Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ و چه شخصیتی استواری داشتم من که با اینکه فهمیده بودم زیر من برف میگذارید هیچ نگفتم.:smiley (18): ممنون از اینکه اومتی خودتو تحلیل کردی :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون از اینکه اومتی خودتو تحلیل کردی مومن آینه مومن است! :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دختر خوبیه گاهی اوقات شیطونه گاهی ارومه همش فکر میکنم تپل باشه همین 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مومن آینه مومن است! :4chsmu1: تو مومنی .. من مومنه سلام دختر خوبیه گاهی اوقات شیطونه گاهی ارومه همش فکر میکنم تپل باشه همین سیلام.. خوش اومتی:flowerysmile: چی شد فکر کردی ممکنه تپل باشم؟ نیوچ .. تپل نبیدم :there: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ همش فکر میکنم تپل باشه درست حدس زدی خیلی تپله. 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ درست حدس زدی خیلی تپله. دیدی که نبودم....... :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تو مومنی .. من مومنه سیلام.. خوش اومتی:flowerysmile: چی شد فکر کردی ممکنه تپل باشم؟ نیوچ .. تپل نبیدم :there: از آواتارت... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ درست حدس زدی خیلی تپله. میدونستم حدسم درسته... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ از آواتارت... الان اواتارم تپله میدونستم حدسم درسته... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ولی اخلاقت شبیه منه ها.............. خارجی و باحال 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ولی اخلاقت شبیه منه ها..............خارجی و باحال خارجی یهنی شی؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خارجی یهنی شی؟ یعنی خارجی دیگه ........... دارای همه اخلاق مختلف در کنارهم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ الان اواتارم تپله نه بابا یه چیزی گفتم دور هم خوش باشیم... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی خارجی دیگه ........... دارای همه اخلاق مختلف در کنارهم نیدونم.. شاید اینجوری باشم فکر کنم چون زود ناراحت میشم زودم فراموش میکنم تغییر حالتام نزدیک به همه.. اینجوری متوجه شدی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ نیدونم.. شاید اینجوری باشم فکر کنم چون زود ناراحت میشم زودم فراموش میکنم تغییر حالتام نزدیک به همه.. اینجوری متوجه شدی :flowerysmile: :4chsmu1:آره با اطلاع هستیم جفتمون .حساسیم.........وووووووو 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ مخربون:aghosh: یکم زیادی لوس:w589: همش با من کل کل میکنه همشم کم میاره یه نمه حساس:w874: ولی یه نمه زیاد پروووووووووووو:vahidrk: دیگه خوشجلم که هست:2rqfst4: امممممممممم دیگهههههههههههه همین:bigbed: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ مخربون:aghosh:یکم زیادی لوس:w589: همش با من کل کل میکنه همشم کم میاره یه نمه حساس:w874: ولی یه نمه زیاد پروووووووووووو:vahidrk: دیگه خوشجلم که هست:2rqfst4: امممممممممم دیگهههههههههههه همین:bigbed: چه تحلیل شخصیت لوسی... :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ چه تحلیل شخصیت لوسی... :viannen_38: لوسی از خودته!!! 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ مخربون:aghosh:یکم زیادی لوس:w589: همش با من کل کل میکنه همشم کم میاره یه نمه حساس:w874: ولی یه نمه زیاد پروووووووووووو:vahidrk: دیگه خوشجلم که هست:2rqfst4: امممممممممم دیگهههههههههههه همین:bigbed: ایهیم لوسی از خودته احترامه کوچیکتری بزرگتریو نگه میدارم ایهیم خودتی خیلی زیاد اممممم دیگهههههههه همینا ممنون ارپاک جان اومتی... خوشحالمان کردی:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده