- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 میخوای یه سارا تویی؟ هم بهش اضافه کنیم جالب ترم میشه پیشنهاد خوبیه باید روش فکر کنم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2011 پیشنهاد خوبیه باید روش فکر کنم پیشنهاد نبود...دستور بود...انجام شد
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 هی من نمیخوام حدس بزنم، می بینم نقل قول گرفتن مجبورم بگم از دخترای انجمنه
TrueBlue 1583 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 :ws28::ws28::ws28: بسی شاد شدیم من تکذیب می کنم این من نیستم به خدا حالا چون موهای بچه هه فره حتما منم؟ ونوسی از تو بعیده اون داوود چقدر همش تو فکر منه اولین حدسش من بودم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 پیشنهاد نبود...دستور بود...انجام شد سپید خدا خفت نکنه :ws28: چه زود اسممو اضافه کردی صددرصد خودمم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 اسفند، 2011 هی من نمیخوام حدس بزنم، می بینم نقل قول گرفتن مجبورم بگم از دخترای انجمنه نه اشتباه گفتی ادمین محمد؛ پسره دیگه سوختی،2 تا حدس تمومید:hapydancsmil: :ws28::ws28::ws28: بسی شاد شدیم من تکذیب می کنم این من نیستم به خدا حالا چون موهای بچه هه فره حتما منم؟ ونوسی از تو بعیده اون داوود چقدر همش تو فکر منه اولین حدسش من بودم وقتی تویی، چی بگم؛ بگم نیستی
goddess_s 16415 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 Mahnaz .d?? partow ?? سی فید خصوصی بم برسون بینم کیههه؟ من عقده ای میشم اگه نتونم بحدسم ها
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2011 :ws28::ws28::ws28: بسی شاد شدیم من تکذیب می کنم این من نیستم به خدا حالا چون موهای بچه هه فره حتما منم؟ ونوسی از تو بعیده اون داوود چقدر همش تو فکر منه اولین حدسش من بودم خدا خیرت بده اومدی اعلام برائت کردی انقدر فک نکنین بابا خودمم من نیستم؟ تا الان که نبودی Mahnaz .d??partow ?? سی فید خصوصی بم برسون بینم کیههه؟ من عقده ای میشم اگه نتونم بحدسم ها تو حدسم نزنی من 100 امتیاز بهت میدم من میگم شبنمه خودش اومد واسه رد گم کنی راهنمایی ها واسه چیه آخه! شبیه شبنمه چن نفر گفتن که منم....پس منم دیگه! امتیازُ بدین بره!
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2011 یه راهنمایی:hapydancsmil: تازه فعالیتش رو شروع کرده تو انجمن ولی اکثرا میشناسنش یعنی اسمش رو زیاد دیدیم اینور اونور تو انجمن
goddess_s 16415 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 یه راهنمایی:hapydancsmil: تازه فعالیتش رو شروع کرده تو انجمن ولی اکثرا میشناسنش یعنی اسمش رو زیاد دیدیم اینور اونور تو انجمن sinister??? ماهرخ که بعیده باشه هوو؟ هس؟؟
ارسال های توصیه شده