به معنای واقعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خیلی خوش گذشت:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ زیباترین خاطره ها واسه من زمانی بود که میرفتیم پروف بچه ها شیطونی:hapydancsmil: آخ یادش به خیر زهرا کجاییییییییییییییییی؟ یعنی یادمه در اوج ناراحتی هم میرفتم نیشم باز میشد در عرض دو سه دقیقه... اون آهنگ آخرش که عالی بود...یعنی ما نادم و پشیمانیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده