omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ محمد عزیز یه سوال خیلی کلی پرسید که جواب دادن به اون بدون جزء جزء کردن کار سختیه و نمیشه به طور قاطع در موردش قضاوت کرد. فرض ما در این بحث به این صورت است که همه مزایا و معایب شهر الکترونیکی رو می دونیم و پذیرفتیم که فوایدش بیشتر از معایبش هستش و باید به سمت الکترونیکی کردن شهرها حرکت کنیم. برای مشارکت در امور شهری باید اول مشخص کنیم که چه نوع مشارکت هایی داریم، به نظر من میشه اون رو در قالب مشارکت فکری، مالی، نیروی انسانی و مشارکت زمین تقسیم بندی کرد. از نظر من با الکترونیک کردن شهر میشه به صورت ظاهری این طور برداشت کرد که مشارکت فکری افزایش خواهد یافت چون در دنیای مجازی هم میتوان در مورد کارهایی که انجام خواهد شد می توان تبلیغات بیشتری انجام داد و هم نظرات را راحت تر گرفت، البته عیبی که داره اینه که کسانی که کاربر اینترنتی نیستند نمیتونن در طرح ها همفکری داشته باشند و باید در کنار این کار از مردم بصورت حضوری هم همفکری گرفت. برای سه نوع دیگر مشارکت از نظر من، شهر الکترونیک تاثیر کمتری خواهد داشت، زیرا هر کسی حاضر نمیشود که پول و سرمایه خود را از راه اینترنت به مدیران شهری بسپارد و مستلزم بحث های رودررو هستش هر چند که دنیای مجازی زمینه ساز بحث و آشنایی میتونه باشه، برای دو آیتم دیگر هم به نظرم به همین صورت هستش. جمع بندی: دنیای مجازی با امکاناتی که فراهم می کند می تواند آشنایی افرادی را که به شبکه دسترسی دارند را تا حد زیادی در مورد امور شهر افزایش دهد این آشنایی می تواند بطور مستقیم باعث افزایش مشارکت فکری شهروندان شود ولی بطور مستقیم در انواع دیگر مشارکت تاثیر بگذارد. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ محمد عزیز یه سوال خیلی کلی پرسید که جواب دادن به اون بدون جزء جزء کردن کار سختیه و نمیشه به طور قاطع در موردش قضاوت کرد.فرض ما در این بحث به این صورت است که همه مزایا و معایب شهر الکترونیکی رو می دونیم و پذیرفتیم که فوایدش بیشتر از معایبش هستش و باید به سمت الکترونیکی کردن شهرها حرکت کنیم. برای مشارکت در امور شهری باید اول مشخص کنیم که چه نوع مشارکت هایی داریم، به نظر من میشه اون رو در قالب مشارکت فکری، مالی، نیروی انسانی و مشارکت زمین تقسیم بندی کرد. از نظر من با الکترونیک کردن شهر میشه به صورت ظاهری این طور برداشت کرد که مشارکت فکری افزایش خواهد یافت چون در دنیای مجازی هم میتوان در مورد کارهایی که انجام خواهد شد می توان تبلیغات بیشتری انجام داد و هم نظرات را راحت تر گرفت، البته عیبی که داره اینه که کسانی که کاربر اینترنتی نیستند نمیتونن در طرح ها همفکری داشته باشند و باید در کنار این کار از مردم بصورت حضوری هم همفکری گرفت. برای سه نوع دیگر مشارکت از نظر من، شهر الکترونیک تاثیر کمتری خواهد داشت، زیرا هر کسی حاضر نمیشود که پول و سرمایه خود را از راه اینترنت به مدیران شهری بسپارد و مستلزم بحث های رودررو هستش هر چند که دنیای مجازی زمینه ساز بحث و آشنایی میتونه باشه، برای دو آیتم دیگر هم به نظرم به همین صورت هستش. جمع بندی: دنیای مجازی با امکاناتی که فراهم می کند می تواند آشنایی افرادی را که به شبکه دسترسی دارند را تا حد زیادی در مورد امور شهر افزایش دهد این آشنایی می تواند بطور مستقیم باعث افزایش مشارکت فکری شهروندان شود ولی بطور مستقیم در انواع دیگر مشارکت تاثیر بگذارد. خب یعنی به نظرت میتونه رو انواع دیگه مشارکت هم تأثیر بذاره از طریق آشنایی هایی که به وجود میاد. اما خب میدونیم یکی از مسائلی که خیلی میتونه رو مشارکت تأثیرگذار باشه، اعتماد هستش، به نظرت دنیای مجازی که اسم بردی باعث کم شدن اعتماد بین مردم نمیشه؟ طبق نظرات دورکیم باعث کم شدن کنترل اجتماعی و بروز رفتار انحرافی و بزهکاری و بیگانگی که از موانع مشارکت هستن، نمیشه؟ کم شدن انسجام خانوادگی از طریق شهر الکترونیک باعث کم شدن انسجام اجتماعی نمیشه؟ نگین چرا نظرم برگشتا. میخوام کامل باز بشه این قضیه. 4 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خب یعنی به نظرت میتونه رو انواع دیگه مشارکت هم تأثیر بذاره از طریق آشنایی هایی که به وجود میاد.اما خب میدونیم یکی از مسائلی که خیلی میتونه رو مشارکت تأثیرگذار باشه، اعتماد هستش، به نظرت دنیای مجازی که اسم بردی باعث کم شدن اعتماد بین مردم نمیشه؟ طبق نظرات دورکیم باعث کم شدن کنترل اجتماعی و بروز رفتار انحرافی و بزهکاری و بیگانگی که از موانع مشارکت هستن، نمیشه؟ کم شدن انسجام خانوادگی از طریق شهر الکترونیک باعث کم شدن انسجام اجتماعی نمیشه؟ نگین چرا نظرم برگشتا. میخوام کامل باز بشه این قضیه. کم شدن اعتماد؟!!!!!!!!! این کم شدن اعتماد ثابت شده؟ من که تا حالا اثبات چنین موضوعی رو نه دیدم و نه شنیدم، ارتباطات مجازی، ارتباطات چهره به چهره رو کم میکنن، حتی کسی ادعا نکرده که از بین میبره، بلکه فقط ارتباطات مستقیم رو کاهش میده، بخاطر همین از نظر من نمیتونیم بگیم که باعث کم شدن اعتماد میشه. اتفاقاً همه ی مواردی که دورکیم گفته به نظر من عواملی است که میتونه افراد رو برای مشارکت با بقیه وادار کنه، نیازهایی که شهروندان دارن باعث لزوم مشارکت میشه، این نیازها گاه رفع مشکلات مشترکشون هست، اینکه میگیم شهر الکترونیک نباید این رو برداشت کرد که همه ی ما در یه دنیای مجازی زندگی خواهیم کرد و دیگر نیازی به کالبد شهر نداریم، من دیدگاه هام رو براساس تعریف شهر الکترونیک گفتم، نه زندگی کامل در دنیای مجازی، در واقع شهر الکترونیک ترکیبی از واقعیت و مجازیت است، که دسترسی به بعضی خدمات رو فقط مجازی کرده. کم شدن انسجام خانوادگی و بعضی مشکلات دیگر رو نمیتونیم بگیم فقط به شهر مجازی ربط داره، شهرهای ما الان مجازی نیستن ، بعضی خانواده ها و جوامع در گذشته در حالی که همه چیز واقعی هم بود، دچار این انسجام ها شده اند، به نظرم تاثیر داره ولی خیلی کم، در کل باز روی نظر اولم هستم و اون ر تایید می کنم : دنیای مجازی با امکاناتی که فراهم می کند می تواند آشنایی افرادی را که به شبکه دسترسی دارند را تا حد زیادی در مورد امور شهر افزایش دهد این آشنایی می تواند بطور مستقیم باعث افزایش مشارکت فکری شهروندان شود ولی بطور مستقیم در انواع دیگر مشارکت تاثیر بگذارد. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ کم شدن اعتماد؟!!!!!!!!! این کم شدن اعتماد ثابت شده؟ من که تا حالا اثبات چنین موضوعی رو نه دیدم و نه شنیدم، ارتباطات مجازی، ارتباطات چهره به چهره رو کم میکنن، حتی کسی ادعا نکرده که از بین میبره، بلکه فقط ارتباطات مستقیم رو کاهش میده، بخاطر همین از نظر من نمیتونیم بگیم که باعث کم شدن اعتماد میشه.اتفاقاً همه ی مواردی که دورکیم گفته به نظر من عواملی است که میتونه افراد رو برای مشارکت با بقیه وادار کنه، نیازهایی که شهروندان دارن باعث لزوم مشارکت میشه، این نیازها گاه رفع مشکلات مشترکشون هست، اینکه میگیم شهر الکترونیک نباید این رو برداشت کرد که همه ی ما در یه دنیای مجازی زندگی خواهیم کرد و دیگر نیازی به کالبد شهر نداریم، من دیدگاه هام رو براساس تعریف شهر الکترونیک گفتم، نه زندگی کامل در دنیای مجازی، در واقع شهر الکترونیک ترکیبی از واقعیت و مجازیت است، که دسترسی به بعضی خدمات رو فقط مجازی کرده. کم شدن انسجام خانوادگی و بعضی مشکلات دیگر رو نمیتونیم بگیم فقط به شهر مجازی ربط داره، شهرهای ما الان مجازی نیستن ، بعضی خانواده ها و جوامع در گذشته در حالی که همه چیز واقعی هم بود، دچار این انسجام ها شده اند، به نظرم تاثیر داره ولی خیلی کم، در کل باز روی نظر اولم هستم و اون ر تایید می کنم : دنیای مجازی با امکاناتی که فراهم می کند می تواند آشنایی افرادی را که به شبکه دسترسی دارند را تا حد زیادی در مورد امور شهر افزایش دهد این آشنایی می تواند بطور مستقیم باعث افزایش مشارکت فکری شهروندان شود ولی بطور مستقیم در انواع دیگر مشارکت تاثیر بگذارد. کم شدن اعتماد رو که نگفتم اثبات شده. سوالی بودا خود من به عنوان کسی که خیلی با اینترنت کار میکنم. اعتمادم تو فضای مجازی و اینترنتی کمتره تا واقعی. خرید اینترنتی رو تا مجبور نشم انجام نمیدم، چون اصلاً اعتماد ندارم. به خصوص از وقتی فهمیدم تو خریدهای اینترنتی هیچ راه پیگیری واسه گردش حساب نیست. یه کد پیگیری رو بانک میده که اصلاً کاربردی نداره. (واسه خودم اتفاق افتاده) این یه نمونشه تو قالب بانکداری الکترونیکی. من وقتی طرف رو نمی بینم چطور میتونم اون اعتماد لازم رو داشته باشم بهش؟ اثبات نشده ولی برداشت شخصیه من اینه که اعتماد کمتر میشه. کم شدن انسجام خانوادگی فقط به شهر الکترونیک ربط نداره. اما شهر الکترونیک میتونه بهش قوت ببخشه. به نظرت شهر الکترونیک، کنترل اجتماعی رو کم نمیکنه و در نتیجه باعث بروز ناهنجاری های مختلف نمیشه. یکی از عوامل تأثیرگذار رو مشارکت هم، همین هنجار ها و اصول و قوانین حاکم بر جامعه هستش. 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ کم شدن اعتماد رو که نگفتم اثبات شده. سوالی بودا خود من به عنوان کسی که خیلی با اینترنت کار میکنم. اعتمادم تو فضای مجازی و اینترنتی کمتره تا واقعی. خرید اینترنتی رو تا مجبور نشم انجام نمیدم، چون اصلاً اعتماد ندارم. به خصوص از وقتی فهمیدم تو خریدهای اینترنتی هیچ راه پیگیری واسه گردش حساب نیست. یه کد پیگیری رو بانک میده که اصلاً کاربردی نداره. (واسه خودم اتفاق افتاده) این یه نمونشه تو قالب بانکداری الکترونیکی. من وقتی طرف رو نمی بینم چطور میتونم اون اعتماد لازم رو داشته باشم بهش؟ اثبات نشده ولی برداشت شخصیه من اینه که اعتماد کمتر میشه. کم شدن انسجام خانوادگی فقط به شهر الکترونیک ربط نداره. اما شهر الکترونیک میتونه بهش قوت ببخشه. به نظرت شهر الکترونیک، کنترل اجتماعی رو کم نمیکنه و در نتیجه باعث بروز ناهنجاری های مختلف نمیشه. یکی از عوامل تأثیرگذار رو مشارکت هم، همین هنجار ها و اصول و قوانین حاکم بر جامعه هستش. من یه کم گیج شدم!!!!!!! الان نمی دونم مشارکت مردمی از نظرت تعریفش چیه؟ به نظرت اگه افراد اعتمادشون از خرید اینترنتی کم بوده و هنوز هم اعتماد کمی دارن، مشارکت مردمی هم از اونی که هست کمتر میشه؟ !!!!!!! چه رابطه ای بین این دو هست من نمی دونم، در واقع رابطه ش رو با مشارکت مردمی در امور شهری نفهمیدم. به نظر من هم هنوز اون اعتماد برای مشارکت در همه ی ابعادش از طریق الکترونیکی و مجازی مهیا نیست، بیشتر مشارکت های فکری میتونن از طریق الکترونیک و به طور مستقیم ابراز بشن و روی بقیه انواع مشارکت با آگاهی که ایجاد میکنه، بطور غیرمستقیم تاثیر میزاره، در کشور ما فردی که میخواهد مشارکت مالی داشته باشه به شهرداری مراجعه خواهد کرد و از طریق چهره به چهره مشارکت مالی رو انجام میده. به نظر من که شهر الکترونیک روی مواردی که گفتی تاثیر داره(یه مقداری تاثیر داره) ولی تاثیرش اون طور نیست که بشه گفت روی متغیر اصلی ما که مشارکت هستش تاثیر معناداری داشته باشه. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ من یه کم گیج شدم!!!!!!! الان نمی دونم مشارکت مردمی از نظرت تعریفش چیه؟ به نظرت اگه افراد اعتمادشون از خرید اینترنتی کم بوده و هنوز هم اعتماد کمی دارن، مشارکت مردمی هم از اونی که هست کمتر میشه؟ !!!!!!! چه رابطه ای بین این دو هست من نمی دونم، در واقع رابطه ش رو با مشارکت مردمی در امور شهری نفهمیدم.به نظر من هم هنوز اون اعتماد برای مشارکت در همه ی ابعادش از طریق الکترونیکی و مجازی مهیا نیست، بیشتر مشارکت های فکری میتونن از طریق الکترونیک و به طور مستقیم ابراز بشن و روی بقیه انواع مشارکت با آگاهی که ایجاد میکنه، بطور غیرمستقیم تاثیر میزاره، در کشور ما فردی که میخواهد مشارکت مالی داشته باشه به شهرداری مراجعه خواهد کرد و از طریق چهره به چهره مشارکت مالی رو انجام میده. به نظر من که شهر الکترونیک روی مواردی که گفتی تاثیر داره(یه مقداری تاثیر داره) ولی تاثیرش اون طور نیست که بشه گفت روی متغیر اصلی ما که مشارکت هستش تاثیر معناداری داشته باشه. خیلی کوتاه و ساده بخوام بگم: حضور و فعالیت آگاهانه و داوطلبانه در امور شهری از طرق مختلف برای رسیدن به یک هدف جمعی خرید اینترنتی یه مثال بود واسه کم شدن اعتماد تو این فضا. اعتماد یکی از مهمترین فاکتورها برای مشارکت هستش و تأثیر مستقیم روی مشارکت میذاره. ما قبلاً تو محله های کوچیک و تو کوچه ها شاهد این بودیم که همسایه ها چقدر بهم اعتماد داشتن و همین مسئله باعث میشد تا تو مسائل کوچیک مربوط به همون محله و کوچه با هم مشارکت کنن. تو جوامع کوچیک انواعی از مشارکت ها رو می بینیم. ولی امروزه به دلیل گستردگی جامعه و مسائل دیگه باعث شده اعتمادها نسبت به هم کم شده که این مسئله هم باعث شده مشارکت تو همون ابعاد کوچیکش هم دیگه کمرنگ تر بشه. حالا شهر الکترونیک با گستردگی زیادی که به وجود میاره و با حضور ناآشناهای زیاد تو این شهر، اعتماد میشه که بیشتر بشه؟ مشارکت فکری زیاد میشه درست. چون طرف میگه کی به کیه، میریم یه نظر میدیم دیگه. ولی رو مشارکت عملی به نظر چطور میتونه تأثیر بذاره؟ چه مالی باشه چه غیرمالی. تأثیری که تو افزایش آگاهی میذاره اونقدری هست که بتونه کم شدن اعتماد رو جبران کنه؟ یا اونقدری هست که از بروز ناهنجاری های بیشتر جلوگیری کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده