رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

loud.jpg

نتایج یک گزارش علمی – تحقیقاتی نشان می‌دهد که گوش دادن به موسیقی های تند و خشن در هنگام رانندگی بر رفتارهای رانندگان تاثیر مستقیم می گذارد.

به گزارش مجله موسیقی ملودی تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد نوع موسیقی که رانندگان گوش می کنند می تواند در نوع رفتار آنها در هنگام رانندگی و نسبت به دیگر رانندگان هم‌مسیر تاثیر بگذارد.

شبکه بی‌بی‌سی می‌گوید در این تحقیقات آمده است: رانندگانی که موسیقی های تند وخشن مانند راک گوش می کنند رفتارشان خشن تر و تندتر است و نسبت به دیگر رانندگان هم رفتارهای ناشایستی دارند.

در این تحقیقات همچنین آمده رانندگانی که در هنگام رانندگی موسیقی های ملایم و آرام گوش می کنند رفتار معقول‌ تری دارند و همچنین احتمال تصادف آنها هم پائین تر است.

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تحقیق لازم نبودا !:دی

من نوع رانندگیم کاملا بسته به موسیقی‌ که گوش میدم تغییر میکنه!!!:icon_pf (34):

تهران که همینجوری بدون موسیقی بری تو خیابون کنسرت لایو متاله از بس صداهای اعصاب خرد کن میشنوی ! :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
تهران که همینجوری بدون موسیقی بری تو خیابون کنسرت لایو متاله از بس صداهای اعصاب خرد کن میشنوی ! :ws3:
آخ گفتی‌!:icon_pf (34):

خدایی رانندگی‌ تو تهران یعنی‌ قرار دادن خودت تو شرایط خسارت جانی مالی عصبی شدید!!!:icon_pf (34): یکی‌ از سخت‌ترین شغل‌ها تو تهران رانندگیه!

• Like 8
لینک به دیدگاه
تحقیق لازم نبودا !:دی

من نوع رانندگیم کاملا بسته به موسیقی‌ که گوش میدم تغییر میکنه!!!:icon_pf (34):

اما من به حال خودم بستگی داره.

اینقدر بی ثباتی یعنی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
اما من به حال خودم بستگی داره.

اینقدر بی ثباتی یعنی؟

این ازمایشهاییه که روی انسانها صورت گرفته و از نظر روانشناسی ثابت شده :banel_smiley_4:

حالا اگه رو تو کلا تاثیری نداره مشکل از جای دیگست :whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه
این ازمایشهاییه که روی انسانها صورت گرفته و از نظر روانشناسی ثابت شده :banel_smiley_4:

حالا اگه رو تو کلا تاثیری نداره مشکل از جای دیگست :whistle:

تا حدیش اره

اما یه سی دی رو در نظر بگیر که ترتیب آهنگاش این باشه

1-سنتی(مثلا استاد شجریان) 2- مرلین منسون 3-همه چی آرومه 4- شاهین نجفی 5- ویوالدی 6- استاد بنان 7-آناتما 8-استاد نوری 9-امینم 10- داریوش 11- سندی 12- سلن 13- اوزی 14 هنگامه اخوان و ....

خب این راننده بدبخت که داره این سی دی رو گوش میده رانندگیش چطوری میشه؟:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تا حدیش اره

اما یه سی دی رو در نظر بگیر که ترتیب آهنگاش این باشه

1-سنتی(مثلا استاد شجریان) 2- مرلین منسون 3-همه چی آرومه 4- شاهین نجفی 5- ویوالدی 6- استاد بنان 7-آناتما 8-استاد نوری 9-امینم 10- داریوش 11- سندی 12- سلن 13- اوزی 14 هنگامه اخوان و ....

خب این راننده بدبخت که داره این سی دی رو گوش میده رانندگیش چطوری میشه؟:ws52:

خب میشه قروقاطی :banel_smiley_4:

اولش ارومه بعد یه مرتبه دستو میذاره رو بووووووووووووووووووووق! ویراژ میده فحش میده.. دوباره اروم! و ...

بعدم چون قروقاطیه و یه جاهایی صبر از خودش نشون میده حس میکنه اونجاها که فحش داده و بوق زده حق داشته!!!! :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب میشه قروقاطی :banel_smiley_4:

اولش ارومه بعد یه مرتبه دستو میذاره رو بووووووووووووووووووووق! ویراژ میده فحش میده.. دوباره اروم! و ...

بعدم چون قروقاطیه و یه جاهایی صبر از خودش نشون میده حس میکنه اونجاها که فحش داده و بوق زده حق داشته!!!! :banel_smiley_4:

خب این میشه همون بی ثباتی دیگه

راننده باید بتونه بر اعصاب خودش مسلط باشه.نه با آهنگ دنده عوض کنه.گیربکس بدبخت چه گناهی داره آخه؟:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب این میشه همون بی ثباتی دیگه

راننده باید بتونه بر اعصاب خودش مسلط باشه.نه با آهنگ دنده عوض کنه.گیربکس بدبخت چه گناهی داره آخه؟:4564:

:w58:

پروفسور

خب این تاثیر ناخوداگاهه!

تو با ناخوداگاه خودت که نمیتونی بجنگی! :w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:w58:

پروفسور

خب این تاثیر ناخوداگاهه!

تو با ناخوداگاه خودت که نمیتونی بجنگی! :w58:

پس تاثیر خودآگاه چی میشه؟وقتی خودآگاه ادم فعال باشه و بتونه رو رفتارش کنترل داشته باشه دیگه ناخودآگاه نمیتونه کنترل آدم رو در دست بگیره که.ناخودآگاه برای یه لحظه ی کوتاه میتونه باعث یه حرکت بشه.نه 2 ساعت رفتار ادم رو کنترل کنه.این که دیگه ناخودآگاه نیست.ناخودآگاه اونه که مثلا یهو ببینی یه ماشین داره با سرعت میاد سمتت تو یه لحظه یه کاری میکنی بدون اینکه راجع بهش فکر کرده باشی.به اون میگن نا خوداگاه.نه اینکه کل ولیعصر رو با سرعت 150 بری

• Like 3
لینک به دیدگاه
موسیقی کلاسیک (نه فقط ملایم!!)

خبرو تحریف نکن :vahidrk: :دی

من خبرو بدون تغییر کپی کردم اینجا :banel_smiley_4:

حتما ملایم نباشه جواب نمیده دیگه :ws38: مثلا پاواراتی گوش کنی بدتر قاطی میکنی ملتو زیر میگیری ! :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم هنگام رانندگی همیشه آهنگ ملایم گوش می دم...بیشتر هم بی کلام...و آلبوم های یانی...:w16:

ولی بعضی...آهنگ ملایم باعث سستی و خواب آلودگیشون میشه....:yawn:

شاید عام اینجوری نباشن..ولی عده ای اینجوری ان....

• Like 8
لینک به دیدگاه

اصلا من نمی فهمم مردم چجوری با این آهنگ های دیسکویی رانندگی می کنن...

در روز که عموما بوچلی و josh groban و لایت کلاسیک گوش میدم...

شبام باخ و بتهون...

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...