Hamid Ghobadi 12,840 ارسال شده در 23 آذر 1390 گیاهپزشک کیست؟ و اهمیت گیاهپزشکی در چیست؟ گیاهپزشک فردی است که بتواند با استفاده بهینه و منصفانه از امکانات موجود در جهت سلامت گیاه قدم بردارد. سلامت گیاه مساوی با سلامت دام و سلامت انسان است. به عبارت دیگر یک گیاهپزشک خوب علاوه بر پزشک گیاه، پزشک دام و پزشک انسان است. این ادعا نیست بلکه حقیقت است... محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Atre Baroon 19,624 ارسال شده در 23 آذر 1390 گیاهپزشک یعنی حمید تکرو! 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hamid Ghobadi 12,840 ارسال شده در 23 آذر 1390 ریا شد! :icon_pf (34): 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Atre Baroon 19,624 ارسال شده در 23 آذر 1390 ریا شد! :icon_pf (34): 10000تومن شد! پولمُ بدهُ برم! 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hamid Ghobadi 12,840 ارسال شده در 23 آذر 1390 10000تومن شد! پولمُ بدهُ برم! سییسسسسسسس میام پروفت حساب میکنم باهات ... اینجا صداشو در نیار! 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hodaa37 2,744 ارسال شده در 23 آذر 1390 سییسسسسسسسمیام پروفت حساب میکنم باهات ... اینجا صداشو در نیار! منم فهمیدم به نرخ روز میشه10000 تومن نقدا علی الحساب با تشکر از خوش حسابیِ شما انعام بچه ها فراموش نشه:gnugghender: 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
♥MitrA 138 ارسال شده در 24 آذر 1390 ریا شد! :icon_pf (34): 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
phyto 1,264 ارسال شده در 24 آذر 1390 گیاهپزشک کیست؟ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. این تاپیک به اتهام ارائه لینک مستقیم به وبلاگ و استفاده سودجویانه از امکانات سایت به جهت تغییر مسیر اعضا و تبلیغات، مجرم شناخته شده و محکوم به اعدام و انهدام میباشد! 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Himmler 22,171 ارسال شده در 24 آذر 1390 ضمن تشکر چند تا سوال میخواستم بپرسم از شما دوستان عزیز شما هم سوال بپرسین تا اسپم ها زیاد حروم نباشه سوال اول معمولا پزشکان در کیف خود برای معاینه بیماران وسائلی دارند مث گوشی و چراغ قوه و دستگاه اندازه گیزی فشار خون وغیره یک گیاه پزشک چه وسائلی ممکنه همراه خود داشته باشه اگه امکان داره در مورد اونا توضیح بفرمایید 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hamid Ghobadi 12,840 ارسال شده در 24 آذر 1390 منم فهمیدم به نرخ روز میشه10000 تومن نقدا علی الحساب با تشکر از خوش حسابیِ شما انعام بچه ها فراموش نشه:gnugghender: چشم با شما هم حساب میکنیم. این تاپیک به اتهام ارائه لینک مستقیم به وبلاگ و استفاده سودجویانه از امکانات سایت به جهت تغییر مسیر اعضا و تبلیغات، مجرم شناخته شده و محکوم به اعدام و انهدام میباشد! اینجا دیگه خودم فنا یا بنا میکنم! 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hamid Ghobadi 12,840 ارسال شده در 24 آذر 1390 ضمن تشکر چند تا سوال میخواستم بپرسم از شما دوستان عزیز شما هم سوال بپرسین تا اسپم ها زیاد حروم نباشه سوال اول معمولا پزشکان در کیف خود برای معاینه بیماران وسائلی دارند مث گوشی و چراغ قوه و دستگاه اندازه گیزی فشار خون وغیره یک گیاه پزشک چه وسائلی ممکنه همراه خود داشته باشه اگه امکان داره در مورد اونا توضیح بفرمایید خواهش میکنم من خودم عاشق سوال پرسیدن و ... هستم ... در خدمتیم خب یک گیاهپزشک وسایل خودش رو زیاد نمیتونه جابجا کنه! من شخصا در دو حالت وسیله همراهم دارم: 1. با کیف 2. بدون کیف وقتی کیف همراهم دارم: یدونه پتری دیش ... 6 تا 8 عدد لوله شیشه ای نگهدارنده ... لوپ و یا ذره بین ... تعدادی کیسه نایلون ... یه دونه شیشه کشنده (حاوی ماده کشنده) و ترجیحا یک قیچی باغبانی! البته اینا همه همراه من نبوده (من هنوز قیچی باغبانی ندارم) با این وسایل میشه نمونه های موجود در اطراف رو بهتر دید و بهتر جمع آوری کرد و راحت تر به آزمایشگاه انتقال داد! زمانی که کیف همرام نیست یک لوپ برای بهتر دیدن نمونه و یک لوله آزمایش برای جمع آوری حشرات ریزجثه! البته از زمانی که لوله آزمایش تو جیبم شکست دیگه فقط لوپ توی جیبم میزارم! 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
♥MitrA 138 ارسال شده در 25 آذر 1390 خواهش میکنممن خودم عاشق سوال پرسیدن و ... هستم ... در خدمتیم خب یک گیاهپزشک وسایل خودش رو زیاد نمیتونه جابجا کنه! من شخصا در دو حالت وسیله همراهم دارم: 1. با کیف 2. بدون کیف وقتی کیف همراهم دارم: یدونه پتری دیش ... 6 تا 8 عدد لوله شیشه ای نگهدارنده ... لوپ و یا ذره بین ... تعدادی کیسه نایلون ... یه دونه شیشه کشنده (حاوی ماده کشنده) و ترجیحا یک قیچی باغبانی! البته اینا همه همراه من نبوده (من هنوز قیچی باغبانی ندارم) با این وسایل میشه نمونه های موجود در اطراف رو بهتر دید و بهتر جمع آوری کرد و راحت تر به آزمایشگاه انتقال داد! زمانی که کیف همرام نیست یک لوپ برای بهتر دیدن نمونه و یک لوله آزمایش برای جمع آوری حشرات ریزجثه! البته از زمانی که لوله آزمایش تو جیبم شکست دیگه فقط لوپ توی جیبم میزارم! واسه همین چیزاش عاشق گیاه پزشکیم اما حیف واسه ارشد میرم زراعت شاید ولی به فعالیت های حشره شناسانه و بیماری تشخیص دهنده اانه ی (چی چی شد؟!) خود ادامه میدهم موفق باشین:w73: 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Himmler 22,171 ارسال شده در 26 آذر 1390 ممنون از جوابت حالا سوال دوم ایا شما در حیطه کاری خود محلی مث بخش عادی بیمارستان ها یا بخش اورژانس برای گیاهان بیمار دارین ؟؟؟ البته منظور انواع گلدانی قابل حمل است .. مرسی 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Himmler 22,171 ارسال شده در 26 آذر 1390 واسه همین چیزاش عاشق گیاه پزشکیماما حیف واسه ارشد میرم زراعت شاید ولی به فعالیت های حشره شناسانه و بیماری تشخیص دهنده اانه ی (چی چی شد؟!) خود ادامه میدهم موفق باشین:w73: موفق باشین خانم مهندس تا حالا حشرات زنده را در دست گرفتین ؟؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
phyto 1,264 ارسال شده در 26 آذر 1390 البته از زمانی که لوله آزمایش تو جیبم شکست دیگه فقط لوپ توی جیبم میزارم! خب یه قوطی فیلم که با سوزن داغ سوراخ سوراخش کردی بذار تو جیبت تا دیگه نشکنه! فقط یه کمی حجم بیشتری نسبت به لوله آزمایش تو جیبت اشغال میکنه! 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
phyto 1,264 ارسال شده در 26 آذر 1390 موفق باشین خانم مهندس تا حالا حشرات زنده را در دست گرفتین ؟؟ مگه شما تا حلا نگرفتی؟ اگه نه که نصف عمرت به فناس! 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Himmler 22,171 ارسال شده در 26 آذر 1390 مگه شما تا حلا نگرفتی؟ اگه نه که نصف عمرت به فناس! یادم نیست .. فقط موش و قورباغه و اینا دستم گرفتم .. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
♥MitrA 138 ارسال شده در 26 آذر 1390 یادم نیست .. فقط موش و قورباغه و اینا دستم گرفتم .. پس نیم عمرتون بر فناااس 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Himmler 22,171 ارسال شده در 26 آذر 1390 پس نیم عمرتون بر فناااس من الان دیگه عمری ندارم . قبلا یه جورایی نیمه دیگه هم بر فنا رفته بود .. الفاتحههههههههههههه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hodaa37 2,744 ارسال شده در 26 آذر 1390 این تاپیک به اتهام ارائه لینک مستقیم به وبلاگ و استفاده سودجویانه از امکانات سایت به جهت تغییر مسیر اعضا و تبلیغات، مجرم شناخته شده و محکوم به اعدام و انهدام میباشد! آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نکن این کار رو . تازه داره میاد انعام ِ بچه ها رو بده هنوز حسابش صاف نشده 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال