رفتن به مطلب

ایا شما هم این مدل خوشحالی راداشته اید

ارسال های توصیه شده

در مورد من که به خاطر حس ناسپاسی همکلاسیم بود . خب لجم گرفته بود واسه همین تو اون لحظه خوشم امد ضایع شد ..... حالا یعنی ما کم بینیم http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
محققان دانشگاه ليدن هلند در مطالعات جديد خود به دنبال دليل شادي پنهاني افراد از بدبياري ديگران دريافته‌اند كه كسب احساس بهتر نسبت به خود و نوعي تقويت اعتماد به نفس مي‌تواند از دلايل اين امر باشد.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به گفته محققان، اين تجربه كه «schadenfreude» به معني «احساس خوشحالى از بدبيارى ديگران» نام دارد، در زمان‌هايي پيش مي‌آيد كه نوعي فرصت براي فرد در اين بدبياري براي ديگران وجود داشته يا اينكه آنها را شايسته اين حالت مي‌بينند. در اين زمان،‌ فرد احساس حسادت كمتري داشته و نسبت به خود احساس بهتري خواهد داشت.

‌محققان دراين پژوهش از 70 دانشجوي زن و مرد خواستند كه دو مصاحبه يك دانشجوي موفق را كه در حال گرفتن يك موقعيت شغلي خوب بود،‌ بخوانند. آنها سپس به مطالعه مصاحبه ناظر اين دانشجو پرداختند كه از شكست بزرگ وي در مطالعاتش خبر داده بود. اين دانشجويان سپس ميزان شادي خود از بدبياري فرد را مشخص كردند.

در ميان آنها، ‌افرادي كه از عزت نفس پائينتري برخوردار بودند، ‌بيشتر نسبت به دانشجوي موفق احساس تهديد داشته و schadenfreude را تجربه كرده بودند. اگرچه محققان دريافتند كه صرف‌نظر از عزت نفس،‌ آن دسته از افرادي كه احساس تهديد بيشتري نسبت به موفقيت فرد داشتند، به نسبت بيشتري اين حس را تجربه كرده بودند كه حالت كمبود تاييد خود در افراد را نشان مي‌داد.

طبق اين پژوهش كه در مجله Emotion منتشر شده، تقريبا تمام انسانها در زندگي خود تجربه اين شكل از شادي را داشته‌اند كه در نقطه مقابل احساس همدلي و هم‌دردي براي مردم قرار دارد.

شما هم این حالت رو براتون ایجاد شده

اگه اره تو چه موقعیتی این حالت رو داشتین تو رقابت تو حسادت یا تو موارد دیگه

آره؛ بعدش هم زود عذاب وجدان میگیرم. البته در مورد کسانی که فکر میکنم احساس خودبرتربینی دارن، (تو بعضی موارد ممکنه دوست صمیمیم باشه).

• Like 3
لینک به دیدگاه
من دوست دارم همه کم بیارن تا استاد مجبور باشه همه رو پاس کنه 

این دوست داشتن با اونی که اول بحث اومده فرق میکنه تو دوست داری همه رو در حد خودت تنبل کنی:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دیدن موفقیت دوستان و آشنایان همیشه باعث خوشحالی من بوده و هست.

هنوز هم خیلی از اونها رو track می کنم تا توی شادی موفقیتاشون سهیم باشم و بهشون تبریک بگم.

دیدن شکستهاشون هم همیشه ناراحتم میکنه.

لینک به دیدگاه
این دوست داشتن با اونی که اول بحث اومده فرق میکنه تو دوست داری همه رو در حد خودت تنبل کنی:w16:

در حد من نه در حد پایین ترین نمره

درمورد اون یکی

من فقط از شکست ادمای مغرور شاد میشم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...