*mini* 37778 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوست جونااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: راستش چند روز پیش داشتم روو این فکر که تازه اوومده توو مخمو حسابی مشغولش کرده بود فکر میکردم..... اینکه مرد بودن سخت تره یا زن بودن....... به نظر خودم که هر دوتاش...اما بیشتر مرد بودن....بابای خودمو مثلا نگاه میکردم.. فکر کن....همش مسئولیت.....همش نگرانی....تا زمانی که جوونه نگران تحصیل...بعدش خدمت..بعدش ایا معاف بشه ایا نشه.. حالا گیرم معاف شد....درس رو با هزار زحمت و تلاش و هزینه تموم میکنه این دفه نگران کار...یه کار پر درامد که ایندشو بسازه..کار نداشته باشه که نمیتونه زن بگیره!! حالا کارم پیدا کرد....بگرد دنبال زن و زندگی...مخارج پیدا کردن خونه..مراسم عروسی عقد...اجاره نشین میشه با کلی قرض و قوله مراسمو راه میندازه.... حالا مسئولیتایی که سر کار داره...به علاوه مسئولیتای زندگیش...باید بلد باشه از زنو زندگی حمایت کنه...مثه کووه باشه واسه بچه ها و ووووووووووووووووووووووَه...:icon_pf (34): زن بودن هم سختیای خودشو داره.....به نظر من الان وظیفه دخترا فقط مراقب بودنه.....مراقب باشن کسی گولش نزنه....نخواد ازش سو استفاده کنه(هر سو استفاده ایی!!) میخواد بره اوون سر شهر باید بپاد وارد چه ماشینی میشه..طرف مشکوک میزنه نمیزنه..هوا تاریک میشه چجور برگرده خونه...از فلان جای خلوت،نه رد نشه خلوته یکی میفته دنبالش و..,,,,,,,..فلان پسری که اوومده خواستگاریش ریگ به کفشش نباشه و با شونصد نفر دیگه هم باشه.....سابقش چیه...سالمه..نیست...آب زیر کاهه...دیو مظلوم نماست و هزاااار تا چیز دیگه حالا... به نظر شماها...چه دختر چه پسر..فرق نمیکنه.. به دور از جانب گیری زن و مردی و کل کل...واقع بینانه..و صادقانه... بگید کدوم سخت تره.....زن بودن یا مرد بودن؟؟؟ دلیلتونم بگید لطفا 51 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نشه. مرسی. 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مرد بودن سخت تره. (منظور جنس مذکر بودن؛ مرد به معنای مصطلح اون انسان والا نیست) 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم این سوال خیلی به محیط و جامعه بستگی داره. مثلا در زندگی عشایر یا خیلی از نقاط قدیمی شمال، دقیقا هرکاری مرد انجام میده زن هم مجبوره همون کارو انجام بده. تو ایران از نظر کار و فشار شغلی مرد بودن سخت تره، اما از نظر فشارهای روانی و امنیت اجتماعی زن بودن واقع با بدبختی برابری میکنه. ورزش میخوای کنی باید با مقنعه باشه، جرات نمیکنی شب تو خیابون راه بری و..... 17 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم نمیشه کلی گفت. خوب تو یه زندگی میببنی زن داره بهش ظلم میشه و براش سخت تره. ولی تو یه زندگی داره به مرد ظلم میشه و براش سخت تره. ولی خب برای من که مرد بودنم سخت تره. خیلیم سخت تره. من از کودکی دچار مشکلات حمایتی بودم. 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ لطفا در بخش ویژه تاپیکی استارت نشه. مرسی. ببشییییییییییییید..نمیدونستم کووجا بزنمش:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم این سوال خیلی به محیط و جامعه بستگی داره.مثلا در زندگی عشایر یا خیلی از نقاط قدیمی شمال، دقیقا هرکاری مرد انجام میده زن هم مجبوره همون کارو انجام بده. تو ایران از نظر کار و فشار شغلی مرد بودن سخت تره، اما از نظر فشارهای روانی و امنیت اجتماعی زن بودن واقع با بدبختی برابری میکنه. ورزش میخوای کنی باید با مقنعه باشه، جرات نمیکنی شب تو خیابون راه بری و..... بله...وافعا با مورد اخری موافقم شدیدا 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ از نظر درد زایمان زن بودن سخت ترین چیزه در بقیه موارد فعلا در اکثر جوامع مرد ها کارشون خیلی سخته .... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سوال سختیه هر کدوم ویژگی های روحی و مشکلات خاص خودش رو داره. مثلا برای یه زن شاید قبول بعضی مسئولیت ها سخت باشه یا برای مرد نشستن توی خونه و ظرف شستن کار سختی باشه. نمی تونم بگم کدومشون سخت تره. 14 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من زن و مرد به یک اندازه سختی میکشن و هیچ فرقی بینشون نیست ! برای مثال اگر آقا در بیرون از منزل کار میکنه خانوم توی خونه مشغول بچه داری یا نظافت یا غیره هستش ! البته اگه بخوایم این طوری حساب کنیم در جوامع امروزی خانوم بودن سخت تر از آقا بودنه ! ( شاغل بودن خانوما ) یه سری سختی هست که آقا متحمل میشه و یه سری سختی هست که خانوم متحمل میشه ! پس هیچ فرقی نداره ! 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ دوستان گفتند، زن بودن در ایران تنش های پی در پی و مقطعی رو وارد زندگیت میکنه؛ و مرد بودن مشکلات بزرگ و فرسایشی رو به همراه داره درواقع مشکلات دختران زیاد و ریز هستند و مشکلات پسرها کم ولی سنگین 17 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من نمیشه اینجوری مقایسه کرد هر جنسی سختیه خودشو داره این سختیایی که برای زنها و دخترا بیان کردی فقط تو ایرانه و جاهای دیگه شرایط فرق میکنه اما در کل به نظر من مرد بودن سخت تره ولی به همون نسبت ابزار مواجهه با این سختی هم در مردا قرار داده شده 11 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ از نظر من خیلی به شرایط بستگی داره !! 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ جفتش سخته! ولی انصافا فکرشو میکنم زن باید اون درد وحشتناک زایمان رو تحمل کنه میگم خدارو شکر که مردم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ هر دو مثل هم ... به قول دوستی آدم بودن سخته ... زحماتی که امروزه زن ها میکشن و مسئولیت هایی که دارن، کمتر از مرد ها نیست ... بعد از درس، کار خونه و کار بیرون خونه ... مردها هم که از همون اول(دوران ما قبل میلاد مسیح ) وظیفه ی کار بیرون از خونه رو داشتن و دست خوش تغییری نشدن ... فقط مدلش فرق کرده ... 18 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بنظر من هر کدوم سختی های خودشو داره خیلی از زن ها میگن کاش مرد بودیم راحت ترن. خیلی از مردها تو این شرایط میگن زن راحت نشسته و دغدغه کار رو نداره. ولی هر کدوم وظایف خودشونو دارن و مسئولیتای خودشون که سخته. مثلا در مورد درس خوندن که بنظرم اصلا زنو مرد نداره.دوتاش مثل هم سختی دارن. در مورد ازدواج تمام چیزایی که یه زن باید نگرانش باشه اتفاقا تو این دوره زمونه مرد بیشتر باید حواسش باشه اغفال نشه در مورد بعد ازدواج مرد کار و زن اگه شاغل بود مسئولیت خطیر خانه داری هم روش بازم تو یه سطحه بعدشم زن بچه داری و آقا هزار مسئولین دیگه همه زندگی همینجوره ولی یه چیزی هست زندگی عشقه هم برا زن هم مرد 12 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ هرکی شرایط خودشو داره فرق نمیکنه زنه یا مرده... در ضمن یادت رفت مسئولیتهای یه مادرو بگی! برای مردها بعد ازدواج رو هم در نظر گرفتی ولی برای زنها تا قبل از ازدواج! و یه چیز دیگه چرا از شرایط شغلی زنها حرفی نزدی؟ کار کردن زن تو این مملکت سخت تره یا مرد؟؟؟!!! 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ هرکی شرایط خودشو داره فرق نمیکنه زنه یا مرده... در ضمن یادت رفت مسئولیتهای یه مادرو بگی! برای مردها بعد ازدواج رو هم در نظر گرفتی ولی برای زنها تا قبل از ازدواج! و یه چیز دیگه چرا از شرایط شغلی زنها حرفی نزدی؟ کار کردن زن تو این مملکت سخت تره یا مرد؟؟؟!!! من دیگه خلاصه گفتم نگاری.... اصل سوالم این بود.....که مرد بودن سخته یا زن بودن..... بقیه به طور مثال گفتم.... 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ از نظر من خیلی به شرایط بستگی داره !! خوب به چه شرایطی؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده