رفتن به مطلب

OS

eder

ارسال های توصیه شده

خب بحث سه سال من شخصا بارها امتحان کردم( نه سه سال ها مدت زمان لازم ) و میتونم بگم بهش نرسیدم ولی اگه بازم بدونم که نیازه حتما این کار میکنم و برای اون کار حتی بیشتر از این وقت میزارم اما حتما باید اون کار سمت علایقم باشه وگرنه بکشنم هم نمیرم .............

جالبه بدونین که تمام ورزش های رزمی همینجوری ان و اگه دقت کرده باشید ابتدا و انتهای مسابقه حتما باید به حریف خودتون چه برنده و چه بازنده احترام بزارین ......از خیلی ورزش های باستانی و گروهی حس احترام بالاتری رو داره ..... کلا روحیه رزمی خیلی زیباست من دوسش دارم......:ws3:

میتونی بگی که چقدر تلاش کردی و چیا رو واسه رسیدن به هدفت کنار گذاشتی؟

و اینکه چرا نرسیدی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
همه ی این کارا رو می تونم بکنم فقط به این شرط که یکی تو این مسیر تشویقم کنه...فرقی نداره کی باشه...اما در غیر این صورت نه از پسش بر نمیام...

این جور ریاضت ها بعضی وقتا واقعا نتیجه ی خارق العاده ای داره...

خب خود سوسای ماسوتاتسو ایاما هم اولش تنها نبود

یکی از دوستاش 6 ماه باهاش بود

اما طرف بعدش کم آورد و فرار کرد

ولی همون فرد تویه 1 سال بعد بهش سر میزد و یه جورایی کمکش بود

یه بار هم که ایاما میخواست برگرده و حسابی کلافه شده بود

دوستش از یه استاد دیگه راهنمایی خواست

اونم بهشون گفت که یکی از ابرو هات رو بزن تا روت نشه که برگردی تویه شهر

• Like 8
لینک به دیدگاه
میتونی بگی که چقدر تلاش کردی و چیا رو واسه رسیدن به هدفت کنار گذاشتی؟

و اینکه چرا نرسیدی؟

من کلا وقتی میخوام به یه هدفی برسم بقیه چیزها رو میزارم کنار .....مثلا دوران دانشگاه یه هدف خوبی تو زندگیم شکل گرفت و حدود دوسال روش کار کردم و خیلی خیلی بهش نزدیک شدم اما نشد ....همه چی خود به خود هیچ شد .....خب واسه این مورد کل تفریحات ام به مدت دو سال ...ورزش حرفه ای ....حتی وقت کلاس ها و درس ها رو گذاشتم اما نشد .....

بگم دوسال دو تا یک سال ....یا واسه ارشد کلا یه سال خوندم .....نمیگم خوب خوندم ولی بازم نشد :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من می تونم از تمام تمایلام بگذرم

ولی بعد از گذشتن از اونا حوصله ام نمیشه کاری انجام بدم

مثل همین الان که حوصله ی هیچ کاری رو ندارم 

همین الان که تو اینترنتم دارم زجر می کشم

• Like 4
لینک به دیدگاه
آیا حاظرید 3 سال از زندگیتون رو وقف پیشرفت در یک کار خاص کنید و از تمام تمایلاتتون بگذرید؟

آیا این کار در حال حاظر عملی هست؟

اگه اون كار ارزمشند باشه چرا كه نه ... ولي ميدونم اين قدر سست بنيانم كه همون 3 روز اول ازش صرف نظر خواهم كرد ...

در موارد مختلف فرق داره ، ولي توي همش عملي فقط ميزان سختيش فرق ميكنه .... مثلا اين كه 18 ماه بزني به كوه و كتل خيلي سخت ... ولي ميشه 18 ماه نشست تو خونه ، پشت كامپيتر يه چيزي رو حرفه اي ياد بگيري ( مثلا ... )

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بستگی داره که ببینم اون چیزی که دارم بدست میارمو یا نه ... و وقتی دیدم ببینم ارزشش رو داره یا نه

اگه ببینم و یقین کنم ارزششو داره ...... اگه 30 سال هم باشه استقامت میکنم :a030:

اما خب اگه هاش زیاد شد :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب خود سوسای ماسوتاتسو ایاما هم اولش تنها نبود

یکی از دوستاش 6 ماه باهاش بود

اما طرف بعدش کم آورد و فرار کرد

ولی همون فرد تویه 1 سال بعد بهش سر میزد و یه جورایی کمکش بود

یه بار هم که ایاما میخواست برگرده و حسابی کلافه شده بود

دوستش از یه استاد دیگه راهنمایی خواست

اونم بهشون گفت که یکی از ابرو هات رو بزن تا روت نشه که برگردی تویه شهر

همه ی آدما به این نیاز دارن به این که حس کنن عملشون برای حداقل یک نفر در دنیا مهمه...

این که گفتی واسه من یه جورایی ایده اله...

• Like 4
لینک به دیدگاه
همه ی این کارا رو می تونم بکنم فقط به این شرط که یکی تو این مسیر تشویقم کنه...فرقی نداره کی باشه...اما در غیر این صورت نه از پسش بر نمیام...

این جور ریاضت ها بعضی وقتا واقعا نتیجه ی خارق العاده ای داره...

یاد گرفتم که بدون مشوق فعالیت کنم:sigh: بنابراین بهت توصیه میکنم که توانایی های خودت رو باور داشته باشی و آنها رو تقویت کنی..وگرنه حالا حالاها مشوق یافت نمیشه:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
یاد گرفتم که بدون مشوق فعالیت کنم:sigh: بنابراین بهت توصیه میکنم که توانایی های خودت رو باور داشته باشی و آنها رو تقویت کنی..وگرنه حالا حالاها مشوق یافت نمیشه:hanghead:

اوهوم می فهمم...

اما مریم بعضی کارای سخت واقعا نشدنیه..یعنی یکی باید روحتو تغذیه کنه وگرنه تمومه...

البته هستن آدمایی که خیلی عزم راسخی دارن اما من نتونستم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
اوهوم می فهمم...

اما مریم بعضی کارای سخت واقعا نشدنیه..یعنی یکی باید روحتو تغذیه کنه وگرنه تمومه...

البته هستن آدمایی که خیلی عزم راسخی دارن اما من نتونستم...

غیر ممکن فقط غیر ممکنه:a030:

چرا منتظری یکی بیاد روحیت رو تغذیه کنه؟خودت این کار رو انجام بده...تا حالا چند بار برای خودت گل خریدی؟به خودت پاداش دادی؟

البته قرار گرفتن در جمعی که شاد و پر انرژی باشن و هدفمند فعالیت کنند نیز میونه باعث تقویت اراده بشه...میشه از اونا الگو گرفت و سعی کرد مثل اونا شد....اینم میشه یک منبع تغذیه دیگه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
غیر ممکن فقط غیر ممکنه:a030:

چرا منتظری یکی بیاد روحیت رو تغذیه کنه؟خودت این کار رو انجام بده...تا حالا چند بار برای خودت گل خریدی؟به خودت پاداش دادی؟

البته قرار گرفتن در جمعی که شاد و پر انرژی باشن و هدفمند فعالیت کنند نیز میونه باعث تقویت اراده بشه...میشه از اونا الگو گرفت و سعی کرد مثل اونا شد....اینم میشه یک منبع تغذیه دیگه:icon_gol:

خیلی کم...من همش خودمو تنبیه می کنم...:w58:

ولی حق با توئه ها باید رو خودم کار کنم...اخلاقه من دارم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی کم...من همش خودمو تنبیه می کنم...:w58:

ولی حق با توئه ها باید رو خودم کار کنم...اخلاقه من دارم:ws3:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

یدونه دیگه از جمله های این مدلی بگم:ws3:

اگر کارهایی که همیشه انجام میدهی را باز انجام دهی همان نتایج قبلی رو خواهی گرفت:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه دیگه پیدا نشد بدونین رفتم تو جنگل

احتمالا همونجا هم یه خرسی چیزی خورده منو :ws3:

اخه تو ایران مگه جنگلی هم پیدا میشه اگر هم پیدا کنی دیگه خذ

رس پیدا نمیشه که نخورتت

• Like 3
لینک به دیدگاه
اخه تو ایران مگه جنگلی هم پیدا میشه اگر هم پیدا کنی دیگه خذ

رس پیدا نمیشه که نخورتت

یکی بود اونم شکارچیا کشتنش و همچین با افتخار ازش فیلم گرفتن:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه دیگه پیدا نشد بدونین رفتم تو جنگل

احتمالا همونجا هم یه خرسی چیزی خورده منو :ws3:

کدوم جنگل؟:ws38:

بیایم ببینیم چه خبره؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

3 ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من 1 سال برای کنکور خوندم کرک و پرم ریخت :ws3:

البت اگه هدف درست و درمونی باشه سعیمو می کنم مثل اون 1 سالی که واسه کنکور خوندم همه چیو کنار بذارم حتی اینترنت و کامپیوتر و متعلقاتش رو :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
3 ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من 1 سال برای کنکور خوندم کرک و پرم ریخت :ws3:

البت اگه هدف درست و درمونی باشه سعیمو می کنم مثل اون 1 سالی که واسه کنکور خوندم همه چیو کنار بذارم حتی اینترنت و کامپیوتر و متعلقاتش رو :w16:

حالا کجا قبول شدی؟:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • اضافه کردن...