Artaria 13629 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 یا اینکه تو شوکولات و بیسکویت ها و چیزای شیرین از روغن لیستینگ که مضره استفاده می کنن یا اینکه تو تن ماهی چیزایی برای ماندگاری میریزن که اگه قبل از جوشاندن کنسرو ، تن ماهی صرف بشه، آدم مستقیم و دربستی میره اون دنیا ( البته همشون نیس) مدارکش هم موجوده 5
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 اینو مامان من چندوقت پیشا شنیده بود اومد تعریف کرد واسمون عب نداره پوستمون سفید میشه 5
saminta 347 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 وای خدای من باید به فکر مکان یابی کاربری های جدیدی توشهر باشیم............... 1
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 2011 وای خدای من باید به فکر مکان یابی کاربری های جدیدی توشهر باشیم............... جان؟؟
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 ما خیلی وقته شیر پاستوریزه نمیخریم! وایتکس دارای مقدار بسیار کمی آمونیاک هست... آمونیاک ماده ای بسیار سمی(سمی تر از کلر!) هست که به محض استنشاق (چه برسه به خوردنش!!!!!) باعث خونریزی شش ها و ریه خواهد شد!!! متاسفانه اغلب در برنامه های آموزشی از مضرات کلر در وایتکس گفته میشه که به نسبت از آمونیاک کمتره!!! 1
from_hell 10964 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 فقط میتونیم بگیم ای وای دیگه من نمیخورم...به خانوادم هم میگن نخورن.... نه اعتراضی...نه حرفی خارج از دایره مجازی.... خوب وقتی من و شما و نفر سوم اینجائیم...میخونیم و تاسف میخوریم...همینه... اه... البته میشه....فتوا داد...حرامش کرد... جز نیازهای اساسی زندگیمون نیست... این همه در کشورهای دوست و برادر ظلم و ستم هست...ما به شیر پاستوریزه فکر میکنیم....مرفهان بی درد شدیم....:icon_razz: چه دلیل داره...شیر بخوریم...اصلن.... 2 سال شیر خشک خوردیم...بسمون بود....دیگه... به اندازه کافی قد کشیدیم...(156 سانت...:icon_pf (34):) برید قرصشو بخورید...اگر خیلی نیاز دارید به کلسیم.... پ.ن:اصلن حوصله بحث ندارما... 10
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 فقط میتونیم بگیم ای وای دیگه من نمیخورم...به خانوادم هم میگن نخورن....نه اعتراضی...نه حرفی خارج از دایره مجازی.... خوب وقتی من و شما و نفر سوم اینجائیم...میخونیم و تاسف میخوریم...همینه... اه... البته میشه....فتوا داد...حرامش کرد... جز نیازهای اساسی زندگیمون نیست... این همه در کشورهای دوست و برادر ظلم و ستم هست...ما به شیر پاستوریزه فکر میکنیم....مرفهان بی درد شدیم....:icon_razz: چه دلیل داره...شیر بخوریم...اصلن.... 2 سال شیر خشک خوردیم...بسمون بود....دیگه... به اندازه کافی قد کشیدیم...(156 سانت...:icon_pf (34):) برید قرصشو بخورید...اگر خیلی نیاز دارید به کلسیم.... پ.ن:اصلن حوصله بحث ندارما... مدلشه دیگه!!!:icon_pf (34):
Fakur 9754 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 فکور جان اگه بدونی تو آرد از این پوکه هایی که رو پشت بوم ها برا اسفالت و اینا استفاده می کنن چی میگی ؟ بعدشم میگن که خوبه تعداد جمعیتمون دو برابر بشه. اونوقت چی میخوان تولید کنند و خورد ما بدن , خدا عالمه. 1
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 بعدشم میگن که خوبه تعداد جمعیتمون دو برابر بشه. اونوقت چی میخوان تولید کنند و خورد ما بدن , خدا عالمه. جمعیت رو برا این میگن زیاد کنید که میخوان گوسپندشون زیاد بشه 2
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 اینا همه چی از دستشون بر میاد خوبه وایتکس بود یه چی دیگه نبود 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 خبر فوری : شیر آزاد شد کیلویی 900 تومان. در عرض 1 ماه 200 تومان گرون شده، کلا دولت مملکت را ول کرده. :icon_pf (34): یعنی .... هرچی گاوه ...... 5
Artaria 13629 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 خبر فوری : شیر آزاد شد کیلویی 900 تومان. در عرض 1 ماه 200 تومان گرون شده، کلا دولت مملکت را ول کرده. :icon_pf (34): یعنی .... هرچی گاوه ...... چه انتظارایی داری، اگه سران بخوان به این چیزا فکر کنن، اونوقت کی به سفارتها حمله کنه؟ 3
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 چه انتظارایی داری، اگه سران بخوان به این چیزا فکر کنن، اونوقت کی به سفارتها حمله کنه؟ انقد دلم میخواد سرو صورت سفارتای روسیه و چین رو یه صفایی بدیم:gnugghender: 5
Artaria 13629 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 انقد دلم میخواد سرو صورت سفارتای روسیه و چین رو یه صفایی بدیم:gnugghender: تکبیر تا خون در رگ ماست ....ماست .. ماست ... 3
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 تکبیر تا خون در رگ ماست ....ماست .. ماست ... :icon_pf (34): فرمانده ارشد نظامی چین تأکید کرد دولت کشورش حتی به قیمت به راه افتادن جنگ جهانی سوم نیز در حمایت از رژیم اسلامی تردید نخواهد کرد. ادامه خبر رو از اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخونید :icon_pf (34): 4
Artaria 13629 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 فرمانده ارشد نظامی چین تأکید کرد دولت کشورش حتی به قیمت به راه افتادن جنگ جهانی سوم نیز در حمایت از رژیم اسلامی تردید نخواهد کرد.ادامه خبر رو از اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخونید :icon_pf (34): اولا که لینک فیل تره ... ثانیا ، اینان همانند کوفیان هستند ، در وقت بلا ما را تنها خواهند گذاشت ثالثا، اگه چین از ایران حمایت نکنه اونوقت وسایلهای چینی رو کی میخره ؟ کی ؟ کی ؟ کیییییییی؟ 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری