alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خس و خاشاک؟ پس اینو داشته باش: [TABLE] [TR] [TD=class: b]آن خس و خاشاک تویی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]دشمن این خاک تویی[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]شور منم، نور منم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]عاشق رنجور منم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]زور تویی، کور تویی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]هالهٔ بینور تویی[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]دلیر بیباک منم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]مالک این خاک منم [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برای دومین بار می گم مهناز آیا بنده وکیلم ؟؟؟؟!!!! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خس و خاشاک؟پس اینو داشته باش: [TABLE] [TR] [TD=class: b]آن خس و خاشاک تویی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]دشمن این خاک تویی[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]شور منم، نور منم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]عاشق رنجور منم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]زور تویی، کور تویی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]هالهٔ بینور تویی[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]دلیر بیباک منم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]مالک این خاک منم [/TD] [/TR] [/TABLE] کارت ایول داشت لوتی ... به زور میارمش ...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مهناز نازتو میخرم چند حساب کنم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ :vahidrk: ... همیشه پای یک عروسی در میان است ... نگو سورپرایزش کنیم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مهناز نازتو میخرم چند حساب کنم :hapydancsmil: ... خاطرخواها ریختن ... خوب می شه 200000000000000000 سکه طلا لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نگو سورپرایزش کنیم ... :hapydancsmil: من می میرم واسه عروسی ... :hapydancsmil: بوی دوماد میاد ... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برگرده چیکار تازه از دستش راحت شدیم برگرده بازم ببنیمش از همین جا اعلام میکنم:hapydancsmil: تا بعد ارشدت این ورا پیدات بشه خونت پا خودت لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ... :hapydancsmil: من می میرم واسه عروسی ... :hapydancsmil: بوی دوماد میاد ... آره بگو شاه دوماد تازه از سربازی برگشته، اسمشم میلاده لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برگرده چیکار تازه از دستش راحت شدیم برگرده بازم ببنیمش از همین جا اعلام میکنم:hapydancsmil: تا بعد ارشدت این ورا پیدات بشه خونت پا خودت ... مرده شور بدخواه ها رو ببرن ... ای جاسوس مستکبران ... دور شو ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ آره بگو شاه دوماد تازه از سربازی برگشته، اسمشم میلاده میلات 68 آیا؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نمی دونم...بعضی اوقات رفتن بهتر از موندنه..... ولی اگه تصمیمشون جای تخفیف و برگشت داره.... می تونن به خاطر دوستانشون برگردن..... و الا باید به تصمیمشون احترام گذاشت... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برگرددددددددددد البته گل پشت و رو نداره !!! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خوب می شه 200000000000000000 سکه طلا جنیفر هم این قدر سکه طلا تو عمرش ندیده حالا چک بدم یا نقدی حساب کنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ... مرده شور بدخواه ها رو ببرن ... ای جاسوس مستکبران ... دور شو ... خوب الان همه کاربرا با من بخونند مهناز به من گفت چی گفت در گوش من گفت چی گفت خوش بهم گفت چی گفت همین الان گفت چی گفت تو پشت بوم گفت چی گفت گفت که من نمیام تا بعد ارشد اگر بیاد خودم قلم پاشو لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ پ ن پ ، بهرام 007 پ نه پ داوود تیتان لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ جنیفر هم این قدر سکه طلا تو عمرش ندیده حالا چک بدم یا نقدی حساب کنم نقد جانم چک معتبر نیست لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برگردددددددددددالبته گل پشت و رو نداره !!! ... داره ها ... خوب الان همه کاربرا با من بخونند مهناز به من گفت چی گفت در گوش من گفت چی گفت خوش بهم گفت چی گفت همین الان گفت چی گفت تو پشت بوم گفت چی گفت گفت که من نمیام تا بعد ارشد اگر بیاد خودم قلم پاشو ... برو بینم بابا ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ پ ن پ ، بهرام 007 ... والا ... الله اعلمو ... پ نه پ داوود تیتان برو جوجه ... هنوز بچه ای واسه این حرفا ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده