NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ یعنی دقیقا!!!!!! حداقله حداقل روزی ۵تا دعوت میاد!! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ منم از ابزار دعوت کاربران واسه مسابقات گرافیک و تشخیص هویت استفاده می کنم ... بچه ها اگر مایل نیستید از طرفه من دعوت بشید مستقیماً به خودم بگید ... 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ منم از ابزار دعوت کاربران واسه مسابقات گرافیک و تشخیص هویت استفاده می کنم ... بچه ها اگر مایل نیستید از طرفه من دعوت بشید مستقیماً به خودم بگید ... من تشخیص هویت خیلی دوس دارم. بازم دعوتم کن. :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ حالا دعوت بیاد . یعنی واقعا اینقد عذاب اوره الان؟ 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ آرچی سخن از زبان ما میگوویی . . . 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ منم از ابزار دعوت کاربران واسه مسابقات گرافیک و تشخیص هویت استفاده می کنم ... بچه ها اگر مایل نیستید از طرفه من دعوت بشید مستقیماً به خودم بگید ... نههههههه اونو حتما بدعوت مرسی 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ به تاپیک های معماری حتما منو دعوت کنید 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خونديم..... نظرها متفاوت بود منم اوايل چند باري اينكارو كردم ولي بعد يخورده بهتر شدم ولي اگر يه امكاني فراهم ميشد كه گزينه اي باشه كه باانتخابش ليست دوستان رو بياره و اونجا بشه تيك زد خوب ميشد فكر كنم تا اون موقع بايد يه سري دوستان رو از ليست حذف كنم تا مشكل حل بشه راستي اگه كسي در اين رابطه از من دلخوره همين جا ازش عذر خواهي ميكنم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ متاسفانه ما کلا تو همه چی افراط و تفریط داریم! و توقع هم داریم همه با این افراط و تفریطها کنار بیان و قبول کنن! ببین در مورد سرعت که میگی آره خوب . منم سرعتم شدیدا پایینه . ولی در کل به نظر من خوبه . من به شخصه اکثر اونهایی که وقت میکنم و میبینم رو دوست دارم .جالبه . اطلاعات عمومی خوبی میشه گاهی . من این دید رو ندارم که میگی شده باعث تبلیغات و اینا شده. وقتی جمعیت زیاد میشه . باید خوب و بد رو در کنار هم تجربه کرد . 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ یه جورایی دیگه عادت کردیم اون اولا سخت بود هی برم پروفایلو چک کنم ولی الان دیگه دستم عادت کرده 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اینقدر گیر ندید رفقا...فوقش اینه که نمیرید چک کنید دیگه...به قول سمن هر امکانات جدیدی مزایا و معایبش ممکنه اولش قابل تفکیک نباشند. میشه به مرور زمان حتی به عیبهاش هم عادت کرد، کسی که رعایت میکنه که دستش درد نکنه کسی هم که رعایت نمیکنه اینقدر عذاب آور نیست به نظر من کارش 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اینقدر گیر ندید رفقا...فوقش اینه که نمیرید چک کنید دیگه...به قول سمن هر امکانات جدیدی مزایا و معایبش ممکنه اولش قابل تفکیک نباشند. میشه به مرور زمان حتی به عیبهاش هم عادت کرد، کسی که رعایت میکنه که دستش درد نکنه کسی هم که رعایت نمیکنه اینقدر عذاب آور نیست به نظر من کارش فصل الخطاب تمام! این مونا هم گیر میده تموم نمیکنه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ شما دست منو تو خشانت بستی. ولی من طرف شما هستم. توی دعوت کاربران باید دقت بشه. مثلا برای من لینک دادن، مسابقه فوتبال یا آزمون جامع ارتعاشات !!! باید خود کاربرها رعایت کنند. برای هرچیزی نمیشه قانون گذاشت، این مهمترین مشکل کشور ما هم هستا. یعنی تا زور بالای سرمون نباشه، حد و مرز خودمون را نمیدونیم. 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو عزیزم و اعتراض نکن. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ الان که بحثا شده فقط خواهشا همش دعوت نکنید ادم کلافه میشه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ تمام پستها و نقل قولهلیی که از کار بر M_Archi گرفته شده بود به در خواست خودشون پاک و پستهای نقل قول گرفته از ایشون ویرایش و نقل قول پاک شد که به در خواست خودشون بود اگر نخاستید پستتون باشه خودتون حذفش کنید:ws3::ws3: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من که کلا غیرفعالش کردم! اقا مدرنیته به ما نیومده همون بهتر با سنت کنار بیاییم 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ خواهشا رعایت بکنید... این دعوت کاربران رو حداقل برای تاپیکهایی که برای همه جذابیت داره بفرستید نه هر تاپیکی... برای تاپیکهای تخصصی هم کاربران مخاطبتون رو لیست کنید که همیشه فقط برای اونها بفرستید... 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ این دعوت آدمُ توی معذوریت قرار میده !والا بوخدا! آدمُ دعوت میکنن و بعدش مجبوری بریُ تشکر بکنی!!! البته منظورم بعضی تاپیکاست که اصن به دردَم نمیخوره! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده