O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اي بابا :دي شما تو پتيشن بنويس : peter.shayyad.answer سوالتم بپرس: who R U Peter? توجه نكن اون چي مينويسه :دي 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اي بابا :دي شما تو پتيشن بنويس : peter.shayyad.answer سوالتم بپرس: who R U Peter? توجه نكن اون چي مينويسه :دي یا هم پتیشن اول یه نقطه بزن بعد بنویس: to kheyli dir migiri chzaro rooohe anjoman her her her بعد تو سئوال بنویس: man bahusham? 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ بابا این فیلمش رفتم تو یوتیوب هم بود همونی که میلی گفت ببین اصلا لازم نیس براش انگلیسی بنویسید همون فارسی بنویسید بازم براتون جواب رو میده فقط باید فینگلیش بنوسید انقده حال داد کم مونده بود اسکول بشم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ بابا این فیلمش رفتم تو یوتیوب هم بود همونی که میلی گفت ببین اصلا لازم نیس براش انگلیسی بنویسید همون فارسی بنویسید بازم براتون جواب رو میده فقط باید فینگلیش بنوسید انقده حال داد کم مونده بود اسکول بشم :ws28: از پست استارت معلومه اصلا نشدی من دفعه دوم گرفتم:1111: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ از پست استارت معلومه اصلا نشدیمن دفعه دوم گرفتم:1111: خب دیوونه تو پست دوم هم خودم بلافاصله جواب سوال رو گذاشته بودم فقط از شانسم نتم سرعتش کم بود 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ خب دیوونه تو پست دوم هم خودم بلافاصله جواب سوال رو گذاشته بودم فقط از شانسم نتم سرعتش کم بود من اون سایت و ندیدم خودم فهمیدم من باهوشم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من قبلنا با همین سایت پیتر کار کردم .....جالب که میتونین از همه چی ازش سوال کنین البته جالب تر اینه که به هرکسی جواب نمیده ..... سوال های فینگلیش که ازش میپرسیدیم و هم به راحتی جواب میداد و بع غیر از اینکه اسامی رو بلد بود اسم های مستعاری که حتی یه بار هم تو کام نزده بودم هم بلد بود و سوال های تاریخی و اسم فلانی و اینا ........البته تو این چند وقت چیزایی دیدم که اینا در برابرش هیچی نیست ...........البته بازم بگم به هرکسی جواب نمیده مثلا به خود من جواب نمیداد و من کشیدم کنار تا پسرداییم باهاش تماس داشته باشه و به اون به راحتی جواب داد ....... اگه به شما جواب داده بگو ببینم چی ها پرسیدی آخه من هرکاری میکنم بهم جواب نمیده :d یعنی واقعا منطق شما بهتون اجازه باور اینا رو داد؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من اون سایت و ندیدم خودم فهمیدم من باهوشم بله تو اون پستتون کاملا معلوم بود لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ و این چنین 124000 تا پیامبر زاده میشود :whistle: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ بله تو اون پستتون کاملا معلوم بود میگم ندیدم دهه :vahidrk: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من که دارم فارسی میگم نیگا مثلا این عمه من میگه بیا یه سایت جالب پیدا کردم جواب سوالاتو میده همه کسایی هم که الان تعریف کردند این سایته رو قبلا دیدند کسی قبلا براشون زده..نه که خودشن بزنن جواب بگیرن : خوب تا اینجا فهمیدیم الان هر چقدر ازش سوال کنین هیچ جوابی نمیگیرین...چون هدف سایتش چیز دیگست هدفش اینه که شما طرز کارشو یاد بگیرین باهاش بقیه رو سر کار بزارین شما هم مثلا یکی رو دعوت کردین این سایت رو بهش نشون میدین موقع پر کردن قسمت Petition اول یدونه نقطه میزنین بعد جواب سوال رو مینویسین...بعد یدونه نقطه دیگه میزنین مثلا اینجا این یدونه نقطه زده بعد نوشته Blue بعد یدونه نقطه دیگه زده (این رو مخفی مینویسه تا کسی که پیشتون نشسته نبینه...الان مثلا اینجا این نوشته Blue ولی اونجا خود سایت مینویسه Please ) بعد میاین قسمت بعدی حالا سوال رو مینویسین What is the color of sky? بعد اینتر بزنین جواب رو نشون میده Blue (اگر اون اول مینوشتین بنفش، اینتر که میزدین اینم میگفت بنفش ) کاش یکی اینقدر شیوا و فصیح کوانتوم رو برام توضیح بده 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ یاللعجب برم ببینم نرخ طلا در چند روز اینده چجوریه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ چرا پا عمه میاد وسط ادم شیر فهم میشه من گرفتم حسابی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ سایت برای شوخی و تفریح هست... من مدت ها پیش دوستم رو با همین روش سر کار گذاشتم... بهش گفتم دو روز دیگه میمیره... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ سایت برای شوخی و تفریح هست... من مدت ها پیش دوستم رو با همین روش سر کار گذاشتم... بهش گفتم دو روز دیگه میمیره... مال تو خوبه دوستم میگه داداشش با این سایت کل بچه های خوابگاهشونو اسکول کرده و بهشون گفته باید 100 بار بشین پاشو برید تا بتونید با روح پیتر ارتباط برقرار کنید 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ یعنی واقعا منطق شما بهتون اجازه باور اینا رو داد؟ والا در این مورد فکر کنم گوسفند شدم ولی خب من که کنارشون بودم و حواسم جمع بود و اصلا تایپ نمیکرد که ...... خب میگم این تنها موردی نبود که دیدم .....تو اون دوران خیلی چیزا دیدم الانم درگیرشونم و میبینم .....همشون باهم جمع میشه ...مممکنه خیلی هاشون غلط باشه ....ولی خب همشون دلیل هم میشن و هم درست میکنن 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ والا در این مورد فکر کنم گوسفند شدم ولی خب من که کنارشون بودم و حواسم جمع بود و اصلا تایپ نمیکرد که ...... خب میگم این تنها موردی نبود که دیدم .....تو اون دوران خیلی چیزا دیدم الانم درگیرشونم و میبینم .....همشون باهم جمع میشه ...مممکنه خیلی هاشون غلط باشه ....ولی خب همشون دلیل هم میشن و هم درست میکنن تا حالا چن بار پیش فالگیر رفتین ؟ 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ تا حالا چن بار پیش فالگیر رفتین ؟ هیچی والا ...نه اعتقادی به فال دارم نه رمال و نه دعا ......تازه تقدیر هم اعتقاد ندارم ....اما تو اون برهه از زمان داشتم رو نیروهای ماوراالطبیعه کار میکردم .....الانم کشغولشونم ....عقل که اون ها رو رد نمیکنه ....... با اون پسرداییم...گیرش بیارمش کشتمش 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ هیچی والا ...نه اعتقادی به فال دارم نه رمال و نه دعا ......تازه تقدیر هم اعتقاد ندارم ....اما تو اون برهه از زمان داشتم رو نیروهای ماوراالطبیعه کار میکردم .....الانم کشغولشونم ....عقل که اون ها رو رد نمیکنه .......با اون پسرداییم...گیرش بیارمش کشتمش اااااااااا ..........چقدر شبیه اقای اواتارت حرف میزنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده