رفتن به مطلب

چجوری میشه بسته های اینترنت ایرانسلو با اس ام اس فعال کرد ؟

ارسال های توصیه شده

با اسم ام اس؟

بسته های رویایی مد نظرتون هست دیگه؟

شما کدهایی رو که تو عکس زیر میزنی رو بنا به نیازی که داری(یک روزه،یک هفته ،یک ماهه) انتخاب میکنی و میزنی بعد برات یه اس ام اس میاد که فعال شد همین تمام.

البته باید قبلش به اون اندازه شارژ داشته باشید!

gsm_tb_fa_Large_13.jpg

اگر هم که میخوای پی گیری کنی که چه قد از حجمت مونده از کدای زیر:

gsm_tb_fa_12.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
با اسم ام اس؟

بسته های رویایی مد نظرتون هست دیگه؟

شما کدهایی رو که تو عکس زیر میزنی رو بنا به نیازی که داری(یک روزه،یک هفته ،یک ماهه) انتخاب میکنی و میزنی بعد برات یه اس ام اس میاد که فعال شد همین تمام.

البته باید قبلش به اون اندازه شارژ داشته باشید!

gsm_tb_fa_Large_13.jpg

اگر هم که میخوای پی گیری کنی که چه قد از حجمت مونده از کدای زیر:

gsm_tb_fa_12.jpg

نه اینو که میدونم، من کد رو میزنم ولی اررور میده ، میخوام با اس ام اس فعالش کنم، قبلا دیده بودم میشه :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با اس ام اس رو اطلاع ندارم متاسفانه!

البته این ارور طبیعیه :w16:

این چند دفعه ای که خودم گرفتم توی چند ساعت کد رو زدم تا بالاخره تونستم بگیرم!

• Like 4
لینک به دیدگاه
تا دی ماه و جشنواره زمستان تمام طرحهای ایرانسل غیر فعاله .مثل همیشه اپراتورها هیچ ارزشی برای کاربر قائل نیستند .

آها، دیدم همش اررور میده، از همرا اول گرفتم hanghead.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
تا دی ماه و جشنواره زمستان تمام طرحهای ایرانسل غیر فعاله .مثل همیشه اپراتورها هیچ ارزشی برای کاربر قائل نیستند .

جدی؟؟؟؟؟؟؟

اینکه خیلی ضد حاله.

حالا ما که دانشجو شهرستانیم چی کار کنیم!!!:ws52:

همراه اول هم که حال نمیده!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
جدی؟؟؟؟؟؟؟

اینکه خیلی ضد حاله.

حالا ما که دانشجو شهرستانیم چی کار کنیم!!!:ws52:

همراه اول هم که حال نمیده!!

بله عزیز جدیه حدود یک هفته است که طرح های ایرانسل فعال نمیشه .

از همراه اول که نگو دلم خونه .من دیدم بالای گوشیمeمیاد خوشحال شدم رفتم یدونه بسته یک ماه 10تومنی فعال کردم .دریغ از 1MBکه از این اینترنت همراه اول دزد بتونم استفاده کنم.اصلا کانکت نمیشه .تا به زور هم کانکت میشه با سرعت 5KB/Sچند بار هم زنگ زدم09990همش جواب سربالا دادند این دفعه آخر که طرف منظور حرفش این بود که مشکل از خودته می خواستی سیم کارت همراه اول نخری:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از همراه اول که نگو دلم خونه .من دیدم بالای گوشیمeمیاد خوشحال شدم رفتم یدونه بسته یک ماه 10تومنی فعال کردم .دریغ از 1MBکه از این اینترنت همراه اول دزد بتونم استفاده کنم.اصلا کانکت نمیشه .تا به زور هم کانکت میشه با سرعت 5KB/Sچند بار هم زنگ زدم09990همش جواب سربالا دادند این دفعه آخر که طرف منظور حرفش این بود که مشکل از خودته می خواستی سیم کارت همراه اول نخری:ws38:

فک کنم باید با این وضع تا دو هفته صبر کنم زمستون بشه!!!!!!!

تا پنج شنبه هفته پیش که شهرستان بودم کار میکرد ایرانسل حالا این هفته اون ترافیک یک ماهش تموم شد و میخواستم شنبه که میرم یه بار دیگه شارژش کنم که این طور شده!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم طرح همرا اول گرفتم، واقعا سرعتش پایینه، کفر آدمو در میاره whistle.gif

لینک به دیدگاه

سرعتش چطوره برا ایرانسل؟؟

من یه سری قبلا فعال کردم البته یه روزشو.

فکر کنم باهس فقط شد یه گوکل باز کنم.اصلا سایت باز نمیکرد.سرعت دانلود 1 بود:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من تقریبا دو سه هفته پیش داشتم خیلی خوب بود، سرعت دانلودش بعضی وقتا تا 40 kb/s هم میرسید

• Like 1
لینک به دیدگاه

اصلا نمیشه نسخه کلی داد .هر منطقه ای سرعتش متفاوته و بستگی به نوع تجهیزات و آنتن و از همه مهمتر ترافیک ارتباطی منطقه شما داره.بعضی مناطق سرعت خیلی خوبی داری بعضی مناطق از دیال آپ هم کمتره

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...