رفتن به مطلب

وایتکس در شیرهای پاستوریزه!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون که این خبر را دادی.من به شخصه شیری که ماندگار باشه را مصرف نمی کنم و جالب این جاست که این اتفاق انگار در شهر اصفهان بوده.

• Like 6
لینک به دیدگاه

ما خودمون چند وقتیه شیر پاستوریزه نمیخوریم!!

البت بعضی شرکتها هستن که خودشون گاوداری دارن! فکر کنم از اونها بگیرید بهتر باشه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

قبلا از پودر مو بر ( واجبی ) استفاده میکردن. با اضافه شدن وایتکس باید بگم گل بود به سبزه هم آراسته شد.

ولی بازم طوری نیست. ما ایستاده ایم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اینکه چقدر این خبر راسته یا نه کاری ندارم

ولی نمیدونم دقت کردین یا نه وقتی این شیرهای پاستوریزه رو تو ظروف الومینیمی می جوشونید یه لایه خیلی سفید اطراف و و ته ظرف برجا می مونه

من اینکار رو با شیر های طبیعی که تو بعضی از مغازه ها می فروشن و کاملا به سالم بودنشون اطمینان دارم انجام دادم ولی هیچ اثری از خودشون برجا نزاشتن

اون موقع این مسئله به نظرم مشکوک اومد واسه همین دیگه از شیر پاستوریزه استفاده نمی کنم

• Like 13
لینک به دیدگاه
ما خودمون چند وقتیه شیر پاستوریزه نمیخوریم!!

البت بعضی شرکتها هستن که خودشون گاوداری دارن! فکر کنم از اونها بگیرید بهتر باشه.

تو خونه ما از این شیرهای طبیعی استفاده می کنیم ولی اینجا (خوابگاه ) چون دسترسی ندارم مجبوری رفتم سراغ شیرهای پاستوریزه که بعد اون مورد مشکوک که تو پست قبلی گفتم اونم گذاشتم کنار:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه
آبروی شیر رو هم بردن اینا. شیر هم شیر های قدیم. :ws28:
فکور جان اگه بدونی تو آرد از این پوکه هایی که رو پشت بوم ها برا اسفالت و اینا استفاده می کنن چی میگی ؟:banel_smiley_4:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
تو خونه ما از این شیرهای طبیعی استفاده می کنیم ولی اینجا (خوابگاه ) چون دسترسی ندارم مجبوری رفتم سراغ شیرهای پاستوریزه که بعد اون مورد مشکوک که تو پست قبلی گفتم اونم گذاشتم کنار:5c6ipag2mnshmsf5ju3

آفرین ولی اونقدر کنار نذاری که پوکی استخوان بگیری... :w58:

واقعا ؟ w58.gif

اتفاقا مصرف ما خیلی زیاده w58.gif

خلاصه از ما گفتن بود... :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آبروی شیر رو هم بردن اینا. شیر هم شیر های قدیم. :ws28:

حاوالا... :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکور جان اگه بدونی تو آرد از این پوکه هایی که رو پشت بوم ها برا اسفالت و اینا استفاده می کنن چی میگی ؟:banel_smiley_4:

یا اینکه تو سوسیس از دل و روده مرغ و نون کپک زده استفاده میکنن چطور؟ :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یا اینکه تو سوسیس از دل و روده مرغ و نون کپک زده استفاده میکنن چطور؟ :banel_smiley_4:
یا اینکه تو شوکولات و بیسکویت ها و چیزای شیرین از روغن لیستینگ که مضره استفاده می کنن :banel_smiley_4:
  • Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...