partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد اینم تحلیل من : یه دوست خوب خوب خوب ... دوست داشتنی ... مشتاق برای رسیدن به بهترین ها ... ادامه دارد ... 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دختر خیلی خوب به من خیلی کمک کرده مهربون دلنواز 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ یه دختر خوب به این میگن یه تحلیل کامل به نظرم دختر با دانش و اطلاعاتیه مهربونه خوش اخلاقه آرومه بهتره که سر به تنش نباشه علاقه مند به هایده 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ عزیز.دوس داشتنی.مهربون ولی جدیدا کمتر بهم سر میزنه البته منم مقصرم که کوتاهی کردمو پیام ندادم در کل عزیزمههههههههههههههههه 10 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بلاخره نوبت خودت شددددددد ... دیدی چاه کن ته چاه تا جایی که من متین خانوم رو میشناسم اینجوریاس : در حالی که سواد زیادی داره متواضعه مثل خودم گاهی ناراحته اما زود خوشحال میشه و فراموش میکنه به دوستاش فوق العاده انرژی میده به مسابقه علاقه داره عاشق مهربونی کردنه به خاطر همه ی اینها خیلی دوست داشتنیه فکر کنم تونستم یه گوشه از خوبی هاشو بگم فقط 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دختر خیلی خوبیه....من ازش بدی ندیدم 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دختر ناز پر انرژی شاد مهربون دلسوز خیلی گله 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ یه دوست خوب خوب خوب ... دوست داشتنی ... مشتاق برای رسیدن به بهترین ها ... ادامه دارد ... ممنون زهرایی توام یه دوسته خیلی خوبی هستی گلم:flowerysmile: یاده ماه رمضون بخیر مگه اومتین داستان بگین:167: بقیه شو بگو خو 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ یه دختر خوب ممنون محمد رضا جان خوب خلاصه کردی دیگه حالا یه ذره بیجتر میگفتی خو:w589: :flowerysmile: دختر خیلی خوب به من خیلی کمک کرده مهربون دلنواز مسی مسی امید جان:4uboxsmiley: ایشالا تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم:girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به این میگن یه تحلیل کامل به نظرم دختر با دانش و اطلاعاتیه مهربونه خوش اخلاقه آرومه بهتره که سر به تنش نباشه علاقه مند به هایده اطلاعات که از سرو روم میباره بالاخره یه روز من میام تمرکزتو بهم میزنم:vahidrk: ممنون از این که اومدی :flowerysmile: عزیز.دوس داشتنی.مهربون ولی جدیدا کمتر بهم سر میزنه البته منم مقصرم که کوتاهی کردمو پیام ندادم در کل عزیزمههههههههههههههههه ای جان مسی تینا جونم شرمنده کوتاهی از من بوده.. توام عزیزه جانی عجیجم :4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اول بگم که این دفعه استثنائا من به درخواست متین جان تاپیک رو زدم.................. مهربون خوشگل دلسوز وفادار با دانش و کیاست گاهی احساساتی میشه که خوب نیست اصلا شیطون و پرانرژی فک میکنم گاهی دپ میشه علاقه به همه رشته ها و در واقع همه علوم داره زبانش خیلی خوبه و ازش برای کمک به بقیه استفاده میکنه ادامه دارد، شاید ... چه موجود نازنینیه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بلاخره نوبت خودت شددددددد ... دیدی چاه کن ته چاه تا جایی که من متین خانوم رو میشناسم اینجوریاس : در حالی که سواد زیادی داره متواضعه مثل خودم گاهی ناراحته اما زود خوشحال میشه و فراموش میکنه به دوستاش فوق العاده انرژی میده به مسابقه علاقه داره عاشق مهربونی کردنه به خاطر همه ی اینها خیلی دوست داشتنیه فکر کنم تونستم یه گوشه از خوبی هاشو بگم فقط :2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: مسی مسعود ژان.... من عاشقه مهربونی کردن به دوستاممم خیلی دوست دارم تا جایی که میتونم به همه کمک کنم.. امیدوارم اینکارو بتونم انجام بدم اما خب خوتمم ضربه خوردم بستنیت شی شد ؟؟؟ مسی از اینکه اومتی بازم بیا :flowerysmile: دختر خیلی خوبیه....من ازش بدی ندیدم ممنون مینا جان لطف کردی اومدی فرصت نشد بیشتر اشنا شیم.. ایشالا دفعات بعد :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بامرامه مخالف خشونت . . . 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من اول ها نظرات خیلی مثبتی از نظر رعایت اخلاق به ایشون داشتم،اما کم کم نظرم عوض شد. اما پیش خودم هرگز بهشون کوچکترین بی احترامی نکردم. امیدوارم در همه مراحل زندگیشون موفق و موید باشن. 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من ایشونو نمیشناسم چیزی ندارم بگم! مهلبون شاد و شیطون صمیمی دوست داشتنی اواتارشو عوض کرده دووووووووووووووووووووووووووزش ندارم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دختر نازپر انرژی شاد مهربون دلسوز خیلی گله تجکر عجیجممممم.... گله رزماااااااا :flowerysmile: دوجش دالم...:girl_blush2: منم دوجت دالممممم بیا بخلم:aghosh: حالا یه ذره میحدسیدی شه جوریم :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون مینا جانلطف کردی اومدی فرصت نشد بیشتر اشنا شیم.. ایشالا دفعات بعد ایشاالله عزیزم.....خیلی خوشحال میشم خانومی گل دخملییییییییی 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ آقا متین خوبیه.... کلا پسر متینیه پسر خوبیه من اصلا این آقا پسر اذیت نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده