کهربا 18089 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 چقدر بیخیال بودن خوبه!! وقتی بیخیالم دیگه نمیبینم... دختر۱۲ساله ای رو که توی خیابون با اون ارایشه عجیب سعی میکنه بگه من ۲۰ سالمه تا بتونه نظره پسری رو که میخواد جلب کنه. وقتی بیخیالم دیگه نمیبینم... خونه ای رو که ۱۷ میلیارد قیمتشه وبرای ساختنش خیلی از حق ها رو زیر پا گذاشته و روی درش با خطی زیبا نوشته بسم الله الرحمن الرحیم!! ... وقتی بیخیالم دیگه نمیبینم... مادری رو که به خاطره فقر خود سوزی کرد تا بدبختی بچه هاشو نبینه. وقتی بیخیالم دیگه نمی شنوم... مردی که گفت:من به جز محارمم به همه نظر دارم! وقتی بیخیالم فقط میتونم به این فکر کنم که شمسی خانوم چه گردنبند گرونی خریده بود یا اینکه حاج اقا دیروز از مکه اومد و همه رو هتل پارس دعوت کرد و نفری ۱۰میلیون پول غذا داد عجب مرد با خداییه!!! وقتی من بیخیالم دیگه این افکار منفی رو ندارم وخیلی خوشبختم!! 27
poor!a 15130 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 وقتی بی خیالم مهم نیست حق چند نفر زیر پا گذاشته شده تا من به اینجا رسیدم کی به کیه حالا که تا اینجا رسیدم تا میتونم میتازم تا وقت هست باید بارو بست اگه کسی چیزی فهمید میتونم از اون طرف دنیا پامو بندازم رو پامو بگم معذرت میخوام از ملت شهید پرور ایران که این همه پولشونو کشیدم بالا نه نه ببخشید گذاشتم تو جیبم و نامه استعفام و از جیبم دراوردم بیرون واقعا شرمنده ام ! بیچاره شاه که 30 سال بعد از مرگش هنوز مرگشو مخوایم .. اونم که عذر خواهی کرده بود 14
hilda 13376 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 وقتی بی خیالم به من چه که این دختر سر چهار راه تو این زمستون با گلای تو دستش سردش هست یا نه ؟ به ما که خاهرش کبریت میفروشه ... به ما چه که اینا هم باید درس بخونن به ما چه داداش کوچولوش که تو چهار راه پایینی رو دوش یه خانمست اجاره شده واسه یه ماه به ما چه ربطی داره که اون پیر مرد شل که هرروز بساط میکنه تا یه کم پول دربیاره رو شهرداری اومد و جنساشو برد به ما فقط یه چیز مربوطه ... پاهامون و بذاریم رو هم و بریم بالا بخور تا خورده نشی 13
ایناز 981 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 فکرنکنم بیخیالی فقط به معنی این نامهربونی ها وبی وجدانی ها باشه مثلامن وقتی بیخیالم زیاد میخوابم 9
sweetest 4756 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 نمیتونم بیخیال باشم شاید تظاهر کنم بیخیال خیلی چیزام ولی تو دلم ....................:icon_razz: 10
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 اینا همش واقعیتهای تلخ و خالی از اغراقیه! من نمیتونم بیخیال باشم. چون دکتر ... چند روز دیگه تو هتل شرایتون زواری میده. از حاجی های بیسواد میشه انتظار داشت. ولی یه فوق تخصص چند سال درس میخونه اما شعور... 11
ایناز 981 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 مثل الان میشم دیگه برام مهم نیس دربارم چی فکرمیکنن بذاراینقدر پشت سرم حرف بزنن که جونشون دربیاد مهم اینه که من خوشم 6
ایناز 981 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 وقتی بیخیالم همه چی ارومه من چقدرخوشحالم .................. همه چی ارومه غصه ها خوابیدن شک نداری دیگه تو به احساس من 5
کهربا 18089 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2012 وقتی دانشگاه قبول شدم بی خیال دوستای پشت کنکوریم شدم! وقتی فارغ التحصیل شدم بی خیال هم کلاسی های قدیمم شدم! وقتی شاغل شدم عموی بیکارم رو فراموش کردم و بی خیالش شدم! وقتی حساب بانکیم پر شد بی خیال گدای سر کوچمون شدم! وقتی ماشین خریدم دیگه صدای دخترکان گل فروش چهار راه حواسم رو پرت نمی کرد و حسابی بی خیال شدم! وقتی شرکتم رو افتتاح کردم همکار صادقمو که به خاطر یه آقازاده اخراج شد رو برای همکاری دعوت نکردم و بی خیال بی پولیش شدم ! . . . بی خیال توی لجن زار خودم قدم می زنم و احساس می کنم خوشبختم ! 7
sam arch 55879 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 می بینم..می شنوم.... و تا راهِ دیدن و شنیدن باز ست....نمی توانم بی خیال شوم... لازم است ببینم و بشنوم....تا بی خیال نشوم.... 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 هیچ گاه نشد که بیخیال بر روی ابر ها پرواز کنم همیشه غمی همراهم بود که بالهایم را برای پرواز سنگین میکرد یا غم خودم بود یا دیگران..... همیشه حسرت لحظه ای بیخیالی و رهایی همراهم است و آزارم میدهد نمیدانم که چه زمانی میرسد که منم مثل خیلی ها بیخیال شوم..... 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 وقتی بیخیالم فقر بعضی از آدما رو نمیبینم بچه ی کوچیکی رو که داره آدامس میفروشه رو نمیبینم آدمی رو که ازت خواهش میکنه بهش کمک کنی رو نمیبینم اون آدمی رو که بچه اش مریضه و پول نداره عملش کنه رو نمیبینم 2
ارسال های توصیه شده