Dani4l 10 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام من نصب کردم و کرکشم کپی کردم ولی تو صفحه اولش موندم که باید چیکار کنم ! یه سری اسم هست ولی اینکه بدونم چطوری میره تو محیط شبیه سازی فرزکاری، کاری از پیش نمیتونم ببرم..
ali mahdihajiya 10 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 مهندس توروخدا کمکم کن نرم افزار سیمیلاتور سی ان سی پسورد میخواد و من پسوردشو نمیدونم. توروخدا پسوردشو بگین وگرنه بیچاره میشم
ali mahdihajiya 10 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 نرم افزار سیمیلاتور سی ان سی پسورد میخواد من تا روی این نرم افزار برای باز شدن کلید میکنم یک قسمتی بنام Enter میاد و من نمیدونم تو این قسم چی تایپ کنم تا این نرم افزار باز بشه لطفا کمکم کنین. الان من تو خونمون که در قزوین هست پشت کامپیوتر گیج شدم . نمیشه پسوردشو برام تو موبایلم از طریق ایمیل یا پیامک ارسال کنین یا بفرستید. ممنون میشم این کارمارو راه بندازین
fariborzhh 10 ارسال شده در 27 شهریور، 2017 سلام . من نصب کردم نرم افزار رو ولی ارور میده ک بنزینش تموش شده . چکار باید کرد؟
محمد۱۷۲۸ 0 ارسال شده در 9 فروردین، 2020 در در 16 آذر 1390 در 18:28، S.F گفته است : Cnc Simulator دانلود نرم افزار شبیه سازی سی ان سی تراش و فرز یادمه اون موقع ک داشتم کد نویسی رو یاد می گرفتم خیلی بهم کمک کرد . حتما دانلودش کنید . جی کد ها رو وارد می کنید و بعد برنامه رو شبیه سازی می کنی. از این دست نرم افزار ها زیاده . اما این نرم افزار ب واصطه سادگی ش از بقیه، خوش دست تره فرصت بشه چند نمونه دیگه از این سری نرم افزار ها رو می زارم . پسورد http://www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا فایل نصبش نمیاد
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 فروردین، 2020 در 11 ساعت قبل، محمد۱۷۲۸ گفته است : چرا فایل نصبش نمیاد مشکل نداشت و دانلود شد با پسورد www.noandishaan.com هم اکسترکت شد.
ارسال های توصیه شده