کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چقدر بیخیال بودن خوبه!! وقتی بیخیالم دیگه نمیبینم... دختر۱۲ساله ای رو که توی خیابون با اون ارایشه عجیب سعی میکنه بگه من ۲۰ سالمه تا بتونه نظره پسری رو که میخواد جلب کنه. وقتی بیخیالم دیگه نمیبینم... خونه ای رو که ۱۷ میلیارد قیمتشه وبرای ساختنش خیلی از حق ها رو زیر پا گذاشته و روی درش با خطی زیبا نوشته بسم الله الرحمن الرحیم!! ... وقتی بیخیالم دیگه نمیبینم... مادری رو که به خاطره فقر خود سوزی کرد تا بدبختی بچه هاشو نبینه. وقتی بیخیالم دیگه نمی شنوم... مردی که گفت:من به جز محارمم به همه نظر دارم! وقتی بیخیالم فقط میتونم به این فکر کنم که شمسی خانوم چه گردنبند گرونی خریده بود یا اینکه حاج اقا دیروز از مکه اومد و همه رو هتل پارس دعوت کرد و نفری ۱۰میلیون پول غذا داد عجب مرد با خداییه!!! وقتی من بیخیالم دیگه این افکار منفی رو ندارم وخیلی خوشبختم!! 27 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ وقتی بی خیالم مهم نیست حق چند نفر زیر پا گذاشته شده تا من به اینجا رسیدم کی به کیه حالا که تا اینجا رسیدم تا میتونم میتازم تا وقت هست باید بارو بست اگه کسی چیزی فهمید میتونم از اون طرف دنیا پامو بندازم رو پامو بگم معذرت میخوام از ملت شهید پرور ایران که این همه پولشونو کشیدم بالا نه نه ببخشید گذاشتم تو جیبم و نامه استعفام و از جیبم دراوردم بیرون واقعا شرمنده ام ! بیچاره شاه که 30 سال بعد از مرگش هنوز مرگشو مخوایم .. اونم که عذر خواهی کرده بود 14 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ وقتی بی خیالم به من چه که این دختر سر چهار راه تو این زمستون با گلای تو دستش سردش هست یا نه ؟ به ما که خاهرش کبریت میفروشه ... به ما چه که اینا هم باید درس بخونن به ما چه داداش کوچولوش که تو چهار راه پایینی رو دوش یه خانمست اجاره شده واسه یه ماه به ما چه ربطی داره که اون پیر مرد شل که هرروز بساط میکنه تا یه کم پول دربیاره رو شهرداری اومد و جنساشو برد به ما فقط یه چیز مربوطه ... پاهامون و بذاریم رو هم و بریم بالا بخور تا خورده نشی 13 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ بله،من همیشه چشمهایم را به روی حقایق زندگی بستم 12 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فکرنکنم بیخیالی فقط به معنی این نامهربونی ها وبی وجدانی ها باشه مثلامن وقتی بیخیالم زیاد میخوابم 9 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نمیتونم بیخیال باشم شاید تظاهر کنم بیخیال خیلی چیزام ولی تو دلم ....................:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اینا همش واقعیتهای تلخ و خالی از اغراقیه! من نمیتونم بیخیال باشم. چون دکتر ... چند روز دیگه تو هتل شرایتون زواری میده. از حاجی های بیسواد میشه انتظار داشت. ولی یه فوق تخصص چند سال درس میخونه اما شعور... 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ وقتی عرضه ندارم کاری کنم بیخیالی بهترین تدبیره ... 7 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ مثل الان میشم دیگه برام مهم نیس دربارم چی فکرمیکنن بذاراینقدر پشت سرم حرف بزنن که جونشون دربیاد مهم اینه که من خوشم 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ وقتی بی خیالم چشمامو میبندمو میگم من الان خوشحالم 7 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ وقتی بیخیالم همه چی ارومه من چقدرخوشحالم .................. همه چی ارومه غصه ها خوابیدن شک نداری دیگه تو به احساس من 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی دانشگاه قبول شدم بی خیال دوستای پشت کنکوریم شدم! وقتی فارغ التحصیل شدم بی خیال هم کلاسی های قدیمم شدم! وقتی شاغل شدم عموی بیکارم رو فراموش کردم و بی خیالش شدم! وقتی حساب بانکیم پر شد بی خیال گدای سر کوچمون شدم! وقتی ماشین خریدم دیگه صدای دخترکان گل فروش چهار راه حواسم رو پرت نمی کرد و حسابی بی خیال شدم! وقتی شرکتم رو افتتاح کردم همکار صادقمو که به خاطر یه آقازاده اخراج شد رو برای همکاری دعوت نکردم و بی خیال بی پولیش شدم ! . . . بی خیال توی لجن زار خودم قدم می زنم و احساس می کنم خوشبختم ! 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ بخیال هستم اما بی احساس نه... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ می بینم..می شنوم.... و تا راهِ دیدن و شنیدن باز ست....نمی توانم بی خیال شوم... لازم است ببینم و بشنوم....تا بی خیال نشوم.... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ هیچ گاه نشد که بیخیال بر روی ابر ها پرواز کنم همیشه غمی همراهم بود که بالهایم را برای پرواز سنگین میکرد یا غم خودم بود یا دیگران..... همیشه حسرت لحظه ای بیخیالی و رهایی همراهم است و آزارم میدهد نمیدانم که چه زمانی میرسد که منم مثل خیلی ها بیخیال شوم..... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی بیخیالم فقر بعضی از آدما رو نمیبینم بچه ی کوچیکی رو که داره آدامس میفروشه رو نمیبینم آدمی رو که ازت خواهش میکنه بهش کمک کنی رو نمیبینم اون آدمی رو که بچه اش مریضه و پول نداره عملش کنه رو نمیبینم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده