haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ به همه یلدارو تبریک میگم امیدوارم به همه خوش بگذره!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ [h=6]باز هم شب یلدایی دیگر آمد ... آمد که بگوید شب های تاریک و تار ماندنی نیستند ... [/h][h=6] آمد که بگوید خورشید مهر و مهربانی همچنان خواهد تابید ... آمد که به ما بیاموزد طبیعت بزرگترین استاد امید و امیدواری به روزهای روشن است .. یلداتون مبارک:2eaoapgxehimkak1y7e[/h] لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ شب یلدا رو برای همه دوستانم در این انجمن سرشار از شادی آرزو میکنم. امشب اومدم فقط همینو بگمو برم. شب همتون به خیر. 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ شب یلدای همگی مبارک... :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ یلداتون خوشگل...:hapydancsmil:تا می تونین خوردنی های خوشمزه بخورین...بچه ها حافظ باز کردم عالی اومد:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ ایکاش یکی از بچه های متخصص مون یه اهنگ خوب هم برای این تاپیک میذاشت که وقتی بازش میکردیم برامون میخوند. یه اهنگ شاد و خوب. هنوزم دیر نیستا؟ اگه امکان داره , اینکارو بکنیم بی زحمت. برا همه صفحاتش باشه . 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ یلداتون خوشگل...:hapydancsmil:تا می تونین خوردنی های خوشمزه بخورین...بچه ها حافظ باز کردم عالی اومد:hapydancsmil: دوستان این حافظ رو که باز میکنید , یه چند خط از شعراشو برا مام بنویسین که ببینیم براتون چی اومده. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ دوستان این حافظ رو که باز میکنید , یه چند خط از شعراشو برا مام بنویسین که ببینیم براتون چی اومده. این بود: هرچند که پیر و خسته دل و ناتوان شدم هر گه که یاد روی تو کردم جوان شدم شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای مطلب خود کامران شدم ای گلبن جوان بر دولت بخور که من در سایه ی تو بلبل باغ جهان شدم . . . . . دوشم نوید داد عنایت که حافظا بازآ که من به عفو گناهت ضمان شدم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ من برگشتم شب یلدا خونه ولی خدا میدونه چطوری برگشتم! 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ تکلیف ما که پاییز رو دووس داریم چیه؟ امشب شب عذامونه قصه ی جادووگر بد / که از کتابا میوومد نشسته بر منبر خون / عاشقا رو گردن میزد کنار شهر آینه / جنگل سبز شیشه بود برای گیس گلابتون / اون روز مثل همیشه بود I'm OK ! 12 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ تکلیف ما که پاییز رو دووس داریم چیه؟امشب شب عذامونه قصه ی جادووگر بد / که از کتابا میوومد نشسته بر منبر خون / عاشقا رو گردن میزد کنار شهر آینه / جنگل سبز شیشه بود برای گیس گلابتون / اون روز مثل همیشه بود I'm OK ! چرااااااااااا؟!! یلدا به این خوشگلی دلت میاد... تازه شممممممممم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ یلدای همه آبستن خورشید باد :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ امشب کوفتم شد؛ یک تصادفی دیدم تو جاده واقعا وحشتناک، پسر بچه بیچاره، اه اعصابم رو خورد کرد 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ آنگاه که تولد دختری بی گناه مایه ننگ عربها بود، آنگاه که زندگی برای دخترکان ساعتی به طول نمی انجامید، نیاکان ما، بلندترین شب سال،یلدا شب تولد مینو الهه زن، میترا الهه خورشید را،شب زنده داری میکردند ... آرزو دارم در پس یلدای زندگیتان، زایش خورشید را یلدای همگی مبارک 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ اینم از فال امشبم : نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پير دگرباره جوان خواهد شد چشم نرگس به شقايق نگران خواهد شد ارغوان جام عقيقي به سمن خواهد داد تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد اين تطاول که کشيد از غم هجران بلبل مجلس وعظ دراز است و زمان خواهد شد گر ز مسجد به خرابات شدم خرده مگير مايه نقد بقا را که ضمان خواهد شد اي دل ار عشرت امروز به فردا فکني ماه شعبان منه از دست قدح کاين خورشيد از نظر تا شب عيد رمضان خواهد شد گل عزيز است غنيمت شمريدش صحبت که به باغ آمد از اين راه و از آن خواهد شد مطربا مجلس انس است غزل خوان و سرود چند گويي که چنين رفت و چنان خواهد شد حافظ از بهر تو آمد سوي اقليم وجود قدمي نه به وداعش که روان خواهد شد :2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ این حس قشنگو مدیون تو هستم :hapydancsmil: http://ven0o0s.persiangig.com/audio/Amir Yeganeh - Hess.swf [FLASH=width=25 heigh=25]http://ven0o0s.persiangig.com/audio/Amir Yeganeh - Hess.swf [/FLASH] لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده