Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بی کاره الافه هیچکسو دوست نداره همش مزاحم تمرکز میشه عصبانی که میشه شهرام و بهرام نمی شناسه در 1 سال تقریبا یه روز عصبانی نیست همش جو مدیریت داره به همه دستور میده اصلا هم متین نیست دیگه بیشتر نمیشناسمش در همین حد کافیه اگه دیگه منو ندیدین یه تاپیک ختم صلوات واسم بزنین :banel_smiley_4: علاف عزیزم ... املات خرابه ها... خب میگفتی.. بسی خوشمان امد.... 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: علاف عزیزم ... املات خرابه ها... خب میگفتی.. بسی خوشمان امد.... فخر فروشه نداشته های همه رو به رخشون میکشه اشکال گیره خودت املات خرابه خلاصه که یا پول برق ما رو میدی یا اونی که نباید بگمو میگم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ فخر فروشهنداشته های همه رو به رخشون میکشه اشکال گیره خودت املات خرابه خلاصه که یا پول برق ما رو میدی یا اونی که نباید بگمو میگم تو که همه رو گفتی بازم بوگو خو:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تو که همه رو گفتی بازم بوگو خو:Ghelyon: خجالت نمیکشی تو ملا عام ( درست نوشتم ؟ ) قلیون میکشی اونم با عینک دودی ؟ :brodkavelarg: نمیگم ، دلم نمیاد همه بشناسنت که چقدر خبیسی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ خجالت نمیکشی تو ملا عام ( درست نوشتم ؟ ) قلیون میکشی اونم با عینک دودی ؟ :brodkavelarg:نمیگم ، دلم نمیاد همه بشناسنت که چقدر خبیسی :smiley (18): میزنم تمامه مطالبتو ویرایش میکنماااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ :smiley (18): میزنم تمامه مطالبتو ویرایش میکنماااااااااااااااااااا نمیخواستم بگم اما مجبورم کردی کچله 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ عاشقشم فقط همين وای .. سیلام ملیحه ژونم خیلی خوش اومتی:4uboxsmiley: منم عاجقتم عجیجمممممممم :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ دوست جونمه مهربونه نازه اطلاعاتش بالاس زود با بقیه جور میشه منم دوسش دارم یه عالمه:pichak: فعلا همینا 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نمیخواستم بگم اما مجبورم کردی کچله کچل مده.... :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ وای .. سیلام ملیحه ژونمخیلی خوش اومتی:4uboxsmiley: منم عاجقتم عجیجمممممممم :aghosh: جيگگگگررررررررررررررري به خدا 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ کچل مده.... :persiana__hahaha: واقعا دختر خوب و با جنبه ای هست 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ دوست جونمهمهربونه نازه اطلاعاتش بالاس زود با بقیه جور میشه منم دوسش دارم یه عالمه:pichak: فعلا همینا ممنون مینا جان لطف کردی اومدی عزیزم:4uboxsmiley: ایشالا بتونیم از اطلاعاتت بهره ببریم .. خیلی زیاد :girl_in_dreams: جيگگگگررررررررررررررري به خدا عجیجمی:4uboxsmiley: واقعا دختر خوب و با جنبه ای هست میدونستم خیلی خوبم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ میدونستم خیلی خوبم بی جنبه :brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ دختر مهربون و دوست داشتنی... مودب و خیلی چیزای خوب دیگه... در کل متییییییییییییییییییییییییینههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ دختر مهربون و دوست داشتنی... مودب و خیلی چیزای خوب دیگه... در کل متییییییییییییییییییییییییینههههههههههه ممنون گلم خو او خیلی چیزا چیه؟ :4uboxsmiley: سلام. هات چاکلتاش منو کشته! :girlhi: الان هات چاکلتا .. شخصیته من بود دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ الان هات چاکلتا .. شخصیته من بود دیگه؟ زیر و بم شخصیتت رو باید تو اون هات چاکلت کذایی جستجو کرد. شخصیتی مهربان به خاطر تقدیم هات چاکلت به من و ممد قبل از سانحه. شخصیتی نامرد در خندیدن به من و ممد هنگام سانحه. و شخصیتی دلسوز به خاطر کمک به من و ممد پس از سانحه! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ زیر و بم شخصیتت رو باید تو اون هات چاکلت کذایی جستجو کرد. شخصیتی مهربان به خاطر تقدیم هات چاکلت به من و ممد قبل از سانحه. شخصیتی نامرد در خندیدن به من و ممد هنگام سانحه. و شخصیتی دلسوز به خاطر کمک به من و ممد پس از سانحه! :ws28: چقد خوب منو شناختی شخصیتی مرموز :icon_razz: زمانی که برفهارو در زیر مبارک میزاشتیم و تو در ان بنشستی 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ شخصیتی مرموز زمانی که برفهارو در زیر مبارک میزاشتیم و تو در ان بنشستی و چه شخصیتی استواری داشتم من که با اینکه فهمیده بودم زیر من برف میگذارید هیچ نگفتم.:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده