Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 10 اسفند، 2011 این تحرک برای نوشتن پایان نامه، ما را با خیلی چیزها آشنا کرد. مثبت و منفی. بخش های مثبتش را با شما، به تدریج به اشتراک گذاشته و می گذارم. یکی دیگر از وبسایت های طلایی که من خیلی باهاش صفا کردم، آواکس سرچ است. منبع بسیار خوبی برای دانلود ایبوک هاست. زحمت دانلود کتاب، بدون آواکس، برای من که خیلی زیاد بود و معطلی داشت. قبلا از ایمیول یا سایت های هک و ... استفاده می کردیم که هم طول می کشید و هم تخصصی کتاب نبود. این آواکس سرچ، یک چیز عالی ای است. اگر کتاب -علمی و غیر علمی- خواستید، آواکس یکی از بهترین جستجو گرهایی است که این کار را انجام می دهد. بروید حالش را ببرید و اگر صفا کردید، به دعایی دل غمدیده ی ما را شاد کنید! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 61
S.F 24932 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 درود منبع اصلیش فکر کنم این سایت باشه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تذکر: اینا فکر کنم روس هستن، خوب ممکنه ی چیزایی تو صفحه اولش ببینید ک تو فرهنگ ما جالب نباشه . پس لطفا قبل از ورود؛ کمی با جنبه باشید این سایت هم خوبه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته فروم هستش. باید عضو بشید . پیوست / الان فرصت نیست . من ممکنه فراموش کنم. ی نفر بعدا بهم یاد اوری کنم. حدود 10 تا سایت می شناسم ک منابع خوبی برای جستجو مقالات مجانی و کتب هستن . 37
S.F 24932 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 خوب. اینم اون سایت ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (مهندسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.irandoc.ac.ir http://www.freepatentsonline.com 38
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 ممنون بابت سایت ها... من اکثرا" می رم تو 4shared برای کتابها...قسمت ebooks... کتاب گرون هام رو از اونجا دانلود کردم...بسیار چسبید 19
rezanassimi 9036 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 من تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگردم سایت بدی نیست. خیلی کامله 17
Managerr 1616 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 من تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگردم سایت بدی نیست. خیلی کامله من دوبار از این سایت کتاب گرفتم ولی پسوردشونو نذاشته بود وبعدا هم هرچی درخواست دادم گفتن پولیه میتونید از Gigapedia هم استفاده کنید فک کنم خود سایت اواکس بیشتر کتاباشو از اونجا کپی میکنه 8
S.F 24932 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 پی دی اف فارسی هم پیدا میکنه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته بعضی هاش پولی . راستش من تا بحال دنبال متن فارسی نبودم. پیشنهاد می کنم شما هم نباشی. اما اگر خواستی، خوب نهایتا ی سرچ بزن؛ معلوم می شه داره یا نداره . 5
S.F 24932 ارسال شده در 18 اسفند، 2011 1-یکی از روش های جستجو در گوگل جستجوی یک عبارت خاص است . در این شرایط این عبارت را داخل علامت تقل قول می نویسیم. مثلا، ب دنیال یک عنوان دقیق و خاص هستید "روشهای نوین سنگ زنی خزشی پره توربین گاز" این عنوان دقیق ی مقاله است . با وارد کردن درون این علامت ها، فقط سایتهایی رو فراخوانی می کنید ک دقیقا این عنوان در آن ها ب کار رفته باشد نه تنها کلمات این عنوان . 2- جستجو در سایت های اپلودر خاص برای مثال برای جستجو موسیقی، در نوار گوگل تایپ می کنیم site:mediafire.com mp3|wma|ogg حالا فرض کنیم دنبال خواننده،اهنگ و به طور کلی البوم خاصی باشیم : site:mediafire.com mp3|wma|ogg type your artist , album or song name here مثال های دیگه : برای ویدیو، فیلم، نسخه های کمیک یا نرم افزار و . . . site:mediafire.com asf|rm|avi|mp4|wmv|flv type your artist, album or video name here و site:mediafire.com cbr|cbz Comic name here و site:mediafire.com rar|zip|exe Search Query Here 14
amirrr. 28 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 بسیار حرکت خوب و پسندیده ای است. من به خواندن کتاب علاقمندم ولی به علت قیمت بالای کتاب نمیتوانم از این گنجینه بهره ببرم و مشکل دیگری که دارم چشمم بر اثر خواندن کتاب های الکترونیکی کمی ضعیف شده و از این نظر بسیار در تنگنا قرار گرفته ام. 3
Peyman 16150 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 library.nu بسته شد. پس این بسته شد کلا حیف واقعا قبلا میدونی که این gigapedia بود، بعد گیگا پدیا فروخت به این یا اسمش رو عوض کرد، نمی دونم. ولی بعد اون من همیشه با دامنه گیگا پدیا وارد می شدم. اینکه اسم این library.nu یادم نمونده بود. چند روز پیش که نتونستم اینو بازش کنم، فک کردم صرفا دامنه گیگا پدیا بسته شده. این الان هدایت می کنه به open library 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 پس این بسته شد کلاحیف واقعا قبلا میدونی که این gigapedia بود، بعد گیگا پدیا فروخت به این یا اسمش رو عوض کرد، نمی دونم.ولی بعد اون من همیشه با دامنه گیگا پدیا وارد می شدم. اینکه اسم این library.nu یادم نمونده بود.چند روز پیش که نتونستم اینو بازش کنم، فک کردم صرفا دامنه گیگا پدیا بسته شده.این الان هدایت می کنه به open libraryواسه من اینو مینویسه:THE DOMAIN ("library.nu") HAS BEEN REVOKED BY .NU DOMAIN 3
Peyman 16150 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 واسه من اینو مینویسه:THE DOMAIN ("library.nu") HAS BEEN REVOKED BY .NU DOMAIN آره، دو سه روز پیش می رفت open library ولی رو چه حسابی به این میگن open نمی دونم من نه تا حالا تونستم چیزی دانلود کنم، نه آنلاین بخونم ! 3
S.F 24932 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 این موارد هم سایتهای خوبی هستن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت هم موتور بسیار قوی هست برا هر فایلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Shiva-M 8295 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 این سایت هم برای دانلود مقاله سایت خیلی خوبیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
S.F 24932 ارسال شده در 23 دی، 2013 دونستن روشهای جستجو هم کمک بزرگی می کنه. تو این تاپیک موجود در انجمن: آموزش Search حرفه ای در گوگل ،[h=1]مطالب جالب و مفیدی هستن ک پیشنهاد می کنم بخونید. [/h] [h=1][/h] 3
not found 16275 ارسال شده در 28 دی، 2013 درود دوستان شما سایتی رو میشناسید که بشه فیلم های مستند آموزشی رو فری دانلود کرد؟ مث مستند تشکیل زمین و بیگ بنگ، اعماق زمین، کهکشان ها و ... از این زیرنویسا باشه بهتره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
S.F 24932 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 البته گمان کنم جای درستی سوال رو مطرح نکردید. سایت فارسی ک زیاده. مثل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلید واژه: دانلود مستند مستند آموزشی رایگان مستند+زیرنویس و ... زیر نویس ها رو اکثرا انگیلیسی می شه از نت گرفت. بهترین مرجع جستجو تو موتور گوگل یا یاهو ه. پاینده باشید./. 3
ارسال های توصیه شده