رفتن به مطلب

مرد بودن سخت تره یا زن بودن؟؟؟

*mini*

ارسال های توصیه شده

تعریفی که من گفتم مگه معنی دیگه ای میده؟:ws52: شاید جنسیتی میگفتم بهتر بود:whistle: انسان ها به 1000 دلیل باهم متفاوتن، دین آیین نژاد رنگ جنسیت زبان فرهنگ و ... جنسیت هم یکی از ایناس:ws37: آدما رو میشه به بینهایت شکل ممکن تقسیم بندی کرد یکیش هم جنسیته دیگه، شاید منظورت این نباشه ولی از حرفات این بر میاد که تو میگی تقسیم بندی به نام جنسیت نباید باشه و زن = مرد کاملا:5c6ipag2mnshmsf5ju3
فرقش مشخص نیست؟؟ :banel_smiley_4:

ببین تفاوت علاقه و سلیقه و تحملو هدفو روش زندگیو و... رو میگم!!! موضوع بحث و حرف من که ازش نقل قول گرفتی‌ یادته؟؟؟ :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فرقش مشخص نیست؟؟ :banel_smiley_4:

ببین تفاوت علاقه و سلیقه و تحملو هدفو روش زندگیو و... رو میگم!!! موضوع بحث و حرف من که ازش نقل قول گرفتی‌ یادته؟؟؟ :w58:

من وقتی سزن آکسو گوش میدم دیگه ذهنم کار نمیکنه فقط میخوام زل بزنم به یه جا و برم تو حس؛ شاید بعدا بحث کردیم؛ الان میخوام آهنگمو گوش بدم:hanghead:

لینک به دیدگاه
یعنی در یه کیف دستی کوچولو باز کرد خیلی سخته ؟

ینی آقایون که میرن خرید کشتن خودشون و پول در آوردن ولی خانوما فقط در کیف دستی کوچولو رو باز میکنن ؟؟:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اکثر خانوم ها شاغل هستن اما همیشه میگن پول آقایون خرج می کنی این خریدو سخت می کنه:4564:

وخرید کردن فقط پول نیست بحث سلیقه پیش میاد که نمی تونی به سلیقه خودت خرید کنی و خرید هم سخت میشه :4564:

فهمیدی؟:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مرد بودن سخته چون: باید درس بخونی => سربازی بری=> کار پیدا کنی => حقوق مکفی برای ازدواج داشته باشی=> اگه تونستی ازدواج کنی => ....

به عنوان یه مرد تو این جامعه میگم (اگه کسی واقعا مرد باشه) مرد بودن سخت تره اما معنیش این نیست زن بودن آسونه

لینک به دیدگاه

زن بودن تو ایران خیلی سخت تره

از محیط جامعه بگید و مسائل عرفی

تا مسئولیتهایی که یک زن بعد از ازدواج پیدا میکنه

به نظرم ای قسمت اخر از همه مشکلات وحشتناک تره

همسر باش..مادر باش..به اندازه ده نفر تو خونه کارکن

گاهی واقعا تو قدرت زنهای ایرانی میمونم که خدا چه طاقتی بهشون داده

• Like 4
لینک به دیدگاه
زن بودن تو ایران خیلی سخت تره

از محیط جامعه بگید و مسائل عرفی

تا مسئولیتهایی که یک زن بعد از ازدواج پیدا میکنه

به نظرم ای قسمت اخر از همه مشکلات وحشتناک تره

همسر باش..مادر باش..به اندازه ده نفر تو خونه کارکن

گاهی واقعا تو قدرت زنهای ایرانی میمونم که خدا چه طاقتی بهشون داده

به نظرم تا وقتی دختری نمیتونی از مشکات مادر بودن و همسر بودن یا پدر بودن درک درستی داشته باشی البته تو تمام این :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرم تا وقتی دختری نمیتونی از مشکات مادر بودن و همسر بودن یا پدر بودن درک درستی داشته باشی البته تو تمام این :a030:

یعنی الان شما پدری:دی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...

همه چیز نسبیه.

تو شرایطی که ما داریم زندگی میکنیم از نظر رفت و آمد حجاب و... خوب زن بودن مشخصه که سخت تره.

ولی اگه از همه ی این موارد بگذریم.قبل از ازدواج مسئولیت های مرد بیشتره

اما بعد از ازدواج مسئولیت های زن به مراتب بیشتر میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

در چه زمینه ای؟

ببین یه سری کارا برای زنها سخت انجامش و یه سری کارا برای مردا.

مثلا یه زن باید نبض زندگی رو در دست بگیره و یه مرد باید شرایط زندگی راحت و فراهم کنه.پس کار هر دو سخته.وقتی یک سقف مطرح باشه نمیشه آسون از کنار مسائل گذشت چون تو مسئولی.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...