سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایتی است که ادعا می کند تمامی سوالات شما را جواب دهد من خودم امروز از طریق دوستم این سایت رو امتحان کردم تقریبا اکثر سوالات را جواب میدهد هرچن اشتباهاتی هم دارد مثلا وقتی درمورد فردی که بیرون خانه هس و الان چیکار می کند پرسیدیم جواب درستی داد درمورد اینکه فلانی الان چیکار می کنه درست جواب داد و همین جور سوالاتی که اکثر به ذهن همه می اید اما راستش من خودم شک دارم خیلی هم شک دارم این تاپیک رو زدم تا اگه کسی از طریق دوستاش یا حتی خودش اطلاعاتی درمورد این نوع از سایت ها داره بیاد بیان کنه سپاس 34 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اینم سایتی که راز این سایت رو منتشر کرده متاسفانه سرعت نتم اجازه نمیده تماشاش کنم هرکی می تونه اپ کن تو یه سرور دیگه تا بتونم دان کنیم و تماشا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من یه سرچ کردم فهمیدم از قبل جواب بهش داده میشه بعد همون جوابی که بهش داده شده رو نشون میده طرز کارش هم اینه که موقع نوشتن اون فیلد اول که اسمش Petition هست یدونه نقطه میزنید (.) بعد جواب سوالی که میخواین بپرسین رو تایپ میکنین تهش هم یه نقطه دیگه میزنین که بفهمه جواب تموم شده. حین اینکه شما دارین جواب رو وارد میکنین اون خودش عبارت Peter, please answer the following question رو تایپ میکنه و کسی که کنارتون نشسته نمیفهمه شما دارین جواب رو وارد میکنین بعد تو قسمت سوال هر چی بنویسین اون جوابی که اول بهش دادین رو نشون میده همین...برین دوستاتوننو سر کار بزارین حالا 15 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایتی است که ادعا می کند تمامی سوالات شما را جواب دهد من خودم امروز از طریق دوستم این سایت رو امتحان کردم تقریبا اکثر سوالات را جواب میدهد هرچن اشتباهاتی هم دارد مثلا وقتی درمورد فردی که بیرون خانه هس و الان چیکار می کند پرسیدیم جواب درستی داد درمورد اینکه فلانی الان چیکار می کنه درست جواب داد و همین جور سوالاتی که اکثر به ذهن همه می اید اما راستش من خودم شک دارم خیلی هم شک دارم این تاپیک رو زدم تا اگه کسی از طریق دوستاش یا حتی خودش اطلاعاتی درمورد این نوع از سایت ها داره بیاد بیان کنه سپاس من قبلنا با همین سایت پیتر کار کردم .....جالب که میتونین از همه چی ازش سوال کنین البته جالب تر اینه که به هرکسی جواب نمیده ..... سوال های فینگلیش که ازش میپرسیدیم و هم به راحتی جواب میداد و بع غیر از اینکه اسامی رو بلد بود اسم های مستعاری که حتی یه بار هم تو کام نزده بودم هم بلد بود و سوال های تاریخی و اسم فلانی و اینا ........البته تو این چند وقت چیزایی دیدم که اینا در برابرش هیچی نیست ........... البته بازم بگم به هرکسی جواب نمیده مثلا به خود من جواب نمیداد و من کشیدم کنار تا پسرداییم باهاش تماس داشته باشه و به اون به راحتی جواب داد ....... اگه به شما جواب داده بگو ببینم چی ها پرسیدی آخه من هرکاری میکنم بهم جواب نمیده :d 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من یه سرچ کردم فهمیدم از قبل جواب بهش داده میشه بعد همون جوابی که بهش داده شده رو نشون میده طرز کارش هم اینه که موقع نوشتن اون فیلد اول که اسمش Petition هست یدونه نقطه میزنید (.) بعد جواب سوالی که میخواین بپرسین رو تایپ میکنین تهش هم یه نقطه دیگه میزنین که بفهمه جواب تموم شده. حین اینکه شما دارین جواب رو وارد میکنین اون خودش عبارت Peter, please answer the following question رو تایپ میکنه و کسی که کنارتون نشسته نمیفهمه شما دارین جواب رو وارد میکنین بعد تو قسمت سوال هر چی بنویسین اون جوابی که اول بهش دادین رو نشون میده همین...برین دوستاتوننو سر کار بزارین حالا نه میلاد امکان نداره ....من وکسایی که بودیم واسه اولین بار پیداش کردیم ....من به این مورد که سرکارم شدیدا شک کردم واسه همین حیطه سوالاتم کلا عوض کردم .... وسوالایی پرسیدم که کسی خبر نداشت و به عبارتی مخصوص خودم بود ...... 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ میشه یکی بگه چوجوری باید سوال پرسید چرا من هرچی می پرسم هیچ جوابی دریافت نمکینم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ منم بلد نشدم کار کنم هر چی پرسیدم جوابم رو نداد 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ نه میلاد امکان نداره ....من وکسایی که بودیم واسه اولین بار پیداش کردیم ....من به این مورد که سرکارم شدیدا شک کردم واسه همین حیطه سوالاتم کلا عوض کردم .... وسوالایی پرسیدم که کسی خبر نداشت و به عبارتی مخصوص خودم بود ...... میشه یکی بگه چوجوری باید سوال پرسیدچرا من هرچی می پرسم هیچ جوابی دریافت نمکینم منم بلد نشدم کار کنم هر چی پرسیدم جوابم رو نداد ینی با من قهره؟ مثل اینکه نگرفتین داستان چیه این سایته به هیچ سوالی جواب نمیده فقط یه وسیله واسه سر کار گذاشتن مثلا دوستتون هست مثلا من میشینم پشت سیستم...به عمم میگم عمه بیا یه سایته جواب همه سوالا رو میده بعد بهش میگم یه سوال بپرس من تایپ کنم تا اون جواب بده موقع پر کردن اون گزینه اول سایت من خودم جواب سوال رو به اون سایت میدم بدونه اینکه عمه م متوجه شه...بعد میزنم جواب بده...سایت فقط همون جوابی که من یواشکی بهش گفتم رو نشون میده 11 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ وقتی همش (.) رو هم بزنیم همش میگه، تو اعتماد کامل به من نداری، پیتر الان نمیتونه جواب بده، بعدا بپرس، الان حال جواب دادن ندارم!! کلا خوب میپیچونه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ مثل اینکه نگرفتین داستان چیه این سایته به هیچ سوالی جواب نمیده فقط یه وسیله واسه سر کار گذاشتن مثلا دوستتون هست مثلا من میشینم پشت سیستم...به عمم میگم عمه بیا یه سایته جواب همه سوالا رو میده بعد بهش میگم یه سوال بپرس من تایپ کنم تا اون جواب بده موقع پر کردن اون گزینه اول سایت من خودم جواب سوال رو به اون سایت میدم بدونه اینکه عمه م متوجه شه...بعد میزنم جواب بده...سایت فقط همون جوابی که من یواشکی بهش گفتم رو نشون میده نگرفتم خوب زبانمون ضعیفه ساده تر بگو 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ نگرفتم خوب زبانمون ضعیفه ساده تر بگو :4564: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ این واسه سر کار گذاشتن مردمه دیگه، مثلا به یکی از دوستاتون میگین این سایت همه سئوالارو جواب میده؛ میگین یه سئوالی بپرسه، بعد شما تو قسمتPetition اول یک نقطه میزنید بعد جواب سئوال یا جوابی که دوست دارین سایت بده رو تایپ میکنید، به نوشته توی کادر توجه نکنین اونجا چیز دیگه ای نوشته میشه تا دوستتون متوجه نشه ، بعد تو کادر پایینی سئوال رو میپرسین و پیتر جوابی که شما میخواستین رو مینویسه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ بازم نفهمیدم اول نقطه گزاشتم بعد جواب نوشتم بعد نقطه گزاشتم اون نوشت پیتر بعدش چیکار کنم 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اوکی بابا خب اینو که فهمیدم ولی الان بحث چی چیه؟؟؟ خب که چی؟ چیش جذابه این الان و انقد همه سوال براشون پیش اومده ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ به من که همش میگه، تو اعتماد کامل به من نداری، پیتر الان نمیتونه جواب بده، بعدا بپرس، الان حال جواب دادن ندارم!! نگرفتم خوب زبانمون ضعیفه ساده تر بگو :4564: من که دارم فارسی میگم نیگا مثلا این عمه من میگه بیا یه سایت جالب پیدا کردم جواب سوالاتو میده همه کسایی هم که الان تعریف کردند این سایته رو قبلا دیدند کسی قبلا براشون زده..نه که خودشن بزنن جواب بگیرن : من خودم امروز از طریق دوستم این سایت رو امتحان کردم البته بازم بگم به هرکسی جواب نمیده مثلا به خود من جواب نمیداد و من کشیدم کنار تا پسرداییم باهاش تماس داشته باشه خوب تا اینجا فهمیدیم الان هر چقدر ازش سوال کنین هیچ جوابی نمیگیرین...چون هدف سایتش چیز دیگست هدفش اینه که شما طرز کارشو یاد بگیرین باهاش بقیه رو سر کار بزارین شما هم مثلا یکی رو دعوت کردین این سایت رو بهش نشون میدین موقع پر کردن قسمت Petition اول یدونه نقطه میزنین بعد جواب سوال رو مینویسین...بعد یدونه نقطه دیگه میزنین مثلا اینجا این یدونه نقطه زده بعد نوشته Blue بعد یدونه نقطه دیگه زده (این رو مخفی مینویسه تا کسی که پیشتون نشسته نبینه...الان مثلا اینجا این نوشته Blue ولی اونجا خود سایت مینویسه Please ) بعد میاین قسمت بعدی حالا سوال رو مینویسین What is the color of sky? بعد اینتر بزنین جواب رو نشون میده Blue (اگر اون اول مینوشتین بنفش، اینتر که میزدین اینم میگفت بنفش ) 8 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ بازم نفهمیدم اول نقطه گزاشتم بعد جواب نوشتم بعد نقطه گزاشتم اون نوشت پیتر بعدش چیکار کنم :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده