رفتن به مطلب

خدا رویا یا حقیقت؟

ارسال های توصیه شده

خیلی خب، این همیشگی تو چه مکانی قرار داره؟

عزیز من همه چی از این موجود پدید میاد حتی مکان زمان و... چون این موجودیه که قراره همه از این بوجود بیاد طبق نظر دانشمندان علم تجربی اون مادست که همه چی از اون بوجود میاد ولی ما حرف دیگه ای داریم. اگه این موجود همیشگی رو پذیرفتین بفرمایید ادامه بدیم والا اگه سوالی هست من در خدمتم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 180
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:banel_smiley_4: شما خودت به این نتیجه رسیدی که دو دوتا میشه چهارتا؟ خوبه والا، کسی که پایه مذهبش تقلیده به ما میگه دارید کورکورانه تقلید میکنید.:ws28:

برادر من کسی نمیاد دوباره آزمایش کنه تا بهش ثابت شه آب تو 100 درجه سانتیگراد میجوشه.

ضمنا شما عادت داری وقتی حرف حساب نداری بزنی، قضاوت کنی درباره دیگران؟

این شیوه رو از خودتون یاد گرفتم آخه شما هر وقت جواب نداری از پیامبر و... اینا حرف میزنی. من اساس دینم تقلیده؟ من تا حالا با شما حرف دینی زدم؟

بعدشم خیلی فرقه بین جوش اومدن آب و این نظریه پردازیهایی که دارین میگین که حتی بین خود دانشمندا هنوز اثبات نشده

بگذریم شما از این به بعد از این تمسخرها نکن منم دیگه اینطور بحث نمیکنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

یکی از سیارات منظومه ی شمسی زمین هستش که در ابتدا پوشیده از مواد مذاب بود، بعد که جو سرد میشه، مواد مذاب تبدیل میشن به سنگ و بعد از متراکم شدن بخار موجود در جو بارندگی اتفاق میفته و در نتیجه اقیانوسها و دریاها به وجود اومدن.

در اقیانوسها کوه های آتشفشانی وجود داشتن (و دارن) این کوه های آتشفشانی منبع غنیی از املاح معدنی هستن. این املاح معدنی وقتی از درون دهانه آتشفشان خارج میشن درون حبابهایی محبوس میشن، درون حباب چون متراکم تره، امکان بیشتری برای برخورد عناصر معدنی وجود داره، درنتیجه بین اونا واکنش رخ میده و محصول واکنش مولکولهای آلی هست.

در ابتدا کواسرواتها و میکروسفرها (ذرات اسیدآمینه ای) که توانایی چسبیدن به هم و جوانه زدن رو دارن بهم میچسبن. این میکروسفرها کم کم طی میلیونها سال (عمر زمین 3.5 - 4 میلیارد ساله) حیات دار میشن و اولین rnaها رو به وجود میارن که توانایی خود همانندسازی رو دارن. و در نتیجه اولین تک سلولیها به وجود میان، این تک سلولی بی هوازی از طریق مواد آلی موجود در محیط انرژی کسب میکنن؛ وقتی ماده آلی مورد نیازشون در محیط کم میشه توانایی کسب انرژی از مواد دیگر رو به دست میارن. سیانوباکتر اینجوری به وجود میاد که برای کسب انرژی موردنیازش از انرژی نورانی خورشید استفاده میکنه و اولین جاندار فتوسنتز کننده میشه چون اونموقع جو زمین لایه اوزون نداشته بنابراین امکان به وجود اومدن حیات در خشکی هم نبوده. وقتی سیانوباکتریها فتوسنتز میکنن (محصول فتوسنتز اکسیژنه) اکسیژن وارد جو زمین شده و طی میلیونها سال (خورشید پیوند اکسیژن را میشکنه و پیوندهایی رو به وجود میاره که باعث تشکیل مولکول اوزون میشه) لایه اوزون تشکیل میشود. با تشکیل لایه اوزون زمین محیط مناسبی برای زندگی میشه و ...........

یوکاریوتها یا همون پرسلولیها از ذره خواری یک تک سلولی هوازی به وجود اومدن. یک سلول پیش یوکاریوتی که هوازی بوده ذرات کوچکتر بی هوازی رو میبلعیده، بعضی از این ذرات کوچکتر (مثل کلروپلاست و میتوکندری) درون ذرات بزرگتر هضم نمیشدن و به حیات خود درون بدن اونا ادامه میدادن. ذرات کلروپلاست دار (که منشاء گیاهان میشن) وقتی مواد معدنی در محیط کم میشه از طریق کلروپلاست (که شبیه سیانوباکتری هست) از انرژی نورانی برای کسب انرژی استفاده میکنن (فتوسنتز).

پ.ن: ذرات میتوکندری دار منشاء انواع جانوری میشن.

نظریه ی تکامل میگه که انسان با میمونها از یک نیای مشترک به موجود اومده و اون نیای مشترک از خزندگان کوچک و اون خزندگان کوچک از دوزیستان و دوزیستان از مهره داران دریازی و مهره داران دریایی از بی مهره گان و بی مهره گان از اسفنج ها و... تا میرسه به تک سلولی هوازی و در اول به تک سلولی بی هوازی.

همه این تحولات هم به خاطر جهش های مطلوب اتفاق میفته. یعنی مثلا اول که دوزیستان از دریا به خشکی میان تو بعضیاشون جهشی اتفاق میفته که پوست تخماشون ضخیمتر میشه و تخماشون بدون نیاز به آب در خشکی هم تبدیل به بچه میشه. این بچه ها پوستشون هم ضخیمتر از بقیه اس و چون اون موقع شرایط آب و هواییه زمین خشک و گرم بوده پوست ضخیم بیشتر به درد میخورده، در نتیجه این جهش یافته ها به مرور زمان تعدادشون (به دلیل شانس بقا و تولیدمثل بیشتر) زیاد میشه و بچه های بیشتری میارن و طی سالها همینطور پوستشون ضخیمتر میشه چون پوست ضخیم ویژگیه مطلوبه. تا اینکه گروه جدیدی به نام خزندگان رو به وجود میارن. این خزندگان هم هرچه درشتتر و پوست کلفتتر باشن شانس موفقیتشون بیشتر میشه، چون ضعیف همیشه بازنده اس. تا اینکه یه اتفاق بزرگ رخ میده و بیشتر خزندگان بزرگ از بین میرن، بعد از اون شرایط آب و هوایی تغییر میکنه و جثه بزرگ و پوست ضخیم دیگه امتیاز محسوب نمیشه. اینجاست که خزندگان کوچک چون کوچیکترن، راحتتر فرار میکنن، راحتتر پنهان میشن و راحتتر غذا به دست میارن شانسشون واسه بقا و تولیدمثل بیشتر میشه، پستانداران و پرندگان هم از همین خزندگان به وجود اومدن. انسان هم جزو پستانداران راسته نخستیهاست.

• Like 4
لینک به دیدگاه
این شیوه رو از خودتون یاد گرفتم آخه شما هر وقت جواب نداری از پیامبر و... اینا حرف میزنی. من اساس دینم تقلیده؟ من تا حالا با شما حرف دینی زدم؟

بعدشم خیلی فرقه بین جوش اومدن آب و این نظریه پردازیهایی که دارین میگین که حتی بین خود دانشمندا هنوز اثبات نشده

بگذریم شما از این به بعد از این تمسخرها نکن منم دیگه اینطور بحث نمیکنم

من تا حالا نشده جوابی نداشته باشم حضرت آقا. هر موقع هم از پیامبر و... حرف زدم لابد موقعش بوده. اینکه شما حرفی از پیامبرتون زده میشه رو تمسخر فرض میکنید به خودتون مربوطه. اساس مذهب تشیع تقلیده.

نظریه پردازی؟ مطلبی که درباره خواب گذاشتم هم همین ترم و هم ترم قبل استاد روانشناسیمون به ما درس داد. شما اگه قبول ندارید میتونید به کتابای روانشناسی و فیزیولوژی در زمینه خواب مراجعه کنید. اگه چیزی خلاف این دیدید بیاید اینجا بگید که در فلان کتاب علمی نوشته این موضوع ثابت نشده.

من شما رو مسخره کردم؟ مثل اینکه من دارم وقتمو تلف میکنم، اینهمه مطلب نوشتم دریغ از یه پاسخ منطقی که شما بدید، خب یا راحت بگو ویوین حق با توئه، یا بگو ادامه نمیدم. اینکه من مطلبمو چشم بسته کپی کردم و یا چی فکر میکنم و چیکار میکنم رو به من واگذار.

ضمنا وقتی نظریه بودن رو برای یه نوشته عیب بنامید که حرفای خودتون جز با حرف ثابت شده باشه و چیزی بیشتر از افسانه سرایی باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
عزیز من همه چی از این موجود پدید میاد حتی مکان زمان و... چون این موجودیه که قراره همه از این بوجود بیاد طبق نظر دانشمندان علم تجربی اون مادست که همه چی از اون بوجود میاد ولی ما حرف دیگه ای داریم. اگه این موجود همیشگی رو پذیرفتین بفرمایید ادامه بدیم والا اگه سوالی هست من در خدمتم

این موجود همیشگی خودش باید یه جا باشه یا نه؟ قبلا هم گفتم به فلسفه علاقه ندارم. فعلا تا هسته اتم در زمان و مکان صفر رو قبول دارم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
بررسی عوامل فیزیولوژیک و روانشناسی در پدیده خواب دیدن (You can see links before reply)

از زمانی که انسان به خواب می رود یعنی دقیقا لحظه ای که هوشیاری از بین می رود، بدن و در راس آن مغز چند مرحله را طی می کند. مرحله اول زمانی است که خواب بسیار سبک است و با کوچکترین تحریکی در اطراف بیدار می شویم. این مرحله از خواب حدود 45 درصد کل زمان خواب را شامل می شود. مرحله بعدی، خوابمان کمی سنگین می شود، ولی خیلی عمیق نیست. این بخش در حدود ۵۵ - ۴۵ درصد خواب را دربر می گیرد. در مرحله سوم، خواب عمیق می شود، نوعی از امواج مغزی موسوم به امواج دلتا در این مرحله از خواب از مغز ساطع می شود. در مرحله بعدی که ۱۵ - ۱۲ درصد کل خواب است، خواب بسیار عمیق می شود و دقیقا زمانی است که فرد در اوج خواب بسر می برد. در این مرحله فعالیت عضلات کمی کاهش پیدا می کند. امواج دلتا همچنان منتشر می شود و تنفس ریتم و آهنگ منظمی پیدا می کند و اما مرحله پنجم یا همان مرحله REM (Rapid eye movement). این مرحله شاید یک مرحله خارج از زندگی عادی هر کسی باشد، چون شرایطی خاص به وجود می آید. در این موقع که پس از حدود ۹۰ دقیقه بعد از به خواب رفتن وارد آن می شویم، تنفس سریع تر و دم زدن ها کم عمق می شوند، فشار خون بالا می رود و امواج آلفا در مغز تولید می شود. عضلات شل می شوند و تقریبا هیچ حرکتی نمی کنند. این مرحله ۲۵ - ۲۰ درصد خواب را تشکیل می دهد و در این شرایط است که ما خواب می بینیم. REM در سال ۱۹۵۳ توسط دو محقق به نام های یوگن آسترینسکی، فارغ التحصیل رشته فیزیولوژی و دکتر ناتانائیل کلیت من که او هم استاد فیزیولوژی بود، کشف شد. در مرحله REM (مرحله پنجم از هر دوره خواب) برخی از عملکردهای اعضای بدن (Physiological) تغییراتی ایجاد می شود، از جمله اینکه فشار خون بالا می رود، دمای بدن را نمی توان کنترل کرد و تا حدودی کاهش پیدا می کند، فعالیت مغزی افزایش پیدا می کند و امواج آلفا همانطور که در بیداری هستیم از مغز منتشر می شود، قوای تحرکی بدن از بین می رود و قادر به حرکت عضلات به طور ارادی نیستیم. چون در مرحله REM است که خواب می بینیم، در مدتی که خواب می بینیم هیچ حرکتی غیر از آنچه که در خواب می بینیم، نمی توانیم انجام دهیم. مثلا اگر در کنار کسی که در حال دیدن خواب مشتزنی است بخوابیم، ممکن است تا زمانی که خواب می بیند، مشت بخوریم! حال این سئوال پیش می آید که اگر REM نبود چه می شد؟ به طور کلی محققان بر این باورند که نداشتن REM مساوی است با ندیدن خواب. به تعبیر جالبی می توان گفت که REM مانند یک شیر اطمینان برای مغز عمل می کند و با ورود به این مرحله از خواب، مغز این فرصت را پیدا می کند تا بخار اضافی را که در طول بیداری نمی تواند از خود خارج کند، از طریق این شیر اطمینان خارج سازد. نتیجه اینکه این فرصت بسیار خوبی برای رسیدن به آرامش روانی است. ویلیام دمنت، محقق دانشگاه استانفورد روی REM تحقیقات گسترده ای انجام داد و به این نتیجه رسید که اگر کسی در لحظه وارد شدن به مرحله پنجم از دوره خواب است را بیدار کنیم، دچار اختلالاتی روانی البته موقت می شود، مثلا کج خلق می شود، دچار اضطراب و استرس می شود، نمی تواند تمرکز کند و کم اشتها نیز خواهد شد. برای همین است که وقتی کسی شما را در نیمه شب بیدار می کنند، احساس بدی به شما دست می دهد. وقتی از خواب بیدار می شویم و خوابی را که دیده ایم به یاد نمی آوریم، واقعا کلافه می شویم. این اتفاق ممکن است بارها برایتان پیش آمده باشد. گفته می شود پنج دقیقه بعد از تمام شدن رویا، ۵۰ درصد محتویاتش را فراموش می کنیم و ۱۰ دقیقه بعد، ۹۰ درصد آن را از یاد می بریم.

هنوز هم تحقیقات و مطالعات وسیعی در زمینه خواب و رویا انجام می شود و هر روز نکات جدید و جالب تری کشف می شود. دانشمندان امیدوارند بتوانند با کسی که در حال خواب دیدن است، به نوعی ارتباط برقرار کنند. استفان لابرگ، محققی است که در این زمینه از دیگران پیشی گرفته و به نتایج جالب توجهی رسیده است. او دستکشی ساخته که مجهز به سنسورهای حساسی است. او این دستکش را به دست کسی که در حال دیدن خواب است می پوشاند و سعی می کند با کمک زبان اشاره و از روی حرکاتی که سنسورها حس و ثبت می کنند، متوجه شود فرد خوابیده، در حال دیدن چه خوابی است.

شاید روزی برسد که ما بتوانیم خواب هایمان را کنترل کنیم، یعنی تعیین کنیم که چه خوابی ببینیم و حتی بتوانیم خواب دیگران را همراه آنها همزمان ببینیم!

امواج مغزی: مغز ما چهار موج آلفا، بتا، دلتا و تتا را با مشخصات مختلف تحت تاثیر شرایط گوناگون از خود ساطع می کند. با بررسی مشخصات هر موج، اطلاعاتی راجع به نوسان ولتاژ الکتریک در مغز به دست می آید. موج دلتا خیلی آهسته است و نشان می دهد نوسان، صفر تا چهار سیکل در ثانیه است. این موج در زمان خواب عمیق ایجاد می شود. تتا چهار تا هفت سیکل در ثانیه و در زمان خواب سبک منتشر می شود (مرحله اول خواب). امواج آلفا هشت تا ۱۳ بار در ثانیه و در زمان REM و نیز زمانی که بیدار هستیم ساطع می شوند. امواج بتا که سریع ترین حالت نوسان ولتاژ است، ۱۳ تا ۴۰ سیکل در ثانیه را نشان می دهد. این امواج فقط زمانی ایجاد می شوند که حالت هایی از قبیل اضطراب، پریشانی و استرس بر ما حاکم است یا زمانی که می خواهیم روی یک موضوع خیلی متمرکز شویم. تمامی این مواج توسط دستگاه EEG (Electroencephlogram) نمایش داده می شوند. خواب دیدن معمولا پنج تا ۲۰ دقیقه طول می کشد. خواب ها فقط سیاه و سفید نیستند، اوایل تصور می شد خواب نمی تواند رنگی باشد شاید به یاد نیاوریم چه خواب هایی دیده ایم، ولی در طول هر شب ممکن است چند بار خواب ببینیم، در طول یک عمر معمولی (۷۰ ۶۵ سال) حدود شش سال در رویا هستیم در هنگام خروپف خواب نمی بینیم! فیل و بعضی حیوانات دیگر در زمان NREM ایستاده می خوابند، ولی وقتی وارد REM می شوند، دراز می کشند.

منبع (You can see links before reply)

چندی پیش آزمایشی انجام شد که در طی آن به افراد بالغ داروهایی داده میشد که اجازه حرکت سریع مردمک چشم در خواب (REM) را از آنها می گرفت. زمانی که چشم چنین حرکتی دارد، فرد مورد نظر خواب می بیند. حذف توانایی خواب دیدن تضادهای اخلاقی شدیدی را در افراد تحت آزمایش ایجاد کرد. آنها به شدت مضطرب و خشن شده بودند و نمی توانستند به راحتی بر روی مطلبی تمرکز کنند. در این آزمایش همچنین ثابت شد که هر چه فردی جوانتر باشد رویا برای حفظ سلامت او نقش محوری تری را بازی می کند.

خواب دیدن، سیر و سلوک روح نیست بلکه فعالیت مغزی در هنگام خواب است، که در آن اندوخته های ذهنی فرد از قبیل تجربیات و احساسات در قالب خاطرات یا آموخته ها در حافظه بلند مدت ذخیره می گردد و بخشی از آن که بی ارزش است فراموش می شود. مثلا افراد نابینا خواب های صرفا صوتی و افراد نا شنوا خواب های تصویری می بینند. در صورتی که اگر خواب دیدن را پرواز روح تصور کنیم باید بپذیریم که روح این افراد نیز چشم یا گوش ندارد !

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اولش گفتم طبق معمول این تاپیک باید ببینیم علم تجربی چی گفته تا به این جمله رسیدم!!

خداییش پیش فرضای ذهنیتون رو کنار بذارین و به این سوال جواب بدین

آیا تا به حال خوابی ندیده اید که بعدا متوجه شوید اون خواب بیش از 20 دقیقه که هیچ بلکه بیش از کل زمان خواب فیزیکیتون بوده؟؟؟اونم خوابی که پیوسته بوده!گفتم خداییش:icon_gol:

لینک به دیدگاه
اولین موجود عالم خداست که قدیمه و علت العلل، همیشه بوده و هست. :w16:

ببینید برادر من؛ من تا کمی قبل از بیگ بنگ رو میتونم براتون توضیح بدم، قبل از اون رو هنوز علم بشر گمون نکنم رفته باشه، ولی علم پیامبران شما و انسانهای ترسیده از اتفاقات طبیعی به دلیل ناکافی بودن علمشون گویا رفته. :icon_redface:

یعنی خدا رو قبول دارین؟

لینک به دیدگاه
اولش گفتم طبق معمول این تاپیک باید ببینیم علم تجربی چی گفته تا به این جمله رسیدم!!

خداییش پیش فرضای ذهنیتون رو کنار بذارین و به این سوال جواب بدین

آیا تا به حال خوابی ندیده اید که بعدا متوجه شوید اون خواب بیش از 20 دقیقه که هیچ بلکه بیش از کل زمان خواب فیزیکیتون بوده؟؟؟اونم خوابی که پیوسته بوده!گفتم خداییش:icon_gol:

من که به خدایی اعتقاد ندارم، ولی عادت هم ندارم به دروغگویی. من خیلی کم خواب میبینم، و تا حالا هم پیش نیومده که خوابی طولانی ببینم، همونم که میبینم بیشترش یادم میره. ضمنا اینکه شما مدت زمان خوابتون هم متوجه شدید، جای بسی شگفتی دارد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به سوال انسان نخستین تونستیم، به سوال قبل از بیگ بنگ نرسیدیم. یعنی شاید فیلسوفا رسیده باشن ولی به علت اینکه در اونزمان هیچ انسانی وجود نداشته که ثبت کنه نمیشه با قطعیت گفت. شما چرا از دریچه کوچک ذهن خودتون درباره دیگران قضاوت میکنید؟ مگر ما شما رو قضاوت کردیم؟

اینکه در ابتدا در زمان و مکان صفر یک ذره بود که در اثر گرمای شدید منفجر شد و از سرد و منبسط شدن اون کهکشانها از جمله منظومه شمسی که زمین هم جزوشه به وجود اومد، زمین در ابتدا سرد و یخ زده بود، به تدریج بخها آب شدن و بعد اولین تک سلولی درون دریا به وجود اومد، سیانو باکتر به وجود اومد از تکامل اون تک سلولی، سیانوباکتر فتوسنتز کرد و لایه اوزون تشکیل شد، کم کم روی زمین حیات شکل گرفت و از تغییر و تکامل اون در نهایت ما به وجود اومدیم خیلی عقلانی تر و منطقی تر و علمی تر از افسانه تک و تنها خدایی بود که تو بارگاه خودش با فرشته هاش به خوبی و خوشی اوقات میگذروندن، یه روز که حوصله ش سر رفته بود دست به کار شد و تو شش روز زمین و موجوداتشو ساخت، روز آخر هم یه مشت گل برداشت و باش یه شکلی ساخت و توش فوت کرد و آدم رو ساخت و فرستاد زمین هست.

چندتا از حرفایی که پیامبرتون 1400 سال پیش زده و تازه الان علم بهش رسیده رو میشه لطف کرده و برای ما بیان کنید؟

یکیش رو بگم اونم موردی که همیشه سوژه ای برای مخالفان دین بود ولی الان چون علم تجربی هم بهش رسید دیگه...

مستحب بودن وارد شدن به دستشویی با پای چپ!!!

بگذریم چون بحث دینی نیست اما میخواستم حداقل این سوالتون هم بی جواب نمونده باشه:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من که به خدایی اعتقاد ندارم، ولی عادت هم ندارم به دروغگویی. من خیلی کم خواب میبینم، و تا حالا هم پیش نیومده که خوابی طولانی ببینم، همونم که میبینم بیشترش یادم میره. ضمنا اینکه شما مدت زمان خوابتون هم متوجه شدید، جای بسی شگفتی دارد.

احتیاج به مدت زمان دقیق نیست ولی بعضی خوابها معلومه که زمانی بسیار بیشتر از 20 دقیقه دارند البته از شما که انتظار نمیرفت جواب مثبت بدین ولی خب حداقل با وجدان خودتون صادق باشین:icon_gol:

لینک به دیدگاه
یکیش رو بگم اونم موردی که همیشه سوژه ای برای مخالفان دین بود ولی الان چون علم تجربی هم بهش رسید دیگه...

مستحب بودن وارد شدن به دستشویی با پای چپ!!!

بگذریم چون بحث دینی نیست اما میخواستم حداقل این سوالتون هم بی جواب نمونده باشه:icon_redface:

:w58: دلیلش چیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
یکی از سیارات منظومه ی شمسی زمین هستش که در ابتدا پوشیده از مواد مذاب بود، بعد که جو سرد میشه، مواد مذاب تبدیل میشن به سنگ و بعد از متراکم شدن بخار موجود در جو بارندگی اتفاق میفته و در نتیجه اقیانوسها و دریاها به وجود اومدن.

در اقیانوسها کوه های آتشفشانی وجود داشتن (و دارن) این کوه های آتشفشانی منبع غنیی از املاح معدنی هستن. این املاح معدنی وقتی از درون دهانه آتشفشان خارج میشن درون حبابهایی محبوس میشن، درون حباب چون متراکم تره، امکان بیشتری برای برخورد عناصر معدنی وجود داره، درنتیجه بین اونا واکنش رخ میده و محصول واکنش مولکولهای آلی هست.

در ابتدا کواسرواتها و میکروسفرها (ذرات اسیدآمینه ای) که توانایی چسبیدن به هم و جوانه زدن رو دارن بهم میچسبن. این میکروسفرها کم کم طی میلیونها سال (عمر زمین 3.5 - 4 میلیارد ساله) حیات دار میشن و اولین rnaها رو به وجود میارن که توانایی خود همانندسازی رو دارن. و در نتیجه اولین تک سلولیها به وجود میان، این تک سلولی بی هوازی از طریق مواد آلی موجود در محیط انرژی کسب میکنن؛ وقتی ماده آلی مورد نیازشون در محیط کم میشه توانایی کسب انرژی از مواد دیگر رو به دست میارن. سیانوباکتر اینجوری به وجود میاد که برای کسب انرژی موردنیازش از انرژی نورانی خورشید استفاده میکنه و اولین جاندار فتوسنتز کننده میشه چون اونموقع جو زمین لایه اوزون نداشته بنابراین امکان به وجود اومدن حیات در خشکی هم نبوده. وقتی سیانوباکتریها فتوسنتز میکنن (محصول فتوسنتز اکسیژنه) اکسیژن وارد جو زمین شده و طی میلیونها سال (خورشید پیوند اکسیژن را میشکنه و پیوندهایی رو به وجود میاره که باعث تشکیل مولکول اوزون میشه) لایه اوزون تشکیل میشود. با تشکیل لایه اوزون زمین محیط مناسبی برای زندگی میشه و ...........

یوکاریوتها یا همون پرسلولیها از ذره خواری یک تک سلولی هوازی به وجود اومدن. یک سلول پیش یوکاریوتی که هوازی بوده ذرات کوچکتر بی هوازی رو میبلعیده، بعضی از این ذرات کوچکتر (مثل کلروپلاست و میتوکندری) درون ذرات بزرگتر هضم نمیشدن و به حیات خود درون بدن اونا ادامه میدادن. ذرات کلروپلاست دار (که منشاء گیاهان میشن) وقتی مواد معدنی در محیط کم میشه از طریق کلروپلاست (که شبیه سیانوباکتری هست) از انرژی نورانی برای کسب انرژی استفاده میکنن (فتوسنتز).

پ.ن: ذرات میتوکندری دار منشاء انواع جانوری میشن.

نظریه ی تکامل میگه که انسان با میمونها از یک نیای مشترک به موجود اومده و اون نیای مشترک از خزندگان کوچک و اون خزندگان کوچک از دوزیستان و دوزیستان از مهره داران دریازی و مهره داران دریایی از بی مهره گان و بی مهره گان از اسفنج ها و... تا میرسه به تک سلولی هوازی و در اول به تک سلولی بی هوازی.

همه این تحولات هم به خاطر جهش های مطلوب اتفاق میفته. یعنی مثلا اول که دوزیستان از دریا به خشکی میان تو بعضیاشون جهشی اتفاق میفته که پوست تخماشون ضخیمتر میشه و تخماشون بدون نیاز به آب در خشکی هم تبدیل به بچه میشه. این بچه ها پوستشون هم ضخیمتر از بقیه اس و چون اون موقع شرایط آب و هواییه زمین خشک و گرم بوده پوست ضخیم بیشتر به درد میخورده، در نتیجه این جهش یافته ها به مرور زمان تعدادشون (به دلیل شانس بقا و تولیدمثل بیشتر) زیاد میشه و بچه های بیشتری میارن و طی سالها همینطور پوستشون ضخیمتر میشه چون پوست ضخیم ویژگیه مطلوبه. تا اینکه گروه جدیدی به نام خزندگان رو به وجود میارن. این خزندگان هم هرچه درشتتر و پوست کلفتتر باشن شانس موفقیتشون بیشتر میشه، چون ضعیف همیشه بازنده اس. تا اینکه یه اتفاق بزرگ رخ میده و بیشتر خزندگان بزرگ از بین میرن، بعد از اون شرایط آب و هوایی تغییر میکنه و جثه بزرگ و پوست ضخیم دیگه امتیاز محسوب نمیشه. اینجاست که خزندگان کوچک چون کوچیکترن، راحتتر فرار میکنن، راحتتر پنهان میشن و راحتتر غذا به دست میارن شانسشون واسه بقا و تولیدمثل بیشتر میشه، پستانداران و پرندگان هم از همین خزندگان به وجود اومدن. انسان هم جزو پستانداران راسته نخستیهاست.

لااقل خودتون خلاصش میکردین تا مواردی که به بحث مربوطه فقط باشه!:w58:

حالا کجاش مربوط به بحث بود؟؟؟upset.gif

لینک به دیدگاه
احتیاج به مدت زمان دقیق نیست ولی بعضی خوابها معلومه که زمانی بسیار بیشتر از 20 دقیقه دارند البته از شما که انتظار نمیرفت جواب مثبت بدین ولی خب حداقل با وجدان خودتون صادق باشین:icon_gol:

جواد زدی شاخ فیل رو و دندونای منو شکستی با این جوابت، بعله من تو خواب دیدم که با دوستان به یه سفر تفریحی رفتیم، اونجا مورد آزار عده ای قرار گرفتیم و دائم در حال تعقیب و گریز بودیم و تو خوابم مدت زیادی گذشت، شاید بیشتر یک روز، آیا این به معنیه اینه که من یه روز خوابیده بودم و داشتم اون خواب رو میدیدم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
لااقل خودتون خلاصش میکردین تا مواردی که به بحث مربوطه فقط باشه!:w58:

حالا کجاش مربوط به بحث بود؟؟؟upset.gif

این خیلی خلاصه بود، جناب ترزگه فرمودن که نظریه حباب و نظریه تکامل رو براشون بنویسم. چون نمیدونستن که خزنده از کجا اومده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا نمیدونید؟؟؟

اگه بدونید نظرتون چی خواهد بود؟؟؟:hanghead:

نه، نمیدونم. شاید تحقیقی کردم ببینم آیا علم تجربی هم بهش رسیده یا نه؟ و بعد فکر میکنم ببینم برام قابل قبول هست یا نه؟ و ... در نهایت مسلمون میشم. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جواد زدی شاخ فیل رو و دندونای منو شکستی با این جوابت، بعله من تو خواب دیدم که با دوستان به یه سفر تفریحی رفتیم، اونجا مورد آزار عده ای قرار گرفتیم و دائم در حال تعقیب و گریز بودیم و تو خوابم مدت زیادی گذشت، شاید بیشتر یک روز، آیا این به معنیه اینه که من یه روز خوابیده بودم و داشتم اون خواب رو میدیدم؟

خدا خیرت بده خواهر اینو قبول کردی:icon_gol:

حالا اگه این خواب دیدن صرفا تغییرات شیمیایی و واکنشهای مغزیه پس چرا در حالی که اون فعل و انفعالات یه زمان مشخصی رو طی میکنه(حداکثرش میشه کل زمان خواب)اما نتیجه اون که خوابه بیش از یک روز طول میکشه؟؟؟اصلا اون خواب رو کی و یا چی میبینه؟؟؟

پس معلوم میشه اون خواب برای بعدی غیر مادی اتفاق میفته که اتفاقا با دیگر نظرات فلاسفه ما هم سازگاری داره یعنی چون توی خواب تعلق به ماده کم میشه برای همین بعد غیر مادی فعالتره و به قول آقا وحید حتی خوابهایی دیده میشه که بعدا عینا اتفاق میفته و این هم نشان از عالمی داره که توالی زمانی توش مطرج نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه، نمیدونم. شاید تحقیقی کردم ببینم آیا علم تجربی هم بهش رسیده یا نه؟ و بعد فکر میکنم ببینم برام قابل قبول هست یا نه؟ و ... در نهایت مسلمون میشم. :ws37:

انسان موقع راه رفتن اگه سکته کنه بستگی به پایی که جلو هست روی زمین میفته یعنی اگر چپ بود رو به عقب و اگر راست رو به جلو:icon_gol:

البته هرگز به این دلیل مسلمون نشینا:ws3:

ولی خب...

• Like 3
لینک به دیدگاه
این خیلی خلاصه بود، جناب ترزگه فرمودن که نظریه حباب و نظریه تکامل رو براشون بنویسم. چون نمیدونستن که خزنده از کجا اومده.

اما به هیولی یا ماده اول فکر نکنم ربطی داشته باشه:ws52:

لینک به دیدگاه
خدا خیرت بده خواهر اینو قبول کردی:icon_gol:

حالا اگه این خواب دیدن صرفا تغییرات شیمیایی و واکنشهای مغزیه پس چرا در حالی که اون فعل و انفعالات یه زمان مشخصی رو طی میکنه(حداکثرش میشه کل زمان خواب)اما نتیجه اون که خوابه بیش از یک روز طول میکشه؟؟؟اصلا اون خواب رو کی و یا چی میبینه؟؟؟

پس معلوم میشه اون خواب برای بعدی غیر مادی اتفاق میفته که اتفاقا با دیگر نظرات فلاسفه ما هم سازگاری داره یعنی چون توی خواب تعلق به ماده کم میشه برای همین بعد غیر مادی فعالتره و به قول آقا وحید حتی خوابهایی دیده میشه که بعدا عینا اتفاق میفته و این هم نشان از عالمی داره که توالی زمانی توش مطرج نیست

جواد مهم مدت زمان خوابی که میبینیم نیست، مهم اینه که اگه اتفاقی بیفته که از حرکات چشم در خواب رم جلوگیری بشه دیگه ما خوابی نمیبینیم، اوکی؟

اگه من خواب ببینم که یه روز تمام در حال تعقیب و گریزم، به نظر تو یعنی اینکه یه روز تمام روح من در حال تعقیب و گریز بوده؟ :w58: به نظر تو اونای دیگه که همراه منن یا در حال تعقیب من هستن کیان؟ افراد واقعی ان یا روح افراد واقعی ان؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...