wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ معمولا بعضی پسرها که به دلقک مشهورن مسخره میکنن ولی بازم ببخشید شرایط فرق داره گاهی باید جواب داد گاهی محل سگ!پسرای اطرافم زیاد جرات مسخره کردن ندارن میدونن ممکنه ۲برابر ضایع بشن! اونایی هم که سره کلاسی که استاد هست حرفی میزنن بهتره چیزی نگی بعد کلاس بری بشوریش بذاریش تو آفتاب خشک بشه! تا حساب کار دستش بیاد! البته مودبانه! تحقیرشم بیشتره Excellent 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ اگه رگ بدجنسیم بزنه بالا جوابشو می دم و اساسی حالشو می گیرم اگه اعصابمو خورد کنه جوابشو با توپ تشر میدم تا دهنشو ببنده 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ برای اینکه حالت کلی باشه پست اول اصلاح شد ...فکر میکنم با مثالی که زدم بیشتر کل کل و شوخی برداشت شد 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ دلخور میشم! خیلی زیاد...! سعی می کنم دیگه تو اون جور جوامع نرم! من تحمل شوخی های خارج از ضوابط ندارم! خیلی ها هم بهم میگن تو حساسی و زیاد مسائل رو جدی میگیری ولی موضوع یک بار نیست! ممکنه من یک بار به ظاهر گذشت کرده باشم اما خب مدتی تو ذهنم میمونه و در صورت تکرار جدا عصبانی میشم! 8 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ معمولا سکوت همراه با یک لبخند کمرنگ من هم با بقیه میخندم اونهایی که میفهمند، متوجه حماقت طرف میشن، اونهایی که نمیفهمند، هرکاری کنی نفهم هستن. زور زدن واسه اونها فایده ای نداره. میزارم تو حماقت خودشون بمونن 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اصلا برام مهم نیست اون اندازه شعورش داره حرف میزنه ازش بیش از این انتظاری ندارم 9 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ کلا ادم شوخیم و خیلی یک جا راحت میشم شوخی می کنم ولی یک عده واقعا از خر اونور ترن ببخشید هااااااا روشون زیاد میشه میگن بیا فلان کنیم بخندیم........... من زیاد پیش اومده راحت ازشون فاصله می گیرم...... البته دیگه اگه کسی رو نشناسم باهاش شوخی نمی کنم و گرم نمی گیرم........ 7 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بستگی به موارد زیر دارد : 1. سابقه خود طرف ( قبلا از این حرفا زده یا نه؟ در چه حدی بوده؟ تو چه جمعی بوده؟...) 2. اعصاب خودم سر جاش باشه یا نه ! ( مهم ترین پارامتر ) 3. جنسیت طرف 4. از رفقای خودم باشه یا نه ( مثلا رفیق رفیقم باشه ) 5. جنبه طرف کم پیش میاد جواب طرف رو ندم (مگر اینکه احیانا از آشنایان یا اقوام باشه) ببینم جنبه داره همون طوری که مسخره کرده مسخره بشه؟ 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من معمولا کاری نمیکنم که شوخی از حدش خارج بشه ولی اگه تو جمعی باشم که شوخی توش باشه و به اونجا بکشه کاری میکنم یادش بره کدوم وری بره تا خونشو پیدا کنه 7 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من اگه کسی مسخرم کنه بستگی داره چجوری باشه گاهی اصلا محل نمی دم ولی وای به روزی که قاطی کنم هر چی به دهنم برسه به طرف می گم و مرده و زندشو می یارم جلو چشش والا 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اگه دوست باشه جدی نمیگیرم فقط مثه خودش رفتار میکنم اونقدر توانایی سوژه کردن ملتو دارم که مقابل کسی کم نیارم! ولی اگه صنمی باهاش نداشته باشم جوری رفتار میکنم که کوچیک بشه دیگه طرفم نیاد اصلا ! بعضیا احمقن فکر میکنن واسه رابطه برقرار کردن با دیگران باید مسخره شون کنن! متاسفانه توی قرار های جمعی بچه های نو اندیشان زیاد دیدم این مسئله رو مثلا یه نفر اولین باره اومده میتینگ بعد چند نفر مثلا میخوان باهاش ارتباط برقرار کنن هرکدوم یه چرتی بهش میگن انتظار دارن اونم بخنده بگه چه بچه های باحالی مرسی از اینکه منو مسخره میکنید حتما قرارای بعدی هم میام !! 10 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ نسبت به دیگران رو به هیچ عنوان برنمی تابم حتی با کسی که این کار رو میکنه هم رو در بایستی داشته باشم طوری برخورد می کنم که متوجه شه که علاقه ای نسبت مسائل این چنینی که دیگران فدا بشن تا ما بخندیم ندارم اما اگه خودمو مسخره کنن سعی میکنم به روی خودم نیارم وتا اونجا که می تونم خویشتن داری کنم و اگه حد خودشو رعد کرد سنگ روی یخش میکنم(از این قسمت اخر شدیدا پرهیز میکنم) 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ شاید ناراحت بشم اما سعی می کنم طوری نشون بدم که برام مهم نیست و معمولا عکس العمل مشابهی نشون نمی دم! یعنی جوابشو با تمسخر نمی دم! 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ لبخند+سکوت البته اگه دلت بخواد دیگه به خودش جرات این کارو نده مورد اولو از حاصل جمعت کم کن. 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به شدت از این کار بدم میاد... اگه دوستم باشه منم به شوخی میگیرمشو یکم میخندیم...اما اگه یکم بوی جدیت بده شدیدا ناراحت میشم.... از شوخیایی که حس کنم جنبه تمسخر داره شدیدا ناراحت میشم 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اگه تو یه جمع یکی با حرفهاش کاری کنه که کم کم از حالت شوخی خارج بشه و شما رو مسخره کنه چه واکنشی نشون میدید ؟؟؟ باهاش همراهی میکنم .... و نم نم جو رو به نفع خودم برمیگردونم 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ البته اگه دلت بخواد دیگه به خودش جرات این کارو نده مورد اولو از حاصل جمعت کم کن.فکر کنم منظور ش از اون لبخندهایی بود که خود طرف حساب کار دستش میاد 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ بعضیا احمقن فکر میکنن واسه رابطه برقرار کردن با دیگران باید مسخره شون کنن! متاسفانه توی قرار های جمعی بچه های نو اندیشان زیاد دیدم این مسئله رو مثلا یه نفر اولین باره اومده میتینگ بعد چند نفر مثلا میخوان باهاش ارتباط برقرار کنن هرکدوم یه چرتی بهش میگن انتظار دارن اونم بخنده بگه چه بچه های باحالی مرسی از اینکه منو مسخره میکنید حتما قرارای بعدی هم میام !![/color][/b]عین این فیلما اول با هم دعوا میکنن بعد یهویی یه عشششششششششششق اتشین .....بابا اینا همش تو فیلماس . به خدا مهارت های ارتباطی رو باید یاد گرفت .... 6 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ تمسخربدترین کاره نشون دهنده فقرفرهنگی طرفه حالیش میکنم تا ادم بشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده