panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ دی، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مینی بگو عکس بفرستن خو مینییییی YektA MoeinI گفته است: اورین باز تشخیص هویت راه افتاد بسیار عالی چشاتون مارو آورین میبینه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۲ partow گفته است: سلام . چی شده؟:icon_pf (44): سلام هیچی عکس نمیفرستن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۲ panisa گفته است: مینی بگو عکس بفرستن خو مینییییی عکس بفرستین دیههههههههههه خوبه؟ :there: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: عکس بفرستین دیهههههههههههخوبه؟ :there: اوهوم مرسی مینی واقعا نمیفرستن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۲ panisa گفته است: اوهوم مرسی مینی واقعا نمیفرستن راه میفتن یواش یواش الان یهو این تاپیکه راه افتاده شوکن فعلا :there: اگه قیافم تابلو نبود میفرستادم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: راه میفتن یواش یواش الان یهو این تاپیکه راه افتاده شوکن فعلا :there:اگه قیافم تابلو نبود میفرستادم فدای معرفتت :* بگرد یه عکس که شبیهت نیس پیدا کن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۲ panisa گفته است: فدای معرفتت :*بگرد یه عکس که شبیهت نیس پیدا کن نمیشه لا مصـــب از 3 فرسخی معلومم حالا واسا یه نیگا میندازم لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ دی، ۱۳۹۲ باید حتما بچگیامون باشه؟؟؟؟؟؟نمیشه بزرگولیامون باشه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ بهمن، ۱۳۹۲ !BARAN گفته است: باید حتما بچگیامون باشه؟؟؟؟؟؟نمیشه بزرگولیامون باشه میشه . ولی شاید یکم زود بتونن تشخیص بدن . لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ بهمن، ۱۳۹۲ خو ما از کوچولوگیاموندست خودمون نیست انخده ناز بودیم همه رو ملت بردن 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن، ۱۳۹۲ سلام این مسابقه شروع شده یا نه؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۵ من زمان جوانیهام سه بار شرکت کردم و هر سه بارم حامد کشفم کرد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۵ آرتاش گفته است: قبلا کشف شدم از زمان کشفت مگه کسی هم مونده؟ همه شواهد متواری شدن shahdokht.parsa گفته است: من زمان جوانیهام سه بار شرکت کردم و هر سه بارم حامد کشفم کرد ماشالا. مشخصه چه تنوعی هم داشتی از طفولیت 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۵ Mohammad Aref گفته است: از زمان کشفت مگه کسی هم مونده؟ همه شواهد متواری شدن ماشالا. مشخصه چه تنوعی هم داشتی از طفولیت k تنوع رو که داشتم فقط این بنی بشر از یه مؤلفه در تشخیص چهره استفاده میکرد و از همون راه سریع تشخیص میداد:icon_pf (34): روش تخشیص هویتش خاص خودشه الان بقدری همه جدید هستند که من کلا کسی رو نمیشناسم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۵ من فکر کنم یه بار شرکت کردم. برید همون رو بخونید کِیف کنید ! البته خیلی چیزها عوض شده. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۵ کسایی ام که قبلا شرکت کردن فک میکنم حتما عکسای دیگه ام دارن که خب تغییری کردن...میشه پس شرکت کرد.... دوستایی ام که قبلا حدس میزدن میتونن نگن... یکم جو انجمن عوض بشه... سخت نگیرید.... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده