maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ وووووووووووی زهرا جون خودممممممممم دختر خالمه ولی قرار بود زن داییمم بشهحالا چه جوریشو من دیگه نییدونم دختری است مهربان و خود دار و احساسی و اهل فعالیت تو تالار تخصصیش و اگه پاش برسه تپل اهل کل کله:5c6ipag2mnshmsf5ju3 البته این چیزایی بود که تا الآن از زهرا دستگیرم شده حالا بقیشو دیگه خدا داند 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممم به همه این زهرای خل و چل منو تهدید کرد که اگه نیام دعا میکنه من بترشم منم اومدم فقط حالشو اینجا بگیرم خودت بترشی از شوخی گذشته این زهرا دختریست با انرژی زیاد و تخصص خاصی تو شاد کردن داره مهربونه ولی یکم بیوفاست و از دوستاش کمتر خیر میگیره:icon_razz: در کل دخمل خوب و مهربونیه 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ دختر خالمه ولی قرار بود زن داییمم بشهحالا چه جوریشو من دیگه نییدونم د چه نسبت پیچیده ایی باهات دارم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به زهرا جونم:heartshape2: دختر آروم، متین، با ادب و مهربونیه به رشته ش خیلی علاقه داره وخیلی هم فعالیتش تو تالار خوبه همین جا به خاطر همه وقتی که برا تالار می ذاره تشکر می کنم امیدوارم همیشه موفق باشی گلم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهراییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییزهرا یکی دیگه از دوستای مهربون و صمیمی من توو انجمنه کاربر فعالیه تا جایی که از دستش کمک بر بیاد برای دوستاش انجام میده خیلی قشنگ به حرفات گوش میده در کل خیلی گله و من خیلی دوستش دارم مرسی از دعوتت گلم :4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به به ....زهرا خانوم...:gnugghender:. . مهربون. . با ادب . دختر شوخ طبع....اهل خراب کاری.... . تنبل...ولی الانا بچه پر تلاشی شده... . . در کل ازش بد ندیدیم.... :flowerysmile::flowerysmile: تنبل :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهرا ی دوست مهربووووووون:2rqfst4:خونگرم :hapydancsmil: ادبش منو کشته خیلی باادبه ی چیزیو نخواد انجام بده .. حالاشما هرچی بگی .. فایده نداره فعال .. کوشا رو هم رفته خیلی دوست داشتنیه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شادباشی عزیزممم :flowerysmile: مـــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــی داداش رحمان 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهرا گلهههههههههههههههههههههههههه....:hapydancsmil: مرسی عزیززززززززم :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلامدخمل خوب و اروم و با شخصیتی هست زیاد هم از مترو استفاده نمیکنه... چیز بدی ازش ندیدم خیلی گله... موفق و موید سلام سلام..:hapydancsmil: مرسی که اومدی لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهرا جان من شما رو اصلا نمیشناسم متاسفانه...برات ارزوی موفقیت میکنم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خب من زیاد با زهرا خانوم برخورد نداشتم تو انجمن به نظرم دختر آرومی هستن. البته تو جمع دوستان شیطنت رو داره فکر کنم. خیلی مودبه و اصلاً دنبال چیزای حاشیه ای نیست. به نظر خونگرمه و دیر جوش میگیره به نظر نمیاد اهل تعارفای الکی باشه مرسی که دعوت کردی ایشالا که همیشه موفق باشی پارتی بازی شده ها، چندوقته هی این معمارا رو باید تحلیل کنیم خوبه دیگه...چی از این بهتر فکر کنم تنها نکته منفیش اینه که معماره کاش همه نکات منفیشون به این خوبی بود 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام به زهرا جونمخووفی عسیسم زهرا جون دخمل خوف ناز مهلبون دوست داشتنی دیگه چی بگم از خوبیش؟ خیلی دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهرای خاله.....دختر مهربون و شاد و پرانرژی و بسیار با جنبه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهرا خانم.....زیاد نمیشناسمش ولی دختری با ادب و مهربونه....امیدوارم همواره تو زندگیش موفق باشه... ممنون. 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ وااااای، تحلیل شخصیت دختر منه :hapydancsmil: بیاید ببینید چه دختری دارم؛خیلییییییییی گله خب، تحلیل کنم تحلیل کنم اوووووم تحلییییییییییل زهراااااا یکی از بهترین بهترین بهترینو باز بهترین دوستای من تو این انجمنه، اگه منم نیام فوری اس میده و حالمو میپرسه و.... دختره خیلی خوب و مودب و مهربونیه، خیلی واسه دوستاش نگران میشه و اگه مشکلی داشته باشن سعی مسکنه کمکشون کنه یه کوچولو هم شیطونه فعلا همینا، بقیه هم بیاین تحلیل کنن دخترمو؛ میخوام بدونم چطور دختری تحویل جامعه دادم مااااااااااااااااااااااااااماااااااااااااااااااااااااااااااااان :aghosh: دوسسسسسسسسسست دااااااااااااررررررررررررممممممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اگه چند روز انجمن نیاد خیلییی خییلییی دلم براش تنگ میشه من بیشتررررررررررررر لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهراجون یه دختر خیلی مهربون و آروم با ادب و خانوم امیدوارم همیشه شاد باشی 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام...مرسی برای دعوت.... فکر کنم خیلی آروم باشید... آخه من اولین باری که شما رو دیدم تو تاپیک سوال و جواب معمارها بوده....یعنی از دیشب اسمتون تو ذهنم ثبت شده.... حالا یا من خیلی کم میام....یا شما خیلی آرومی... موفق باشید... :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلامنکته قابل انتقادی از شما ندیدم . نشون میدین خانمی اروم هستین که سرتون توی کار خودتونه . خیلی متین و محترم و با شخصیت .. موفق باشین ممنون. لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز.ممنون بابت دعوتت. من شناختی از شما ندارم. ولی تحلیل بقیه دوستان رو که دیدم من هم مطمئن شدم که هر چی نوشتن راست و درست بوده. امیدوارم در همه مراحل درس و زندگی موفق و پیروز باشی. سلام .. ممنون که اومدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده