partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان نواندیش... با چند ماهی وقفه ، ادامه میدیم مسابقات تشخیص هویت رو ... مسابقات تشخیص هویت هرکسی مایله هویتش ، تشخیص داده بشه ، یک یا چند عکس از دوران کودکیش (یا الآنش) واسه تمنا (بصورت خصوصی) ارسال کنه ... و بعدش هم مسابقه رو مثل همیشه برگزار می کنیم ... *** عکس هاتون رو به خصوصی به Tamana73 بفرستید *** اینجا اعلام نکنید که عکس فرستادیدااااااااا ... منتظر عکسهاتون هستیییییییییم :hapydancsmil: 38 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ هویتمون یعنی بازم گم شده هویتمون و پس بده زهرا..... اون دفعه دست توبود 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ هویتمون یعنی بازم گم شده هویتمون و پس بده زهرا..... اون دفعه دست توبود هویته گرفته شده ، پس داده نمیشود ... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ هویته گرفته شده ، پس داده نمیشود ... پسش میگیریم:gnugghender: خودت راستی دچار بحران هویت نشدی هنوزها دیگه نوبتی هم باشه نوبت خودته 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ پسش میگیریم:gnugghender:خودت راستی دچار بحران هویت نشدی هنوزها دیگه نوبتی هم باشه نوبت خودته نچ ... من هویت سر جاشه .. ایناهاش ... تو جیبمه ... تو دوباره عکس بفرست ... تا هویتت رو پس بدیم ... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ نچ ... من هویت سر جاشه .. ایناهاش ... تو جیبمه ... :persiana__hahaha: تو دوباره عکس بفرست ... تا هویتت رو پس بدیم ... ندارم خب دیگه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من از طفولیتم ندارم میشه بزرگیمو بدم؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من از طفولیتم ندارم میشه بزرگیمو بدم؟ بزرگیات یعنی کِی؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ الان آره قبوله .. اصلاً مگه من نگفتم اینجا اعلام نکنید ...؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ندارم خب دیگه :icon_pf (34): منم هویتت رو نمیدم ... :hapydancsmil: من که نمیدم 3 امتیاز منفی ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ عکس فرستاده شد! شبنم بانو ... اینجا اعلام نکن ... لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تا منو نبخشی همیجوری گریه میکنم:4564: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ شبنم بانو ... اینجا اعلام نکن ... چشم ...سعی میکنم دیگه تکرار نشه! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تا منو نبخشی همیجوری گریه میکنم:4564: پس عکستو بفرست ... چشم ...سعی میکنم دیگه تکرار نشه! روشن ... مرسی ... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خب من جواب مسابقه رو از الان میگم عکس متعلق به شبنم هست لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خب من جواب مسابقه رو از الان میگم عکس متعلق به شبنم هست شبنم ببین چی میگهههههههههه ... همه خودتونو بزنید به اون راه ... اصلاً ما شبنم نداریم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده