partow 25305 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 خب خب هویت مجهولمون با اینکه خیلی خودشو تابلو کرد اینجا ولی کسی بهش شک نکرد و خیلی کم حدسش زدن با این همه راهنمایی :icon_pf (34): خیلی تازه وارده خب هویت مجهول این دوره کسی نیست جز par!sa من گفتم پریسااااااااااااا ... برنده شدمممم :hapydancsmil:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2011 من گفتم پریسااااااااااااا ... برنده شدمممم :hapydancsmil: قبله تو گفتن
کتایون 15176 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 عجب یعنی من نبودم واقعا؟!!!! من اعتراف می کنم اصلا پریسا به ذهنم خطور نکرد...کجاش تابلو بود پس
کتایون 15176 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 :girl_blush2: من کوجا تابلو بودم آخه؟ نبودی منم نفهمیدم یه ذره تابلو باش دیگه
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2011 :girl_blush2: من کوجا تابلو بودم آخه؟ تو هیچ تاپیکی انقدر فعالیت نداشتی دیگه تابلو
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 تو هیچ تاپیکی انقدر فعالیت نداشتی دیگه تابلو :ws28: آخه هی پست میدادم تو چشم باشم تا صفحه 11 کلا ناامید شده بودم از همه سفیدبرفی که حدس زد خیالم راحت شد زدم کنار نبودی منم نفهمیدم یه ذره تابلو باش دیگه باشه دفعه دیگه خودم اول تاپیک اعلام میکنم عکس منه
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2011 برنده باهوش و خوش شانس این دوره کسی نیست جز sefid barfi هوراااااااااا دست دست تبریک بگین بهش واسش آرزوی خوشبختی کنین
from_hell 10964 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 نبودی منم نفهمیدم یه ذره تابلو باش دیگه ععع...پس چرا منو گمراه کردی...؟؟:gnugghender: من میدونستم کیه....ولی تو گمراهمم کردی..:دی نمیشه...به منم جایزه بدید...کلی فسفر سوزوندما... 2 نفر رو با هم حدس زدم......
partow 25305 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 آخی ... سفید برفی برنده شددددد ... :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil:
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 به خودم هیچی نمیرسه این وسط؟ مدالی چیزی به پاس اینکه انقدر هویتم مجهول بود
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2011 به خودم هیچی نمیرسه این وسط؟مدالی چیزی به پاس اینکه انقدر هویتم مجهول بود مدال بخوان بدن باید به من بدن دیگه کم مونده بود اسمتم بگم باز بچه ها یه نفر دیگه رو حدس بزنن
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 خیلی کم منو حدس زدین ازتون راضی نبودم... ای جونم عمه جون بیا من حدس میزنمت کتی نیس؟؟؟ کتایونه....:gnugghender:یا godess منم منم من بگم ؟؟ :mrsbeasley: par!sa
from_hell 10964 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 ای جونم عمه جون بیا من حدس میزنمت کتی نیس؟؟؟ منم منم منم گفتم خودتی. اصن خیلی شبیته.. ..اینا باور نمیکنن....دست به یکی کردن به من جایزه ندن....
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 مدال بخوان بدن باید به من بدن دیگه کم مونده بود اسمتم بگم باز بچه ها یه نفر دیگه رو حدس بزنن فکر کنم هیشکی راهنماییاتو نمیخوند مخصوصا اون شوخی با آواتار تابلو بود دیگه کافی بود یه سر برن تو تاپیکش ای جونم عمه جون بیا من حدس میزنمت کتی نیس؟؟؟ منم منم من بگم ؟؟ :mrsbeasley: par!sa میذاشتی بعد از اینکه تاپیک قفل شد میگفتی
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2011 من تازه میخواستم بگم اوخی چه لپایی داره خب واسه گفتن این دیر نشده...واسه حدسیدن دیر شده بگو
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 من تازه میخواستم بگم اوخی چه لپایی داره خوب نگاش کن اگه یه بار تو خیابون دیدیش بشناسی
MechJJ 11368 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 خوب نگاش کن اگه یه بار تو خیابون دیدیش بشناسی رفتم دوباره نگاه کنم نبود عکسه بعدظهری صفحه اول رو باز کرده بودم،لپ تاپه همینجوری رو sleep بود الان اومدم حدس بزنم دیر شده بود از بچگی هات که نمیشه شناختت تو خیابون
ارسال های توصیه شده