کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ آخه این چه کاریه منم دیگه همیشه...تشخیص نمیخواد که لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ براشون فرستادم مگه نمیگم اینجا اعلام نکنید... آخه این چه کاریه منم دیگه همیشه...تشخیص نمیخواد که دیگه همه میدونیم تو نیستی ... منم هیچ جوره نمی تونم منحرف کنم ... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ پس الان تو این تاپیک باید چی بگیم ؟ میگم زهرا؛ اگه کسی عکس نداد؛ مدل تشخیص هویت رو عوض کنید؛ بر اساس بیو گرافی( رشته و فعالیت و...) هویتا رو پیدا کنیم،جالف میشودا راستی؛ منم میخوام عکس بفرستم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ پس الان تو این تاپیک باید چی بگیم ؟ میگم زهرا؛ اگه کسی عکس نداد؛ مدل تشخیص هویت رو عوض کنید؛ بر اساس بیو گرافی( رشته و فعالیت و...) هویتا رو پیدا کنیم،جالف میشودا راستی؛ منم میخوام عکس بفرستم این تاپیک برای اطلاع رسانی بود ... ایده ی خوبی دادی ... اول دوستانی که عکس فرستادن مسابقه شون رو میزاریم ... بعدش اگر کسی عکس نداد ، بدون عکس پیداش می کنیم ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ این تاپیک برای اطلاع رسانی بود ... ایده ی خوبی دادی ... اول دوستانی که عکس فرستادن مسابقه شون رو میزاریم ... بعدش اگر کسی عکس نداد ، بدون عکس پیداش می کنیم ... :hapydancsmil: مدالم میدین دیگه ؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ مدالم میدین دیگه ؟:hapydancsmil: آره عزیزم ... کتکم میدیم .... :hapydancsmil: چرا یه مدته اینجوری شدی؟ خوبی؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ منم فرستادم مثل اینکه این وسط فقط من نفرستادم ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ مثل اینکه این وسط فقط من نفرستادم ... :icon_pf (34): تو که دیشب فرستادی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ تو که دیشب فرستادی سپید ... تو چشمای من نگاه کن ... منم عكس نفرستادم حالا اگه میگفتم اعلام کنید ها ، کسی اعلام نمیکرد که .... دستت مرسی ... چقدر زیاد شدیم ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سپید ... تو چشمای من نگاه کن ... ماشالا چه چشمایی داری ... بیا آرایشت کنم عکس بچگیاتو نگاه میکردم عینه همون موقعست چشمات لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ حالا اگه میگفتم اعلام کنید ها ، کسی اعلام نمیکرد که .... دستت مرسی ... چقدر زیاد شدیم ... :hapydancsmil: يه بار ديگه پست قبليمو هايلايت كن و بخونش نكته انحرافي بود لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ ماشالا چه چشمایی داری ... بیا آرایشت کنم عکس بچگیاتو نگاه میکردم عینه همون موقعست چشمات به عکسم نگاه نکن ، تمام میشه ... يه بار ديگه پست قبليمو هايلايت كن و بخونشنكته انحرافي بود منو اغوا می کنی؟ ای گمراه کننده ... شما هم عکس فرستادی؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ شما هم عکس فرستادی؟ زمان ما که دوربین عکاسی نبود همینجوری سوت زدم لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ منو اغوا می کنی؟ ای گمراه کننده ... خواستم تعداد زياد بشه بچه ها گمراه بشن لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ چرا یه مدته اینجوری شدی؟ خوبی؟ با عکسا میخواین چکار کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده