رفتن به مطلب

مرد بودن سخت تره یا زن بودن؟؟؟

*mini*

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرم این سوال خیلی به محیط و جامعه بستگی داره.

مثلا در زندگی عشایر یا خیلی از نقاط قدیمی شمال، دقیقا هرکاری مرد انجام میده زن هم مجبوره همون کارو انجام بده.

تو ایران از نظر کار و فشار شغلی مرد بودن سخت تره، اما از نظر فشارهای روانی و امنیت اجتماعی زن بودن واقع با بدبختی برابری میکنه.

ورزش میخوای کنی باید با مقنعه باشه، جرات نمیکنی شب تو خیابون راه بری و.....

• Like 17
لینک به دیدگاه

به نظرم نمیشه کلی گفت. خوب تو یه زندگی میببنی زن داره بهش ظلم میشه و براش سخت تره. ولی تو یه زندگی داره به مرد ظلم میشه و براش سخت تره.

ولی خب برای من که مرد بودنم سخت تره. خیلیم سخت تره. من از کودکی دچار مشکلات حمایتی بودم. :4564:

• Like 13
لینک به دیدگاه
لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نشه. مرسی. :a030:

ببشییییییییییییید..نمیدونستم کووجا بزنمش:girl_blush2:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظرم این سوال خیلی به محیط و جامعه بستگی داره.

مثلا در زندگی عشایر یا خیلی از نقاط قدیمی شمال، دقیقا هرکاری مرد انجام میده زن هم مجبوره همون کارو انجام بده.

تو ایران از نظر کار و فشار شغلی مرد بودن سخت تره، اما از نظر فشارهای روانی و امنیت اجتماعی زن بودن واقع با بدبختی برابری میکنه.

ورزش میخوای کنی باید با مقنعه باشه، جرات نمیکنی شب تو خیابون راه بری و.....

بله...وافعا با مورد اخری موافقم شدیدا

• Like 5
لینک به دیدگاه

از نظر درد زایمان زن بودن سخت ترین چیزه

در بقیه موارد فعلا در اکثر جوامع مرد ها کارشون خیلی سخته ....

• Like 7
لینک به دیدگاه

سوال سختیه :banel_smiley_4:

هر کدوم ویژگی های روحی و مشکلات خاص خودش رو داره.

مثلا برای یه زن شاید قبول بعضی مسئولیت ها سخت باشه یا برای مرد نشستن توی خونه و ظرف شستن کار سختی باشه.

نمی تونم بگم کدومشون سخت تره.

• Like 14
لینک به دیدگاه

به نظر من زن و مرد به یک اندازه سختی میکشن و هیچ فرقی بینشون نیست !

برای مثال اگر آقا در بیرون از منزل کار میکنه خانوم توی خونه مشغول بچه داری یا نظافت یا غیره هستش ! البته اگه بخوایم این طوری حساب کنیم در جوامع امروزی خانوم بودن سخت تر از آقا بودنه ! ( شاغل بودن خانوما )

یه سری سختی هست که آقا متحمل میشه و یه سری سختی هست که خانوم متحمل میشه ! پس هیچ فرقی نداره !:a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

دوستان گفتند، زن بودن در ایران تنش های پی در پی و مقطعی رو وارد زندگیت میکنه؛ و مرد بودن مشکلات بزرگ و فرسایشی رو به همراه داره :hanghead:

درواقع مشکلات دختران زیاد و ریز هستند و مشکلات پسرها کم ولی سنگین:hanghead:

• Like 17
لینک به دیدگاه

به نظر من نمیشه اینجوری مقایسه کرد

هر جنسی سختیه خودشو داره

این سختیایی که برای زنها و دخترا بیان کردی فقط تو ایرانه و جاهای دیگه شرایط فرق میکنه

اما در کل به نظر من مرد بودن سخت تره ولی به همون نسبت ابزار مواجهه با این سختی هم در مردا قرار داده شده:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

جفتش سخته!

ولی انصافا فکرشو میکنم زن باید اون درد وحشتناک زایمان رو تحمل کنه میگم خدارو شکر که مردم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 14
لینک به دیدگاه

هر دو مثل هم ... به قول دوستی آدم بودن سخته ... :w16:

زحماتی که امروزه زن ها میکشن و مسئولیت هایی که دارن، کمتر از مرد ها نیست ... بعد از درس، کار خونه و کار بیرون خونه ...

مردها هم که از همون اول(دوران ما قبل میلاد مسیح :ws3:) وظیفه ی کار بیرون از خونه رو داشتن و دست خوش تغییری نشدن ... فقط مدلش فرق کرده ...

• Like 18
لینک به دیدگاه

بنظر من هر کدوم سختی های خودشو داره :w16:

خیلی از زن ها میگن کاش مرد بودیم راحت ترن.:ws37:

خیلی از مردها تو این شرایط میگن زن راحت نشسته

و دغدغه کار رو نداره.:ws37:

ولی هر کدوم وظایف خودشونو دارن و مسئولیتای خودشون که سخته.:ws37:

مثلا در مورد درس خوندن که بنظرم اصلا زنو مرد نداره.دوتاش مثل هم سختی دارن.:ws37:

در مورد ازدواج تمام چیزایی که یه زن باید نگرانش باشه اتفاقا تو این دوره زمونه مرد بیشتر باید حواسش باشه اغفال نشه :ws28:

در مورد بعد ازدواج مرد کار و زن اگه شاغل بود مسئولیت خطیر خانه داری هم روش بازم تو یه سطحه :ws37:

بعدشم زن بچه داری و آقا هزار مسئولین دیگه :ws37:

همه زندگی همینجوره:ws37:

ولی یه چیزی هست زندگی عشقه هم برا زن هم مرد :ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

هرکی‌ شرایط خودشو داره فرق نمیکنه زنه یا مرده... در ضمن یادت رفت مسئولیت‌های یه مادرو بگی‌! برای مرد‌ها بعد ازدواج رو هم در نظر گرفتی‌ ولی‌ برای زن‌ها تا قبل از ازدواج! و یه چیز دیگه چرا از شرایط شغلی‌ زن‌ها حرفی‌ نزدی؟ کار کردن زن تو این مملکت سخت تره یا مرد؟؟؟!!!

• Like 13
لینک به دیدگاه
هرکی‌ شرایط خودشو داره فرق نمیکنه زنه یا مرده... در ضمن یادت رفت مسئولیت‌های یه مادرو بگی‌! برای مرد‌ها بعد ازدواج رو هم در نظر گرفتی‌ ولی‌ برای زن‌ها تا قبل از ازدواج! و یه چیز دیگه چرا از شرایط شغلی‌ زن‌ها حرفی‌ نزدی؟ کار کردن زن تو این مملکت سخت تره یا مرد؟؟؟!!!

من دیگه خلاصه گفتم نگاری....

اصل سوالم این بود.....که مرد بودن سخته یا زن بودن.....:icon_gol:

بقیه به طور مثال گفتم....:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...