h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تعطیلات یک حق انکار نشدنی درزندگی روزمره ایرانی ها شده است کشوری که بالاترین امار تعطیلات رسمی رو داره ومیخواد همه پله های ترقی رو طی بکشه ایران در روز های برفی شنبه:برف می بارد یکشنبه:به علت بارش برف، تعطیل! دوشنبه:به علت یخبندان، تعطیل! سه شنبه:به علت کمبود گاز، تعطیل! چهارشنبه:بیشتر مردم سرما خورده اند،تعطیل! پنجشنبه:بین التعطیلین است،تعطیل! 9 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ :w16::w16: حال میده که!!!!!!!!!!!!!!! خدایی حال نمیده؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تعطیلات یک حق انکار نشدنی درزندگی روزمره ایرانی ها شده است کشوری که بالاترین امار تعطیلات رسمی رو داره ومیخواد همه پله های ترقی رو طی بکشه ایران در روز های برفی شنبه:برف می بارد یکشنبه:به علت بارش برف، تعطیل! دوشنبه:به علت یخبندان، تعطیل! سه شنبه:به علت کمبود گاز، تعطیل! چهارشنبه:بیشتر مردم سرما خورده اند،تعطیل! پنجشنبه:بین التعطیلین است،تعطیل! کلا این بین التعطیلین چیز باهالیه کل سال بین التعطیلین حساب میشه بین دوتا عید نوروزه 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تعطیلات یک حق انکار نشدنی درزندگی روزمره ایرانی ها شده است کشوری که بالاترین امار تعطیلات رسمی رو داره ومیخواد همه پله های ترقی رو طی بکشه ایران در روز های برفی شنبه:برف می بارد یکشنبه:به علت بارش برف، تعطیل! دوشنبه:به علت یخبندان، تعطیل! سه شنبه:به علت کمبود گاز، تعطیل! چهارشنبه:بیشتر مردم سرما خورده اند،تعطیل! پنجشنبه:بین التعطیلین است،تعطیل! اینجوریام که میگی نیستا :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خب تعطیله دیگه!!! مگه چی میشه؟؟؟ جز اینکه ملت تو خونه هاشون میشینن و پول آب و برق و گازشون بیشتر میشه!!! جز اینکه ملت بخاطر چن روز تعطیلی همه سفر در پیش میگیرن و مصرف بنزین چن برابر میشه!!! جز اینکه ادارات و مدارس دولتی مصارفشون کمتر میشه و کلی به سود اقتصاد دانان مملکته!!! جز اینکه انسانهای سود جویی چون دزدان فرصت را غنیمت دانسته و خونه مردمو خالی میکنن!!! جز اینکه بچه ها یی که انقدر در مدارسشون علم آموزی هست رو یه روز به حال خودشون رها میکنن!!! جز اینکه بچه های زرنگ و بسیار اکتیو از این اوقات فراغت استفاده کرده و به دنبال اکتشافات دانشمندانه شون میرن و ... بابا بذارید خوش باشن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ همین جور ادامه بدیم به هیچی نمیرسیم!!! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ مردم ما واسه تعطیلی دستو پا میشکنونن چون وقتی یه روز سره کارن باید به اندازه ی ده روز کار بکنن خب منم به شخصه عاشق تعطیلاتم! 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خیلی وقته که معانی واژه ها عوض شده و...،یه زمانی بود که تا اسم تعطیلات میومد میگفتیم خدا رو شکر بالاخره یه روز میتونیم استراحت کنیم و به چیزی غیر از کار فکر کنیم. اما الان اونقدر تعطیلی شده که من یکی خسته شدم، هر روز به یه دلیل تعطیلیم، آخه چرا؟؟؟ با این همه تعطیلی که نمیشه دنبال بهره وری بالا بود 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خیلی وقته که معانی واژه ها عوض شده و...،یه زمانی بود که تا اسم تعطیلات میومد میگفتیم خدا رو شکر بالاخره یه روز میتونیم استراحت کنیم و به چیزی غیر از کار فکر کنیم. اما الان اونقدر تعطیلی شده که من یکی خسته شدم، هر روز به یه دلیل تعطیلیم، آخه چرا؟؟؟ با این همه تعطیلی که نمیشه دنبال بهره وری بالا بود واسه من بهره وری داشته کلی درس نخوندمو این چند روزه خوندم تعطیلاتم خیلی خوبه :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اره بابا چیه انقدر تعطیلی یکمم کار کنید همه دنبال تعطیل کردنن امریکا میخواد هستهای رو تعطیل کنه انگلیس سفارت رو تعطیل میکنن یه سریا اقتصاد رو تعطیل میکنن دانش اموزا مدارس رو تعطیل میکنن بسه دیگه بابا لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تعطیلات یک حق انکار نشدنی درزندگی روزمره ایرانی ها شده است کشوری که بالاترین امار تعطیلات رسمی رو داره ومیخواد همه پله های ترقی رو طی بکشه ایران در روز های برفی شنبه:برف می بارد یکشنبه:به علت بارش برف، تعطیل! دوشنبه:به علت یخبندان، تعطیل! سه شنبه:به علت کمبود گاز، تعطیل! چهارشنبه:بیشتر مردم سرما خورده اند،تعطیل! پنجشنبه:بین التعطیلین است،تعطیل! :ws3: گاهی وقتا خوبه حال میده ولی بعضی وقتا که یه کار اداری مهم داری این تعطیلات حرصتو در میاره 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :ws3:گاهی وقتا خوبه حال میده ولی بعضی وقتا که یه کار اداری مهم داری این تعطیلات حرصتو در میاره آی گفتی،من این یه هفته هیچ کاری نتونستم انجام بدم،اگه این اینترنت هم نبود دیگه نمیدونستم چیکار باید میکردم.برای یه تشکیل پرونده باید یه هفته معطل بمونم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :ws3:گاهی وقتا خوبه حال میده ولی بعضی وقتا که یه کار اداری مهم داری این تعطیلات حرصتو در میاره تعطیلی در هر حال بده!!! یه نمونه ی کاملا بدش تعطیلی بانک هاست!!!! واقعا مزخرفه که بانکا که چرخای اقتصادن تعطیل بشن!!!! به نظر من بانکا باید مثل بیمارستانا شبانه روزی باز باشن!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده