alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ جان پدر تو سفره بی نان ندیده ای / جنگ عیال و گریه طفلان ندیده ای نشسته ای به گوشه ای از درد قرض,خوار / آن گه ز در رسیدن مهمان ندیده ای! دیگه همین ! بگذارید طایر خیالتان به چند سال پیش پر بکشد زمانی که جوانی با لنگ کفش پرتابی خود نهضتی را پی افکند که به نهضت لنگه کفش در سطح جهان تجلی یافت .!این حرکت در آن زمان حرکتی اعتراضی برداشت شدو...... ما هم(رسانه های داخلی) هم در جهت بسط این موضوع همت وافر نشان داد و حتی این حرکت را که درباره پرزیدنت کشور استکباری ! انجام شده بود رو با بهترین نحوه ممکن پوشش داد اما آیا آنچه که برای دیگران می پسندیم برای خود نیز می پسندیم !؟ حال یک سوال : ایا نهضت لنگ کفش نشانه ای از اعتراض است یا توهین !؟!!! الحاقی این تاپیک: کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ، آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آورتر بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم از خيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم دکتر شریعتی 16 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا معلوم شد اون کارگره بیچاره و البته مـــــــرد رو چیکارش کدن یا نه؟ 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بیچاره فکر کرده اینجا امریکا یا تونس هستش که این کارها جواب بده 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ حتی حرفی هم ازش به میون نیومدو اینکه در چه حاله خدا میدونه 5 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ای بابا معلوم شد اون کارگره بیچاره و البته مـــــــرد رو چیکارش کدن یا نه؟ تو رسانه های حامی بنده خدا ! اونو نه تنها کارگر ندونستند بلکه حتی اونو جزء ارازل و اوباش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! اما گویا قبلا که این بنده خدا یک بنده خدای دیگه ای رو همچی کرده بوده یه جایزه ده میلیونی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ تو رسانه های حامی بنده خدا ! اونو نه تنها کارگر ندونستند بلکه حتی اونو جزء ارازل و اوباش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! اما گویا قبلا که این بنده خدا یک بنده خدای دیگه ای رو همچی کرده بوده یه جایزه ده میلیونی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! طرف یعنی مزدور بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ فکر کنم به خاتمی هم کفش پرت کرده بود البته اگه حافظم درست یاری کنه ! 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ توهین که هست ، ولی خیلی شهامت میخواست (مخصوصا این نوع ایرانیش !!) 5 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ طرف یعنی مزدور بوده؟ حالا مزدور هست یا نه رو خدا میداند و بعضیا! اما برخی انگها به مانند محارب! بزغاله و .. ارازل و اوباش... مفسد فی الارضو... ضد امنیت ملیو... جاسوس سران استکباری و غرب و ... ...... خودتان باقی انگهایی که میشه بهش زدو اضافه کنید! 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ کار خوبی نیست ! من هم میگیم کار خوبی نیست و توهینه نه تنها توهین و به شخص و شخصیت بلکه توهین به مردمه ! اما آیا این مثل رو یادشون رفته اقایون که آنچه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران مپسند ! چندی قبل چقدر بوق و کرنا شد که جوانی ..........به پرزیدنت ...... لنگ کفش زد و اون شد تیتر خبرهایمون(منظور رسانه داخلی و حامی....!) توهین توهینه در هر شکلی و به هر شخصیتی! 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ نشانه روان پریشی شخص پرتاب کننده است. 3 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ نشانه روان پریشی شخص پرتاب کننده است. باید دید چه عاملی سبب این روان پریشی فرد در شصیت شده !! 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ واقعا برام سخته بگم کاری که کرده رو ارزشگذاری کنم. اما یک نکته! من دیشب فهمیدم معنا و مفهوم آزادی چیه. بهتون پیشنهاد میکنم پارازیت دیشب رو اگه ندیدید دان کنید و تماشا کنید. شبکه ای که از آمریکا پخش میشه و تو این برنامه مجری گفت آخه هواپیما رو فرستادی تو خاک مملکت ما جاسوسی کنه بعدم میگی پسش بده؟ اون یکی دستیار مجری گفت اینو واقعا اوباما گفته؟ یعنی انقدر شاسگوله؟ من فکم خورد زمین. به شخص اول مملکت که چه عرض کنم به شخص اول دنیا تو همون کشور از شبکه رسمی ولی کوچک و برنامه ای که در هفته نیم ساعت پخش میشه میگن شاسگول. میتونید مجری رو هفته بعدم ببینید که سر و مر و گنده واستاده و داره برنامه شو پخش میکنه بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته. مملکت امام زمان؟ مدینه فاضله؟ آزادی بیان؟ حقوق مدنی و اجتماعی؟ 6 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ واقعا برام سخته بگم کاری که کرده رو ارزشگذاری کنم. اما یک نکته!من دیشب فهمیدم معنا و مفهوم آزادی چیه.بهتون پیشنهاد میکنم پارازیت دیشب رو اگه ندیدید دان کنید و تماشا کنید. شبکه ای که از آمریکا پخش میشه و تو این برنامه مجری گفت آخه هواپیما رو فرستادی تو خاک مملکت ما جاسوسی کنه بعدم میگی پسش بده؟ اون یکی دستیار مجری گفت اینو واقعا اوباما گفته؟ یعنی انقدر شاسگوله؟من فکم خورد زمین. به شخص اول مملکت که چه عرض کنم به شخص اول دنیا تو همون کشور از شبکه رسمی ولی کوچک و برنامه ای که در هفته نیم ساعت پخش میشه میگن شاسگول. میتونید مجری رو هفته بعدم ببینید که سر و مر و گنده واستاده و داره برنامه شو پخش میکنه بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته.مملکت امام زمان؟ مدینه فاضله؟ آزادی بیان؟ حقوق مدنی و اجتماعی؟ قبل از همه چی بگم ممنون بخاطر آگاهی دهی اما باید بگم به شخصه ندیدم چرا که سربازان جان بر کف ....... چند صباحی پیش دستگاه رسیور بیچاره ما رو ضبط کردن و به زباله دان انداختند چراکه گویا سخان کفرآکمیز برایمان پخش میکردو.......ار اونجا که ما قول دادیم بچه خوبی بشیم و دیگه نصب نکنیم و فقط تلویزیون ملی مون ! (درواقع میلیمون!)رو نگاه کنیم ، ندیدم ! از نظر دان کردن این برنامه هم بگم ، نمیدونم چرا زمانی که پای سیستم میشنم که وارد نت بشم(باعذرخواهی از دوس تان)یاد آفتابه میافتم !! ابوالفضل جان شما هم کمی بی انصافی میکنی ! آخه مگه ما هم از رسانه های داخلی و رسمیمون ندیدیم که به رئیس دولت (سابق) وو حتی برخی علما و سران کشور چه تهمتها و چه فحشهایی بدتر از شاسک.ل زدن !! مگه از همین رسانه داخلی ندیدی که به چند درصد مردم بزغاله و بز مرهمتی داده شد!و آب از آب تکون نخورد و فرداش طرف سرومورو گنده اومد سرکارش ! نه گلم اینجا آزادی بیشتره ! آخه مملکت امام زمانو بی عدالتی !؟(نعوذبالله!) از ماست که بر ماست 5 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ جالبه. برنامه پارازیت اونقدر تماشاگر داره که سامان و کامبیز رو به یک برنامه شوی زنده تلویزیونی معروف دعوت کردند که مخالطبناش امریکایی بودند و تونستند با وزیر امور خارجه کلینتون هم تو کاخ سفید برنامه تلویزیونی داشته باشند. یعنی برنامه گنده و مورد توجه دولت امریکا هست تو خیلی از رسانه های خودشون این آزادی وجود داره. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ باید دید چه عاملی سبب این روان پریشی فرد در شصیت شده !! بیاریدش مطب. من معاینه ش میکنم بهتون میگم. 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بیاریدش مطب. من معاینه ش میکنم بهتون میگم. فکور جان اگه دیدیش برسان سلام ما را به شکوفه به باران و اگر نشد برسان به همین بنده خدا ! خبرشو پخش نکردن توی رسانه تا چه برسه که الان کجاست ! یه قطعه هست خیلی خوشم میاد ازش میگه: پیر گشتم و ملول انسانم آرزوست !!!!!!!0 اگه دیدی سلام منو برسون بهش البته میدونم زحمتت میشه !) 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ اگه دیدی سلام منو برسون بهش البته میدونم زحمتت میشه !) :ws28: 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ :ws28: ای جان دلم عجب از ته دلم میخندی خدا رو شکر این اخر شبی یه نفرو خندوندم با روضه خونیام! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده