shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ آفرین کی ها حدس زدند که من هستم خودم اولش که دیدم میخواستم بگم ولی انگار زودتر حدسیده بودنم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ولی اگر من نباشم احتمالا این پریسا هست par!sa لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اگه گفتین من کی ام؟ بهتون 20000000000 امتیاز می دم ... لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اگه گفتین من کی ام؟ بهتون 20000000000 امتیاز می دم ... همون پرنده عشق لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ همون پرنده عشق نزدیک شدی ؟ یکم بیشتر زور بزن ؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ نزدیک شدی ؟ یکم بیشتر زور بزن ؟ خب تو همون پرنده محبوب و عشقی این شما و این هم ماهرخ angry bird لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خب تو همون پرنده محبوب و عشقی این شما و این هم ماهرخ angry bird آفررررررررررررررررررین به ممد.ای می گم بهت امتیاز بده اگه نداد برو خرشو بگیر و ول نکن :gnugghender: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چون فردا دانشگاهم و شب میتونم سر بزنم به تاپیک چند تا راهنمایی دیگه هم میکنم از بچه های مهندسیه (عمران ...معماری...شهرسازی ... گرافیک نیست) به شعر و کتاب علاقه داره یه راهنمایی دیگه این که هیشکی تا حالا حدس نزده کیه در ضمن فردا در نبود من خونسردی خودتونو حفظ کنین هی نگین چرا هیشکی نیستا حدس بزنین به جاش مهندس که به شعر علاقه داره، تقریباً هم تازه وارده ... من میشناسمش؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ mina_p نيس؟ یافتـــــــــــــم.... خودشه ... MPEB :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ یافتـــــــــــــم.... خودشه ... MPEB :hapydancsmil: از كوجا فهميدي اسممو عوض كردم؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ از كوجا فهميدي اسممو عوض كردم؟ آها ... شما همون mina-p هستی ... ؟ لو رفتی ...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ آها ... شما همون mina-p هستی ... ؟ لو رفتی ...:hapydancsmil: بازم تابلو كردم:icon_pf (34): برم تو سوتي ها بنويسم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ آخ جون همینجوری پیش بره خودم برنده میشم :hapydancsmil: من و تو نداریم سی فید جووون :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ آفرین کی ها حدس زدند که من هستم خودم اولش که دیدم میخواستم بگم ولی انگار زودتر حدسیده بودنم زیــــــــــــاد حدست زدن شبیهم هستیا ... مخصوصا موهات ولی اگر من نباشم احتمالا این پریسا هستpar!sa برو حدس بعدی :icon_pf (34): مهندس که به شعر علاقه داره، تقریباً هم تازه وارده ... من میشناسمش؟ شناختن رو نمیدونم ولی حتما یوزرش رو زیاد دیدی نگاری نیست؟ نگار چشماش انقد مشکیه؟ :icon_pf (34): mina_p نيس؟ یافتـــــــــــــم.... خودشه ... MPEB :hapydancsmil: از كوجا فهميدي اسممو عوض كردم؟ آها ... شما همون mina-p هستی ... ؟ لو رفتی ...:hapydancsmil: اصلا عکس منه دعوا نکنید آره خیلی شبیهته من و تو نداریم سی فید جووون :hapydancsmil: پای امتیاز که بیاد وسط من خودمم نمیشناسم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ز پای امتیاز که بیاد وسط من خودمم نمیشناسم خودت گفتی همیجوری صد امتیاز بم میدی ودههه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خودت گفتی همیجوری صد امتیاز بم میدی ودههه هیس...مسئله شخصیه بین خودمون دیگه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ هیس...مسئله شخصیه بین خودمون دیگه هو؟؟؟ قول دادیا!!! باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده