Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ كارشناسان تغذیه در اسپانیا با مطالعه روی عادات تغذیه ای مردم این كشور دریافتند كه مصرف ماهی روشی مناسب و موثر برای دور ماندن از بیماری دیابت است. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دكتر مرسدس سوتوس پریتو از دانشگاه والنسیا كه این مطالعه را روی ۹۴۵ زن و مرد ۵۵ تا ۸۰ ساله انجام داده متوجه شده است كه مصرف ماهی خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل توجهی كاهش می دهد. به گفته دكتر پریتو، این شركت كنندگان در معرض خطر مشكلات قلبی و عروقی بودند. به نوشته روزنامه تلگراف، خوردن گوشت قرمز به میزان زیاد، ارتباط بسیار نزدیكی با افزایش خطر مشكلات قلبی، افزایش فشار خون، دیابت و كاهش طول عمر اساسا به دلیل ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی دارد. در بررسی جدید كه در مجله اسپانیایی «تغذیه بیمارستان» منتشر شده، تاكید شده است كه در عوض، مصرف ماهی بعنوان جزء اصلی در رژیم غذایی مدیترانه ای، مزایای بسیاری برای حفظ سلامت قلب دارد و در واقع افزایش مقدار چربی امگا ۳ ماهی در سلول های عضلات اسكلتی، حساسیت انسولینی را بهبود می بخشد و این امر موجب كاهش خطر بروز دیابت می شود. ایسنا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده