S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من حدود ی 3-4 سالی از پاس کردن این درس می گذره جسته، گریخخته . همینا رو یادم اومد . برای برنامه نویسی، اولین مرحله انتخاب نطقه صفر هستش. مرکز قطعات تراش رو کف رو صفر می گیریم. اینا برا شروع . G21 G 97 s500 G 99 حالا ی جوون مرد بید ی سری سیکل نیاز داریم. سیکل روتراشی و کف تراشی و اینا . اول با جی 00 قلم رو بیارین بالای سطح برسه . بعد هم دیگه سیکل ها . (البته اپراتوری دستگاه یکم کف تراشی داره و تنظیم نظقه صفر قطعه کار .و افست گیری برای سایر قلم ها مورد نیاز و تعریف اونها برای ماشین . ) فقط یادمه . تو تراش دیگه برای نسبی و مطلق بودن برنامه جی نمی دادیم. به جای ایکس فکر کنم. یو میگفتیم. ب جای زد دابلیو ... برنامه می شد نسبی. خاطرم نیست تو باکس هم همینطوری بود یا نه . راستی این مدل دستگاه عملا کاربرد صنعتی نداره و بیشتر برای اموزش ب کار می ره. (تا جایی ک من خبر دارم) 6 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ سیکل های تراشکاری موجود در کنترولر فانوک سیکل رو تراشی g71 سیکل پیشانی تراشی g72 سیکل سوراخکاری عمیق g74 سیکل پیچ بری g76 سیکل های تراشکاری موجود در کنترولر BOXFORD250 سیکل رو تراشی G81 سیکل پیشانی تراشی G82 سیکل سوراخکاری G83 سیکل پیچ بری G84 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ فرمت نوشتن سیکل ها رو هم بزارین حجم عکسا رو هم کم کنین 2 ساعت طول میکشه باز شن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من 4ساله کار نکردم الانم نیاز به یک مرور دارم که واقعا وقت نمی کنم فقط میام کدهای که بچه ها می زارن می خونم... 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من حدود ی 3-4 سالی از پاس کردن این درس می گذره جسته، گریخخته . همینا رو یادم اومد . برای برنامه نویسی، اولین مرحله انتخاب نطقه صفر هستش. مرکز قطعات تراش رو کف رو صفر می گیریم. اینا برا شروع . G21 G 97 s500 G 99 حالا ی جوون مرد بید ی سری سیکل نیاز داریم. سیکل روتراشی و کف تراشی و اینا . اول با جی 00 قلم رو بیارین بالای سطح برسه . بعد هم دیگه سیکل ها . (البته اپراتوری دستگاه یکم کف تراشی داره و تنظیم نظقه صفر قطعه کار .و افست گیری برای سایر قلم ها مورد نیاز و تعریف اونها برای ماشین . ) فقط یادمه . تو تراش دیگه برای نسبی و مطلق بودن برنامه جی نمی دادیم. به جای ایکس فکر کنم. یو میگفتیم. ب جای زد دابلیو ... برنامه می شد نسبی. خاطرم نیست تو باکس هم همینطوری بود یا نه . راستی این مدل دستگاه عملا کاربرد صنعتی نداره و بیشتر برای اموزش ب کار می ره. (تا جایی ک من خبر دارم) مرسی داداش!آری برای آموزش است. تو صنعت بیشتر زیمنسه.. 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی داداش!آری برای آموزش است.تو صنعت بیشتر زیمنسه.. سلام مطالب رو خوندم ولی دقیقا متوجه نشدم توی این تاپیک میخواهید یاد بدید یا اینکه دوستان مطالبشونو بزارن من 5 سال پیش کنترل عددی تو مقطع کاردانی رو پاس کردم اون موقع ما هم از این برنامه استفاده میکردیم الان چیزی یادم نیست ولی اون موقع برنامه اش رو گیر آوردم و برا همه مینوشتم فکر کنم یه جزوه دست نویس تقریبا کاملی داشته باشم اگه لازم میدونید بگید پیداش کنم و یا اسکن کنم یا اینکه بتایپم 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سلام مطالب رو خوندمولی دقیقا متوجه نشدم توی این تاپیک میخواهید یاد بدید یا اینکه دوستان مطالبشونو بزارن من 5 سال پیش کنترل عددی تو مقطع کاردانی رو پاس کردم اون موقع ما هم از این برنامه استفاده میکردیم الان چیزی یادم نیست ولی اون موقع برنامه اش رو گیر آوردم و برا همه مینوشتم فکر کنم یه جزوه دست نویس تقریبا کاملی داشته باشم اگه لازم میدونید بگید پیداش کنم و یا اسکن کنم یا اینکه بتایپم دوستان مطلب بذارن...در کنار همم یاد بگیریم این تاپیک بیشتر برای پروژم بود که حل شدممنونم.. 2 لینک به دیدگاه
zizitarash 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من کنترلر زیمنس 810D , 840D برای تراش سی ان سی و فانوک سری o برای فرز سنتر عمودی vmc 850 سی ان سی رو بلد هستم اگه کمکی بود در خدمتم . ایمیل منم ziya.mou@gmail.com هست اگه با ایمیل پیغام بدین سریع تر جوابتون رو میدم . 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من کنترلر زیمنس 810D , 840D برای تراش سی ان سی و فانوک سری o برای فرز سنتر عمودی vmc 850 سی ان سی رو بلد هستم اگه کمکی بود در خدمتم .ایمیل منم ziya.mou@gmail.com هست اگه با ایمیل پیغام بدین سریع تر جوابتون رو میدم . مرسی لینک به دیدگاه
blue303 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میتونه منو و زمینه سایکل های فانوک کمک کنه ؟ میخوام رزوه متریک بزنم ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده