partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ چرا یه بار گفتم سپید!!! به partowچن صفحه قبل... خواهرم یکیه! لوو که نباید بدم! مسابقه خراب میشه! ها چی شد؟ نه ... به پلاریس گفتی ... واااااااااای چه گذشتی!یعنی به همین راحتی از 20 امتیاز میگذری؟ ایهیم ... من طالب محبوبیتم نه امتیاز ... خب به لحظات آخر رسیدیماین سپیده که نیومد خودم لو میدم جواب رو این عکس کسی نبود جــــــــــــــــــــــــــــــز مموشــــــــــــــــــــــــــــــک :hapydancsmil: انقد ماهرانه بازی کردم که هیشکی منو حدس نزد امتیازش مال خودمهههههههه هوراااااااااا :hapydancsmil: واقعاً؟؟؟ پس چرا سپید میگه صاحب عکس تازه وارده؟ شما که جزء انسان های اولیه ی سایت هستی ... تاریخ عضویت : 29-11-2009 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ واقعاً؟؟؟ پس چرا سپید میگه صاحب عکس تازه وارده؟ شما که جزء انسان های اولیه ی سایت هستی ... اگه دقت میکردی توی پست اول، گفته شده که راهنمایی انحرافی هم داریم نکته انحرافیش همین جا بود یالا بیا 20 امتیاز رو بریز به حسابم ببینم سپید لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من علاوه بر خودم یه حدس دیگه ام دارم...هدا نیست؟ هدا هم جزو قدیمی هاست از تو بعیده این حدسا 20 امتیاز من به حسابم واریز نشده هنو شماره حساب نداشتم آخه :w58::ws28: ایول خوشم اومدبه قول کتایون منو حدس نزده بودین ازتون راضی نبودم.الان راضی شدم واااااااااای چه گذشتی!یعنی به همین راحتی از 20 امتیاز میگذری؟ میبینی ... مرام کش کرد به مولا خب به لحظات آخر رسیدیماین سپیده که نیومد خودم لو میدم جواب رو این عکس کسی نبود جــــــــــــــــــــــــــــــز مموشــــــــــــــــــــــــــــــک :hapydancsmil: انقد ماهرانه بازی کردم که هیشکی منو حدس نزد امتیازش مال خودمهههههههه هوراااااااااا :hapydancsmil: :hapydancsmil: لورنا حالا چرا انقد با تعجب؟ ها چی شد؟ نه ... به پلاریس گفتی ... ایهیم ... من طالب محبوبیتم نه امتیاز ... واقعاً؟؟؟ پس چرا سپید میگه صاحب عکس تازه وارده؟ شما که جزء انسان های اولیه ی سایت هستی ... نه نه گوش نده قدیمی نیست ماهرخ ؟ نوچ :icon_pf (34): اگه دقت میکردی توی پست اول، گفته شده که راهنمایی انحرافی هم داریم نکته انحرافیش همین جا بود یالا بیا 20 امتیاز رو بریز به حسابم ببینم سپید شماره حسابت کو؟ لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ شماره حسابت کو؟ خب بریز تو پروفایلم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها عصری میگم کیه یه راهنمایی دیگه دیگه بگین توروخدا از شوخی با آواتارش خوشش اومد لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سپیده بیشتر راهنمایی کن گودس و عطر بارون خوششون اومده بود.عطربارونو فک کنم گفتن بچه ها !پس میمونه الهه گودس لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به 2نفر مشكوكم اما يكي از راهنمايي هارو نداره مطمئني درست راهنمايي كردي؟ راستي به عنوان آخرين راهنمايي شيرازي نيس؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سپیده بیشتر راهنمایی کن گودس و عطر بارون خوششون اومده بود.عطربارونو فک کنم گفتن بچه ها !پس میمونه الهه گودس خو الهه از بچه های قدیمیه این قدیمی نیست لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ عطر بارون و سکوت نیس؟ البته نمیدونم دخمله یا نه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ عطر بارون و سکوت نیس؟ البته نمیدونم دخمله یا نه :obm: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :obm: دوباره تکرار میکنم mah sima نیس؟ آفرین و حانیه چی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ حانیه taha894 :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ دوباره تکرار میکنمmah sima نیس؟ آفرین و حانیه چی؟ مه سیما هم که قدیمیه آفرین هم که :icon_pf (34): حانیه هم :icon_pf (34): حانیه taha894 [/url]:hapydancsmil: ونوس ازت انتظار نداشتم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ ونوس ازت انتظار نداشتم درسته یا نه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ درسته یا نه نـــــــــــــه سکوت؟ من سکوت کنم یعنی؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ تاریخ عضویتش یعنی 2011 هستش؟ اسم و رشته دقیق و اینارم میخوای؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده