رفتن به مطلب

OS

eder

ارسال های توصیه شده

تا حالا سعی کردید برایه رسیدن به موفقیت یه تلاش بی وقفه انجام بدید؟

از همه چی بگذرین تا به اون چیزی که میخواین برسین؟

.........

کلمه اوس کلمه ایست که در ورزشهایی که اصالت آنها به ژاپن برمی میگردد استفاد ه میشود.

اوس مخفف اين كلمات است :

1 ـ اوشي به معناي فشارOshi

2 ـ شينوبو به معناي تحمل كردنShinobu

اوس به معناي صبر و اراده و استقامت است

« اوس » ايمان و يقين كامل و غيرقابل تزلزل مورد نياز براي صعود از صخره بلند و پرشيب كيوكوشين كاراته است .

ضرب المثلي در ژاپن وجود دارد :

ايشي نو يو ني سانن ( Ishi No Ue Ni Sannen ) به معناي سه سال روي يك صخره .

اين ضرب المثل نماد نيازمندي به استقامت هميشگي است

در فراگيري كاراته شما خودتان را تحت فشار مي گذاريد تا اينكه فكر كنيد به نهايتتان رسيده ايد .اول بد نتان متوقف مي شود ، اما فكرتان همچنان شما را در فشار مي گذارد .سپس فكرتان مي خواهد متوقف شود اما روحتان شما را به ادامه كار وادار مي سازد .شما درد و خستگي را تحمل مي كنيد ، شما استقامت مي كنيد ، اين اوس است .

استاد اویاما سعی کرد حداقل یکبار اینکار رو در زندگیش اجرا کنه.

اون به کوهستان رفت و تمام وقتش رو به تمرینات ورزشی گذروند

البته اون موفق شد که 18 ماه رو به اینکار اختصاص بده.

اما نتیجه ای که گرفت خارق العاده بود.

اون با این تمرینات موفق شد به قوی ترین فرد در ژاپن تبدیل بشه

و تبدیل به یک چهره ی بین المللی بشه

اون ورزش کیوکشین کاراته رو ابداع کرد که تقریبا تمام ورزشکار ها اسم این رشته به گوششون خورده!

حالا سوالی که ازتون دارم اینه

آیا حاظرید 3 سال از زندگیتون رو وقف پیشرفت در یک کار خاص کنید و از تمام تمایلاتتون بگذرید؟

آیا این کار در حال حاظر عملی هست؟

• Like 36
لینک به دیدگاه

ایاما

از اونجا که حریفی نداشت بدون سلاح با حیوانات وحشی مبارزه میکرد!

یا اجسام سخت رو میشکوند

مثل شکستن سنگ هایه کف رودخونه با دست خالی و ...

hh15.jpg

hrbz3kqmdxpyvp5gz10.jpg

oyama2.jpg

• Like 23
لینک به دیدگاه
ایاما

از اونجا که حریفی نداشت بدون سلاح با حیوانات وحشی مبارزه میکرد!

یا اجسام سخت رو میشکوند

مثل شکستن سنگ هایه کف رودخونه با دست خالی و ...

hh15.jpg

hrbz3kqmdxpyvp5gz10.jpg

oyama2.jpg

اره من فسلم کامل زندگیش رو دیدم

به نظ من میشه وقت گذاشت و به هدف رسید :w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نه من همچین اراده ای ندارم :icon_pf (34):من نمیتونم یه رژیم بگیرم بیام 3 سال از همه تمایلاتم بزنم؟‌ ولی 3سال هم کم نیستا تقریبا 5٪ زندگی آدمه و اصولا این 5٪‌باید از بهترین دوران زندگی یعنی جوونی هزینه بشه، نه من نمیتونم

به نظرتون چرا ژاپنیا اینقدر رزم با دست خالی براشون مهم و مقدس بود؟ یعنی اونا پرخاشگر هستن یا چی؟ مثلا در مقایسه فرهنگ قدیم ایران که هنر و شعر و ادبیات خیلی مهم بود و فرهنگ قدیم ژاپنی که هنرزهای رزمی و زجر کشیدن و os مهم بود چه نتیجه ای میشه کرفت؟:ws52: اگر دارم تاپیک رو منحرف میکنم بهم بگین:icon_redface:

• Like 12
لینک به دیدگاه

آیا حاظرید 3 سال از زندگیتون رو وقف پیشرفت در یک کار خاص کنید و از تمام تمایلاتتون بگذرید؟

خوب من حاضرم............:ws37:............حاضرم از تمایلاتم بگذرم :ws37:

من یه بار اومدم این کارو کنم ...البته به این شدت که می گین نبود ..........واسه کنکور ارشد بود همین چند ماه پیش hapydancsmil.gif

3 ماه تابستونو از خووونه نرفتم بیرون :w02:

بعدش بالاخره به این نتیجه رسیدم که باید سختی بکشم .....:gnugghender:

شهریور این کارو شروع کردم همه ی کارایی که دوس داشتم بی خیال شدم ...هیجا نمی رفتم.....فقط فقط درس می خوندم...6 صب بیدار میشدم تا 1 شب می خوندم ........حتی گاهی می شد که غذا هم نمی خوردم

تو این مدت انجمنو ترک کرده بودم ..................hapydancsmil.gif

خوب سخت بود ولی خیلی شیرین بود hapydancsmil.gif

من حاظرم این کارو کنم ....فقط من امید می خوام همین الان ناامیدم sigh.gif

• Like 15
لینک به دیدگاه

خیلی دوست دارم...

یعنی راستش سعی هم کردم اما بیشتر از چند ماه دووم نیاوردم...

کلا یه نقطه ضعف دارم اگه احساس کنم کسی ازم پشتیبانی نمی کنه و بهم انگیزه نمیده نمی تونم حرکت کنم...یعنی تو مسیر سرد میشم...:icon_pf (34):

ولی به نظرم آرمان های انسان ارزششو داره...اگه واقعا روش فکر شده باشه...

• Like 10
لینک به دیدگاه
نه من همچین اراده ای ندارم :icon_pf (34):من نمیتونم یه رژیم بگیرم بیام 3 سال از همه تمایلاتم بزنم؟‌ ولی 3سال هم کم نیستا تقریبا 5٪ زندگی آدمه و اصولا این 5٪‌باید از بهترین دوران زندگی یعنی جوونی هزینه بشه، نه من نمیتونم

به نظرتون چرا ژاپنیا اینقدر رزم با دست خالی براشون مهم و مقدس بود؟ یعنی اونا پرخاشگر هستن یا چی؟ مثلا در مقایسه فرهنگ قدیم ایران که هنر و شعر و ادبیات خیلی مهم بود و فرهنگ قدیم ژاپنی که هنرزهای رزمی و زجر کشیدن و os مهم بود چه نتیجه ای میشه کرفت؟:ws52: اگر دارم تاپیک رو منحرف میکنم بهم بگین:icon_redface:

فرض کن 3 سال یا همون 5% درصد خودت رو صرف این کنی که تویه یک کار به حداکثر تواناییهات بررسی

مثلا 3 سال وقت بزاری تا یک غول در زمینه ی عمران بشی

اون وقت می ارزه یا نه؟

مبارزه با دست خالی به اونجا برمیگرده که حکام نمیذاشتن مردم سلاح حمل کنن

به همین دلیل اون ها مبارزه ی بدون سلاح رو یاد گرفتن تا از خودشون دفاع کنن

در مورد وحشی گری هم باید بهت بگم ورزشهایه قدمت داری مثل کاراته و جودو و کنگفو و تکواندو و .....

خیلی آدم رو افتاده و متعادل میکنن:a030:

برعکس ورزشهایه امروزی که همش توحشه ...

• Like 12
لینک به دیدگاه

خوب من حاضرم............:ws37:............حاضرم از تمایلاتم بگذرم :ws37:

من یه بار اومدم این کارو کنم ...البته به این شدت که می گین نبود ..........واسه کنکور ارشد بود همین چند ماه پیش :hapydancsmil:

3 ماه تابستونو از خووونه نرفتم بیرون :w02:

بعدش بالاخره به این نتیجه رسیدم که باید سختی بکشم .....:gnugghender:

شهریور این کارو شروع کردم همه ی کارایی که دوس داشتم بی خیال شدم ...هیجا نمی رفتم.....فقط فقط درس می خوندم...6 صب بیدار میشدم تا 1 شب می خوندم ........حتی گاهی می شد که غذا هم نمی خوردم

تو این مدت انجمنو ترک کرده بودم ..................:hapydancsmil:

خوب سخت بود ولی خیلی شیرین بود :hapydancsmil:

من حاظرم این کارو کنم ....فقط من امید می خوام همین الان ناامیدم :sigh:

هدف خودش به آدم امید میده :a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

ابن کار نباز به آموختن توانگری داره.

قوانين توانگري خودش مبحث بسيار بزرگ و بي نظيريه كه ما میتونیم در يادگيري قوانين توانگري از آموزشهاي " كاترين پاندر " استفاده مي كنيم . اون كه در ابتدا يك منشي بيوه شكست خورده و فقير بود و حتي از پس مخارج كودك خودش هم بر نمي اومد،امروز يكي از شفاده هاي بزرگ به حساب مي آد و يك توانگر واقعي محسوب ميشه! اون بعد از سالها تجربه ي شكست، بي پولي و بدبختي ،از دست دادن همسر ، تحمل بيماري افسردگي و به قول خودش گذروندن سالهاي بي بركتي كه گويا همه ي دنيا بر ضد اون بودند، با اين دروس آشنا ميشه .اون با عمل كردن به اين شيوه، زندگيش رو دگرگون ميكنه. و بعد از اون عمرش رو براي آموزش اين شيوه صرف مي كنه . امروزه اون رو به عنوان يك دانشمند ذهني مي شناسن كه با كلامش و با آموزش اين شيوه باعث ميشه درهاي توانگري به روي آدمها باز بشه! ( اون در واقع به نوعي يك كشيش غير فرقه ايه كه نهضت حقيقت رو آموزش مي ده با نام انديشه ي نو). امروز اون جزو مقامات برجسته ي معنوي آمريكا به حساب مي آد و قوانين توانگري اون نه تنها در پنجاه ايالت آمريكا، بلكه در بسياري از كشورهاي دنيا آموزش داده مي شه! نام او در موسسه ي بزرگ آمريكا به نام ( who is who ) به نام استاد بزرگ معنوي ثبت شده.

اگه انسان بخواد , میتونه.

هيچ كس نمي تواند ميان من و آنچه كه از آن من است بايستد!

• Like 13
لینک به دیدگاه
خیلی دوست دارم...

یعنی راستش سعی هم کردم اما بیشتر از چند ماه دووم نیاوردم...

کلا یه نقطه ضعف دارم اگه احساس کنم کسی ازم پشتیبانی نمی کنه و بهم انگیزه نمیده نمی تونم حرکت کنم...یعنی تو مسیر سرد میشم...:icon_pf (34):

ولی به نظرم آرمان های انسان ارزششو داره...اگه واقعا روش فکر شده باشه...

منم تا بحال چند بار سعی کردم و بعد از چند وقت رهاش کردم

.......

حاظری گوشیت رو خاموش کنی:w58:

ایمیلات رو چک نکنی:banel_smiley_4:

اینترنت رو بزاری کنار:icon_pf (34):

و وقتت رو تمام و کمال به اون هدف اختصاص بدی؟:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه
فرض کن 3 سال یا همون 5% درصد خودت رو صرف این کنی که تویه یک کار به حداکثر تواناییهات بررسی

مثلا 3 سال وقت بزاری تا یک غول در زمینه ی عمران بشی

اون وقت می ارزه یا نه؟

آهان بحث پول اومد :ws3: اگه 100٪‌بدونم موفق میشم آره اما حتی اگه 10٪ احتمال داشته باشه موفق نشم نه

• Like 10
لینک به دیدگاه

خیلی جالبه. من یه مدت کوتاه نظاره گر این ورزش بودم. احترام و روحیات خاصی حاکم بر اون فضای ورزشی بود که تو هیچ کدوم از ورزشهای رزمی دیگه ندیدم. استاد اویاما هم کارش خیلی درست بوده.

اما در خصوص پرسش تاپیک من در حال حاضر نمیتونم از اینکارا بکنم. :hanghead:

• Like 11
لینک به دیدگاه

.......

همه ی این کارا رو می تونم بکنم فقط به این شرط که یکی تو این مسیر تشویقم کنه...فرقی نداره کی باشه...اما در غیر این صورت نه از پسش بر نمیام...

این جور ریاضت ها بعضی وقتا واقعا نتیجه ی خارق العاده ای داره...

• Like 9
لینک به دیدگاه

من دلم میخواد ولی نمیتونم:4564:

ولی اول خیلی خیلی ازت ممنون هستم که این کلمه os رو توضیح دادی چون خیلی دلم میخواست بدونم معنیش چی هست......

کلا رزمی کارهارو دوست دارم یه مدت میرفتم که شاغل شدم ولش کردم و دیگه هم بعید میدونم بتونم شروع کنم ازاول:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه
خیلی جالبه. من یه مدت کوتاه نظاره گر این ورزش بودم. احترام و روحیات خاصی حاکم بر اون فضای ورزشی بود که تو هیچ کدوم از ورزشهای رزمی دیگه ندیدم. استاد اویاما هم کارش خیلی درست بوده.

منم نمیتونم چون انقدر مشکات مالی دور برم هست که وقت ندارم چپ و راست رو نگاه کنم چه برسه که برم دنبال این مدل کارها ولی یه ادم مجرد شاید خیلی راحتتر بتونه کسی که اول راهه نه مثل ما وسط راه:banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه

خب بحث سه سال من شخصا بارها امتحان کردم( نه سه سال ها مدت زمان لازم ) و میتونم بگم بهش نرسیدم ولی اگه بازم بدونم که نیازه حتما این کار میکنم و برای اون کار حتی بیشتر از این وقت میزارم اما حتما باید اون کار سمت علایقم باشه وگرنه بکشنم هم نمیرم .............

جالبه بدونین که تمام ورزش های رزمی همینجوری ان و اگه دقت کرده باشید ابتدا و انتهای مسابقه حتما باید به حریف خودتون چه برنده و چه بازنده احترام بزارین ......از خیلی ورزش های باستانی و گروهی حس احترام بالاتری رو داره ..... کلا روحیه رزمی خیلی زیباست من دوسش دارم......:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

.......

دقیقا خواسته یا ناخواسته واسه هممون این دوران پیش میاد و باید همه کارایی که گفتین انجامش بدیم ....ن که به شخص حاضرم برای رسیدن به هدفی که ارزش داره حتی اگه 10 درصده این کارها رو بکنم ......:sigh:.....ولی کو کار :sad0:

• Like 7
لینک به دیدگاه

منم نمیتونم چون انقدر مشکات مالی دور برم هست که وقت ندارم چپ و راست رو نگاه کنم چه برسه که برم دنبال این مدل کارها ولی یه ادم مجرد شاید خیلی راحتتر بتونه کسی که اول راهه نه مثل ما وسط راه:banel_smiley_4:

خب متاهلامون فکر کنم باید گروهی این کار رو بکنن :ws52:

مثلا یه خانواده ای رو در نظر بگیرین که همگی با هم در تلاشن تا به یه هدف برسن

البته به اون چیزی که فرض اولیه تاپیکه خیلی نزدیک نیست

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...