Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ فراخوان دوازدهمین دوسالانۀ ملی عکس ایران اردیبهشت 1391 تهران و یزد مرکز هنرهای تجسمی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، دوازدهمین دوسالانه ملی عکس ایران را در اردیبهشت 1391، همزمان در شهرهای تهران و یزد برگزار میکند . شورای سیاستگذاری رئیس شورای سیاستگذاری :محمود شالویی اسماعیل عباسی، سیدعباس میرهاشمی، افشین شاهرودی، علیرضا کریمی صارمی، فرهاد سلیمانی، مسعود زنده روح کرمانی، عبدالرحیم سیاهکارزاده دبیر دوسالانه : اسماعیل عباسی دوسالانه در دو بخش برگزار میشود : الف : عکاسی مستند ب : عکاسی نوآورانه هیئت داوران : گروه الف : عکاسی مستند نادر داودی، فرهاد سلیمانی، جاسم غضبانپور، محمد غفوری، مجید ناگهی گروه ب : عکاسی نوآورانه شهریار توکلی، افشین شاهرودی، کیارنگ علائی، رومین محتشم، مهدی مقیم نژاد گاه شمار : مهلت ارسال آثار به پایگاه اینترنتی دوسالانۀ ملی عکس ایران تا ساعت 8 صبح روز دوشنبه مورخ 8 اسفند 1390 داوری آثار : 10، 11و 12 اسفند 1390 اطلاع رسانی : 15 اسفند 1390 برگزاری نمایشگاه : اردیبهشت 1391 شرایط شرکت : 1- ارسال عکس به دوازدهمین دوسالانة ملی عکس ایران برای همگان آزاد است . 2- هر متقاضی میتواند در هر دو بخش شرکت کند و حداکثر 5 اثر برای هر بخش ارسال کند . 3-دوازدهمین دوسالانه ملی عکس ایران در این دوره از طریق پایگاه اینترنتی به نشانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اقدام به ثبت نام و دریافت آثار شما میکند . لطفاً به نشانی یاد شده مراجعه و با رعایت مقررات، عکسهای خود را ارسال کنید . 4- متقاضی میپذیرد که عکسهای ارسالی متعلق به اوست و مسئولیت اخلاقی و حقوقی ناشی از این امر به عهدة فرستنده آثار است و مسئولیتی از این بابت متوجه برگزارکننده نیست . 5- به تمامی عکاسانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، بابت هر عکس 1000/000 ریال و به سه عکاس برگزیده در هر بخش ( مجموعاً 6 نفر ) به هر یک 20/000/000 ریال به عنوان جایزه و گواهی شرکت در دوسالانه همراه با یک کتاب الکترونیک به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد . 6- تصمیمگیری در موارد پیشبینی نشده به عهده دبیر دوسالانه است . مکان برگزاری نمایشگاه : تهران و یزد نشانی پایگاه اینترنتی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلفکس دبیرخانه : 66946911 (021) 66946910 (021) 27 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ الف : عکاسی مستند ب : عکاسی نوآورانه یعنی موضوع ش اینه!؟ توضیح بیشتر نداره!؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ جالبه.اگه بتونم شرکت کنم.برای هر عکس باید پولی بدم؟ 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من تا حالا تو مسابقه عکاسی شرکت نکردم دوست دارم شرکت کنم فقط دوربین چقدر تاثیر داره ؟ مثلا من با یه دوربین معمولی یه عکس جالب بگیرم و یه عکاس با یه دوربین تخصصی و حرفه ای عکسی تو سطح عکس من بگیره رتبه بالا تری میاره؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ خیلی خوبه ...اما خیلی از عکاسهای حرفه ای عکسشون رو ادیت می کنن و نور و کنتراست و همه چی رو تنظیم می کنن... دوست دارم شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ ممنونم از اطلاع رسانیتون خیلی دوست دارم شرکت کنم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یعنی موضوع ش اینه!؟توضیح بیشتر نداره!؟ آره ،موضوعاتش کلی هست نه تو سایتش هم همینقدر توضیح داده جالبه.اگه بتونم شرکت کنم.برای هر عکس باید پولی بدم؟ نه پول نمیخواد...تازه به ازای هر عکست که به نمایشگاه راه پیدا کنه 100 هزار تومن هم جایزه میگیری. من تا حالا تو مسابقه عکاسی شرکت نکردم دوست دارم شرکت کنم فقط دوربین چقدر تاثیر داره ؟ مثلا من با یه دوربین معمولی یه عکس جالب بگیرم و یه عکاس با یه دوربین تخصصی و حرفه ای عکسی تو سطح عکس من بگیره رتبه بالا تری میاره؟ خب مسلما دوربین خوب روی کیفیت و وضوح عکس ها خیلی تاثیر داره....آره فکر کنم رتبه بالاتری میاره خیلی خوبه ...اما خیلی از عکاسهای حرفه ای عکسشون رو ادیت می کنن و نور و کنتراست و همه چی رو تنظیم می کنن...دوست دارم شرکت کنم خب اینجا چون نگفته استفاده از نرم افزارهای ادیت عکس ممنوع هست پس اجازه این کار رو داریم....ایشالا ممنونم از اطلاع رسانیتونخیلی دوست دارم شرکت کنم خواهش گلم....ایشالا.. 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ از بچه های انجمن کسی هست که بخواد شرکت کنه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ از بچه های انجمن کسی هست که بخواد شرکت کنه؟؟ من چند تا عکس فرستادم:دی!! نفر آخر برا منه ها!! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ من چند تا عکس فرستادم:دی!!نفر آخر برا منه ها!! آفرینننننننننن منم دوست دارم بفرستم... در هر دو زمینه عکس فرستادی؟؟ عکس نوآورانه مثلا چجوری آخه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ آفرینننننننننن :hapydancsmil:منم دوست دارم بفرستم... در هر دو زمینه عکس فرستادی؟؟ عکس نوآورانه مثلا چجوری آخه؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو بفرست ولی نفر آخر برا منه ها باید خلاقیت باشه دیگه توش! نمیدونم حالا تایید شن یا نه اما فرستادم دیگه 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خو بفرست ولی نفر آخر برا منه ها باید خلاقیت باشه دیگه توش! نمیدونم حالا تایید شن یا نه اما فرستادم دیگه حالا کنار میایم با هم دیگه... چی می شه حالا مقامتو بدی به من؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ حالا کنار میایم با هم دیگه... چی می شه حالا مقامتو بدی به من؟؟؟ اصلا راه نداره اگه میخوای میتونی واسه یکی مونه به آخر شدن تلاش کنی! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اصلا راه نداره اگه میخوای میتونی واسه یکی مونه به آخر شدن تلاش کنی! ای بابا چقدر تو خسیسییییییییی من اصلا رو این مقام حساب کردم که گفتم می خوام شرکت کنمممممممممم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ای بابا چقدر تو خسیسییییییییی من اصلا رو این مقام حساب کردم که گفتم می خوام شرکت کنمممممممممم مظلوم نمایی نکن خانووم من زودتر این مقامو گرفتم خو به هیچکی هم نمیدم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مظلوم نمایی نکن خانووم من زودتر این مقامو گرفتم خو:hapydancsmil: به هیچکی هم نمیدم وختی من گرفتمش اونوخت می بینیییییییییییییی فکر می کنی افسانه مارو می ندازه بیرون از اینجا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ وختی من گرفتمش اونوخت می بینیییییییییییییی :hapydancsmil: فکر می کنی افسانه مارو می ندازه بیرون از اینجا؟؟؟ فکر کردی!!!! میفروشم مقاممو!! اگه خریداری پیشنهاد بده نه بابا مگه چیکار کردیم ما رو بندازه بیروون 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ فکر کردی!!!!میفروشم مقاممو!! اگه خریداری پیشنهاد بده نه بابا مگه چیکار کردیم ما رو بندازه بیروون عمرا !! این مقام حق منه و منم پسش می گیرم نمیدونم بوی دعوا میاد 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ عمرا !! این مقام حق منه و منم پسش می گیرم نمیدونم بوی دعوا میاد پس بشین تا پسش بدم!!! یعنی میخای بگی فرار رو بر قرار ترجیح بدیم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ پس بشین تا پسش بدم!!!یعنی میخای بگی فرار رو بر قرار ترجیح بدیم؟؟ پسش می گیرم آره یه همچین چیزایی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده