pianist 31129 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ استفاده از وایتکس برای ماندگاری شیر های پاستوریزه !!/پاسخ اداره كل استاندارد تحقیقات صنعتی استان اصفهان سلامت نیوز: سئوال اینجاست که چرا بعضی از شیرهای پاستوریزه که بیشتر از 5 روز ماندگاری ندارند با وجود گذشت دو هفته همچنان سالم مانده و فاسد نمی شوند؟ آیا از بار میکروبی شیرهای ایرانی کاسته شده است و یا کارخانه های تولید کننده این شیرها چنان پیشرفت کرده اند که چنین شیرهایی را تولید می کنند شاید هم یخچال مصرف کنندگان ماندگاری این شیرها را بالا می برد! یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«سال گذشته اداره استاندارد و تحقیقات شهر اصفهان با مسئله عجیبی در خصوص شیرهای پاستوریزه روبرو شد.» جریان از این قرار بود که شیرهای پاستوریزه بعد از حتی باز کردن درب آنها تا حدود 3 هفته ماندگاری داشتند و فاسد نمی شدند! با بررسی هایی که اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان به عمل آورد متوجه شدند که برخی از گاوداری ها از وایتکس برای ماندگاری بیشتر شیرهایشان استفاده می کنند و به دلیل اینکه وایتکس یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است مانع فاسد شدن شیرهای پاستوریزه شده است و همانطور که می دانید این ماده ضدعفونی کننده به شدت سرطان زا بوده و مصرف کنندگان این شیرها به عوارض آن دچار می شوند.» حال این سوال پیش می آید آیا نظارت کامل بر گاوداری ها و کارخانجات تولید کننده شیر پاستوریزه وجود دارد؟ آیا بعضی از شیرهای پاستوریزه ای که به مدت طولانی تر از 5 روز ماندگاری دارند از وایتکس در نگهداری آن ها استفاده می شود؟ ***** در پی انتشار این خبر ٬ روابط عمومی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان اعلام كرد: «سال گذشته در یک مقطع خاص بیش از 200 مورد نمونه شیر خام أخذ شده از دامداریها و گاوداریهای سطح استان، فقط یک مورد آلودگی آنهم در مراحل اولیه یعنی پیش از انجام پاستوریزاسیون و سایر اعمال و نظارتهای بهداشتی، مشاهده شد.» این اداره همچنین اعلام كرد در پی نظارتهای مستمر بازرسان اداره کل استاندارد بر تمامی کالاها و خدمات مشمول نظارت اجباری در استان، یک مورد آلودگی مشاهده شده در سال گذشته، در اثر سهل انگاری متصدی شیردوشی گاوداری مربوطه، در مرحله شست و شوی پس از ضد عفونی ظروف شیر دوشی بهوجود آمده بود که با پیگیری و تذکر جدی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان این مشکل رفع شد و پس از آن نیز هیچگونه آلودگی و مشکل در شیر و سایر فرآوردههای لبنی تولید شده در استان به صورت جدی مشاهده نشد. «ضد عفونیكردن دستگاهها و ظروف شیر دوشی در گاوداریها بوسیله مواد ضد عفونی کننده، امری متداول و مرسوم است لیکن پس از این مرحله میبایست وسایل ضدعفونی شده را با آب سرد به خوبی و با دقت شستوشو داده تا برای شیر دوشی مجدد، هیچ اثری از مواد ضدعفونی کننده در آنها باقی نماند.» در پایان متن روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان آمدهاست كه بهطور کلی وجود هرگونه ماده خطرناک و سمی را در شیر پاستوریزه محصول اصفهان تکذیب كرده و با توجه به اینکه یکی از وظایف اصلی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان نظارت بر محصولات تولیدی است به مصرفکنندگان و همشهریان گرامی اطمینان میدهد که کارشناسان این اداره کل به طور مستمر بر روند تولید تمامی کالاهای مشمول استاندارد، بهویژه محصولات لبنی نظارت داشته و تمامی کالاها را بر اساس استاندارد های ملی مربوطه کنترل و آزمون میكند و بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت با استاندارد ، طبق مقررات اقدامات قانونی لازم صورت خواهد گرفت . پ.ن یکی از آشنایان ما هم که تو یکی از این شرکتها کار میکنه این قضیه رو تایید کرده. دوستان این تاپیک رو تو تالار ازاد زدم تا همه ببینن و تو خرید شیر پاستوریزه هم دقت کنن!!!!!!!!!!! 65 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ والا با این اوضاع دیگه همه باید گاو بخرن برای خودشون.... 17 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ شنیده بودم قبلا اینو ولی خیلی حماقته این کار فک نمی کنم راست باشه 5 لینک به دیدگاه
sasan_arzani 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ممنون که این خبر را دادی.من به شخصه شیری که ماندگار باشه را مصرف نمی کنم و جالب این جاست که این اتفاق انگار در شهر اصفهان بوده. 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ما خودمون چند وقتیه شیر پاستوریزه نمیخوریم!! البت بعضی شرکتها هستن که خودشون گاوداری دارن! فکر کنم از اونها بگیرید بهتر باشه. 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ قبلا از پودر مو بر ( واجبی ) استفاده میکردن. با اضافه شدن وایتکس باید بگم گل بود به سبزه هم آراسته شد. ولی بازم طوری نیست. ما ایستاده ایم. 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اینکه چقدر این خبر راسته یا نه کاری ندارم ولی نمیدونم دقت کردین یا نه وقتی این شیرهای پاستوریزه رو تو ظروف الومینیمی می جوشونید یه لایه خیلی سفید اطراف و و ته ظرف برجا می مونه من اینکار رو با شیر های طبیعی که تو بعضی از مغازه ها می فروشن و کاملا به سالم بودنشون اطمینان دارم انجام دادم ولی هیچ اثری از خودشون برجا نزاشتن اون موقع این مسئله به نظرم مشکوک اومد واسه همین دیگه از شیر پاستوریزه استفاده نمی کنم 13 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ما خودمون چند وقتیه شیر پاستوریزه نمیخوریم!! البت بعضی شرکتها هستن که خودشون گاوداری دارن! فکر کنم از اونها بگیرید بهتر باشه. تو خونه ما از این شیرهای طبیعی استفاده می کنیم ولی اینجا (خوابگاه ) چون دسترسی ندارم مجبوری رفتم سراغ شیرهای پاستوریزه که بعد اون مورد مشکوک که تو پست قبلی گفتم اونم گذاشتم کنار:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ واقعا ؟ اتفاقا مصرف ما خیلی زیاده 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آبروی شیر رو هم بردن اینا. شیر هم شیر های قدیم. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آبروی شیر رو هم بردن اینا. شیر هم شیر های قدیم. فکور جان اگه بدونی تو آرد از این پوکه هایی که رو پشت بوم ها برا اسفالت و اینا استفاده می کنن چی میگی ؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ تو خونه ما از این شیرهای طبیعی استفاده می کنیم ولی اینجا (خوابگاه ) چون دسترسی ندارم مجبوری رفتم سراغ شیرهای پاستوریزه که بعد اون مورد مشکوک که تو پست قبلی گفتم اونم گذاشتم کنار:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آفرین ولی اونقدر کنار نذاری که پوکی استخوان بگیری... واقعا ؟ اتفاقا مصرف ما خیلی زیاده خلاصه از ما گفتن بود... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبروی شیر رو هم بردن اینا. شیر هم شیر های قدیم. حاوالا... 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ زیاد مهم نیس ..... چی درسته که این باشه .. 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فکور جان اگه بدونی تو آرد از این پوکه هایی که رو پشت بوم ها برا اسفالت و اینا استفاده می کنن چی میگی ؟ یا اینکه تو سوسیس از دل و روده مرغ و نون کپک زده استفاده میکنن چطور؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آفرین ولی اونقدر کنار نذاری که پوکی استخوان بگیری... خلاصه از ما گفتن بود... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهتر از سرطان گرفتنه که 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ یا اینکه تو سوسیس از دل و روده مرغ و نون کپک زده استفاده میکنن چطور؟ یا اینکه تو شوکولات و بیسکویت ها و چیزای شیرین از روغن لیستینگ که مضره استفاده می کنن 3 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بایدبرای مملکت متاسف بود که به جای اینکه محصولات خوبو برای خودمون نگه میدارن صادرشون میکنن اشغالاشو میدن به ما 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ میگم چرا تازگیا شیرا خوشمزه شدن! نگو وایتکس توشه! 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ عجب ... نشنیده بودم تا حالا ... مرسی اطلاع دادید ... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ وایییییییییییی دیگه شیر هم نباید خرید:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده