partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خب خب هویت مجهولمون با اینکه خیلی خودشو تابلو کرد اینجا ولی کسی بهش شک نکرد و خیلی کم حدسش زدن با این همه راهنمایی :icon_pf (34): خیلی تازه وارده خب هویت مجهول این دوره کسی نیست جز par!sa من گفتم پریسااااااااااااا ... برنده شدمممم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من گفتم پریسااااااااااااا ... برنده شدمممم :hapydancsmil: قبله تو گفتن لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ عجب یعنی من نبودم واقعا؟!!!! من اعتراف می کنم اصلا پریسا به ذهنم خطور نکرد...کجاش تابلو بود پس لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :girl_blush2: من کوجا تابلو بودم آخه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :girl_blush2: من کوجا تابلو بودم آخه؟ نبودی منم نفهمیدم یه ذره تابلو باش دیگه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :girl_blush2: من کوجا تابلو بودم آخه؟ تو هیچ تاپیکی انقدر فعالیت نداشتی دیگه تابلو لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ قبله تو گفتن باش ... کی برنده شد ...؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ تو هیچ تاپیکی انقدر فعالیت نداشتی دیگه تابلو :ws28: آخه هی پست میدادم تو چشم باشم تا صفحه 11 کلا ناامید شده بودم از همه سفیدبرفی که حدس زد خیالم راحت شد زدم کنار نبودی منم نفهمیدم یه ذره تابلو باش دیگه باشه دفعه دیگه خودم اول تاپیک اعلام میکنم عکس منه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ برنده باهوش و خوش شانس این دوره کسی نیست جز sefid barfi هوراااااااااا دست دست تبریک بگین بهش واسش آرزوی خوشبختی کنین لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ نبودی منم نفهمیدم یه ذره تابلو باش دیگه ععع...پس چرا منو گمراه کردی...؟؟:gnugghender: من میدونستم کیه....ولی تو گمراهمم کردی..:دی نمیشه...به منم جایزه بدید...کلی فسفر سوزوندما... 2 نفر رو با هم حدس زدم...... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ آخی ... سفید برفی برنده شددددد ... :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به خودم هیچی نمیرسه این وسط؟ مدالی چیزی به پاس اینکه انقدر هویتم مجهول بود لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به خودم هیچی نمیرسه این وسط؟مدالی چیزی به پاس اینکه انقدر هویتم مجهول بود مدال بخوان بدن باید به من بدن دیگه کم مونده بود اسمتم بگم باز بچه ها یه نفر دیگه رو حدس بزنن لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خیلی کم منو حدس زدین ازتون راضی نبودم... ای جونم عمه جون بیا من حدس میزنمت کتی نیس؟؟؟ کتایونه....:gnugghender:یا godess منم منم من بگم ؟؟ :mrsbeasley: par!sa لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ ای جونم عمه جون بیا من حدس میزنمت کتی نیس؟؟؟ منم منم منم گفتم خودتی. اصن خیلی شبیته.. ..اینا باور نمیکنن....دست به یکی کردن به من جایزه ندن.... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ مدال بخوان بدن باید به من بدن دیگه کم مونده بود اسمتم بگم باز بچه ها یه نفر دیگه رو حدس بزنن فکر کنم هیشکی راهنماییاتو نمیخوند مخصوصا اون شوخی با آواتار تابلو بود دیگه کافی بود یه سر برن تو تاپیکش ای جونم عمه جون بیا من حدس میزنمت کتی نیس؟؟؟ منم منم من بگم ؟؟ :mrsbeasley: par!sa میذاشتی بعد از اینکه تاپیک قفل شد میگفتی لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من تازه میخواستم بگم اوخی چه لپایی داره لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من تازه میخواستم بگم اوخی چه لپایی داره خب واسه گفتن این دیر نشده...واسه حدسیدن دیر شده بگو لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من تازه میخواستم بگم اوخی چه لپایی داره خوب نگاش کن اگه یه بار تو خیابون دیدیش بشناسی لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خوب نگاش کن اگه یه بار تو خیابون دیدیش بشناسی رفتم دوباره نگاه کنم نبود عکسه بعدظهری صفحه اول رو باز کرده بودم،لپ تاپه همینجوری رو sleep بود الان اومدم حدس بزنم دیر شده بود از بچگی هات که نمیشه شناختت تو خیابون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده