El Roman 31720 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها مستقیم میرم سراغ بحث جدیدن این امکان خیلی خوب "دعوت کاربران" اضافه شده؛ این حرفی رو که میگم با خودم هم هستم چون شاید تو این چند روزه رعایت نکردم به عنوان یک عضو خواهش میکنم از این امکان برای تاپیک های مهم و یا تاپیک هایی که خودتون میدونید ارزشمند هستند یا واقعا برای دوستاتون و کسانی که دعوتشون میکنید جالب هستند و یا تاپیک های مناسبتی استفاده بکنید تا لوث نشه، چون اگر برای هر تاپیکی ازش استفاده کنیم حجم دعوتنامه ها خیلی زیاد میشه و بعضی از بچه ها شروع به بستن یا محدود کردن این آپشن میکنند، مخصوصا بچه هایی که تو لیست دوستان خیلی هامون هستند. مثلا من یک تاپیک تخصصی تو تالار عمران میزنم دلیلی نداره همه رو دعوت بکنم یا برای تاپیک هایی که بار چندانی ندارند و بیشتر جنبه سرگرمی دارن نباید استفاده کرد. امیدوارم شما هم موافق باشید 88 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا همینه سعی بشه برای تاپیکهای خوب ازش استفاده بشه وگرنه بعد چند مدت ارزشش رو از دست میده 14 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من بالای 7 صفحه دعوت دارم فکر کنم توروخدا واسه تاپیک های زیر خاکی تاپیک های شوخی خنده ویا ........... ازش استفاده نکنین واسه اطلاع رسانی های عمومی یا نهایتا دروس تخصصی استفاده کنید اگه محدود به تاپیک های تخصصی بشه خیلی خوبه 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من بالای 7 صفحه دعوت دارم فکر کنم توروخدا واسه تاپیک های زیر خاکی تاپیک های شوخی خنده ویا ........... ازش استفاده نکنین واسه اطلاع رسانی های عمومی یا نهایتا دروس تخصصی استفاده کنید اگه محدود به تاپیک های تخصصی بشه خیلی خوبه تاپیک تخصصی معماری که به درد دانشجوی هنر نمیخوره؛ اگه محدود به تاپیک تخصصی بشه تازه شروع دردسره؛ من میگم تاپیک تخصصی رو دعوت از همه نزنین تو میگی محدود به تخصصی کنن؟ فکر کنم اگر رعایت نکنیم اون گزینه دعوت دوستان برداشته میشه و باید دونه دونه اسمارو بنویسیم و ماها هم که اکثرا تنبل تشریف داریم (چند سالی بود از کلمه تنبل استفاده نکرده بودم و کلمه جایگزین استفاده میکردم) 9 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تاپیک تخصصی معماری که به درد دانشجوی هنر نمیخوره؛ اگه محدود به تاپیک تخصصی بشه تازه شروع دردسره؛ من میگم تاپیک تخصصی رو دعوت از همه نزنین تو میگی محدود به تخصصی کنن؟فکر کنم اگر رعایت نکنیم اون گزینه دعوت دوستان برداشته میشه و باید دونه دونه اسمارو بنویسیم و ماها هم که اکثرا تنبل تشریف داریم (چند سالی بود از کلمه تنبل استفاده نکرده بودم و کلمه جایگزین استفاده میکردم) پس حرص ندین انقد 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من خودم هم خیلی تاپیک میزنم ولی واسه همه تاپیکها ازش استفاده نمیکنم میبینی یه خبر خیلی مهمیه یا یه موضوع علمی خوب و مفیده که فقط لیست دوستانم رو دعوت میکنم باید رعایت بشه اگه فرهنگ استفادش صحیح نباشه یه معضل میشه و کسی بهش توجهی نمیکنه 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بابا اولشه اسباب بازی جدیده انقده حال میده شوخی کردم حق با آلما هس 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اصن خیلی بده! من بعدِ یک ساعت میام انجمن یهو میبینم 30 40 تا « جهت اطلاع شما» دارم و کلی ذوق میکنم که تو این یه ساعته! چقد امتیاز گرفتم یا پی ام! بازشون میکنم میبینم بیشترش دعوت نامه ست! و بدجور میخوره تو ذوقم!!! 17 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ دعوت کاربران رو بزنم بچه ها بیان ببینن که نباید همه جا اون تیک رو زد؟ بزنم؟ ولی جدی آره واسه همه جا استفاده نکنین...هی دعوت میشیم میایم نه شامی نه ناهاری نه یه استکان چایی هیچی 13 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من قول می دم هیچ وقت از دعوت کاربران استفاده نکنم ... بچه ی خوبی شدم امشب هاااااا ... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ خلاصه اینکه به توصیه یرالما توجه کرده و بیخود از اون دکمه دعوت از کاربران استفاده نفرمایید پایان اسپم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ این گزینه دعوت همه دوستان باید غیرفعال بشه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ برای من که از دیروز خیلی کمتر شده و چندتا تاپیک دعوتم کردن که خوب بود و ارزشش رو هم داشت 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ این دعوت کاربران گزینه ی عالی ای هست اما یه نقصی داره اونم اینه که قسمت دستیش غیر هوشمنده اگه میشد قسمت وارد کردن دستیش رو هوشمند کرد که مثلا وقتی چند تا حرف از اسم کاربری طرف رو نوشتی بیاد و اون رو پیشنهاد بده خیلی خوب میشد اگه این امکان رو بشه توش گنجوند عالی میشه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ این دعوت کاربران گزینه ی عالی ای هست اما یه نقصی دارهاونم اینه که قسمت دستیش غیر هوشمنده اگه میشد قسمت وارد کردن دستیش رو هوشمند کرد که مثلا وقتی چند تا حرف از اسم کاربری طرف رو نوشتی بیاد و اون رو پیشنهاد بده خیلی خوب میشد اگه این امکان رو بشه توش گنجوند عالی میشه کاش بشه تقسیم بندیش هم کرد، مثلا گروه دوستان صمیمی؛ گروه هم رشته ای ها؛ گروه مدیران و ... فکر کنم بشه سیب زمینی یا تخم مرغ. 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چــــــــــــشم فقط این نقل قول هم برش دارین بدرد نمیخوره 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چــــــــــــشم فقط این نقل قول هم برش دارین بدرد نمیخوره چرا داوود نقل قول به نظرم بد نیست؛ اون رو دیگه نمیشه گفت نقل قول کم بگیرین! ولی میتونی ببندیش تا نیاد پیامش برات 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده