Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خلاصه فیلم : دختری که در یک مزون زنانه کار می کند ربوده می شود . پرنگ ، پسر ویدا ( صاحب مزون ) در یک درگیری به زندان می افتد شیوا ( خواهر ویدا ) وکالت قاتلی که زن و فرزندش را به قتل رسانده به عهده می گیرد در این میان جنازه مانکن دیگری به نام چیستا یافت می شود . همه در پی یافتن معماهایی هستند که این وقایع را به هم پیوند می دهد. بازیگران : حمید فرخ نژاد ، حسین یاری ، حمید گودرزی ، امین حیایی ، الناز شاکردوست ، مهراوه شریفی نیا ، نسرین مقانلو 27
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خب بیاید نقد کنیم دیگه به نظر من سریال خیلی قشنگیه...یه جورایی یاد سریال لاست میفتم که یه اتفاقی یه جایی میفتاد بعد همش به هم ربط پیدا می کرد 8
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 خودمون باید نقدش کنیم الان؟ نه بقیه نقد می کنن تو نگاه کن.... بنویس نطرت چیه دیگه 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من سری اولشو دیدم جزو معدود سریالهای ایرانی هست که ازش خوشم اومده هنوز فرصت نکردم سری دومشو ببینم سریال پری هست و قشنگه بازیگرهاش هم بازیگرهای خوبی هستند خوب یکم ترسناکه دیگه من یاد فیلم انعکاس هم میافتم وقتی سریالهایی با این مضمون میبینم که هرکسی یکاری رو که انجام میده بعد اون اتفاق به صورت دیگه ای تو زندگیش باز نمایان میشه 7
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من سری اولشو دیدم جزو معدود سریالهای ایرانی هست که ازش خوشم اومده هنوز فرصت نکردم سری دومشو ببینم سریال پری هست و قشنگه بازیگرهاش هم بازیگرهای خوبی هستند خوب یکم ترسناکه دیگه من یاد فیلم انعکاس هم میافتم وقتی سریالهایی با این مضمون میبینم که هرکسی یکاری رو که انجام میده بعد اون اتفاق به صورت دیگه ای تو زندگیش باز نمایان میشه واقعا" خوب کار شده تو سریال های ایرانی...اصلا" نمی شه حدس زد که بعدش چی می شه.... سری دومشو حتما" ببینااااااااااااااااااااااا یه کم ترسناکه بعضی جاهاش...منم چشممو می بندم 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 واقعا" خوب کار شده تو سریال های ایرانی...اصلا" نمی شه حدس زد که بعدش چی می شه....سری دومشو حتما" ببینااااااااااااااااااااااا یه کم ترسناکه بعضی جاهاش...منم چشممو می بندم یعنی میترسم واقعا؟ توفکرش هستم منتها باید بگیرم ببینمش وقت نمیکنم......... 6
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 یعنی میترسم واقعا؟ توفکرش هستم منتها باید بگیرم ببینمش وقت نمیکنم......... نه دیگه اونقد...به خاطر آهنگش بیشتر می ترسی...نهایتش کشتنه یه نفره دیگه 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 نه دیگه اونقد...به خاطر آهنگش بیشتر می ترسی...نهایتش کشتنه یه نفره دیگه اه پس خیالم راحت شد.. والله دیگه اینجا اینقدر از کشتن شنیدیم که ابهت و ترسناکیشو از دست داده تجاوز ترسش بیشتره هنوز آره خدائیش آهنگش دلهره آوره قبول دارم شدید 6
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من فصل اولش رو دیدم قشنگه فصل دوم قسمت نشده ببینم ولی داشتانش پیچ پیچیه با این جور سبک ها حال نمیکنم 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من فصل اولش رو دیدم قشنگه فصل دوم قسمت نشده ببینم ولی داشتانش پیچ پیچیه با این جور سبک ها حال نمیکنم اگه پیچ پیچی نباشه که آخرش معلوم می شه 3
saie 277 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من همشو دیدم فیلم قشنگیه خیلی می خوان مثل فیلم فرار از زندان در بیارنش فکر کنم خودشونم نمیفهمند چی به چیه 5
*mini* 37778 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من فقط قسمت دومش. دیدم.....خوشم نیومد..دیگه نگاش نککردم:hapydancsmil: 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 من فقط قسمت دومش. دیدم.....خوشم نیومد..دیگه نگاش نککردم:hapydancsmil: واقعا" ممنون از نقدت اون شکلک آخرت منو کشته 2
*mini* 37778 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 واقعا" ممنون از نقدت اون شکلک آخرت منو کشته :ws28::hapydancsmil: 1
sam arch 55879 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 ممنون از دعوت.... ندیدم این سریال رو.....متاسفانه نمی تونم شرکت کتم تو نقد....از نظر دوستان استفاده می کنم..شاید ترغیب بشم برای دیدن..... 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 از همه ی اینا گذشته...خوره سریال یه طرف ... آهنگ های سریال که همش کاره مازیار فلاحی بوده یه طرف...بی نهایت قشنگه 4
Arpak 8511 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 یه سبک جدیده تقریبا تو ایران که مشابهش نی سریالِ جالبیه برعکسِ بقیه فیلمایه ایرانی که دقیقه اولشو میبینی تا آخرشو حدس میزنی اینو اصن نیشه حدس زد بازیگراشم خیلی قشنگ بازی میکنن آهنگایه وسط فیلمم خیلی خوب انتخاب شده و میخوره بهش و خیلیم خوجله واقعا:hapydancsmil: من که آهنگشو بیشتر از همه دوس دارم 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2011 واقعا" نویسندش فکر خلاقی داشته ....اتصال این همه اتفاق جدا جدا به هم کاره سخته... من تا قبل از این فکر می کردم "تب سرد" یکی از بهترین سریالها بود...البته آخرش ماست مالی شد....ولی قلب یخی هر قسمتش یه چیز جدید دستگیر آدم می شه 2
ارسال های توصیه شده