رفتن به مطلب

آدم می مونه چی بگه...

ارسال های توصیه شده

هر چی هست اول و آخر مردم بدبخت می شن....8 سال جنگ نبود مگه؟ کیا آواره شدن؟ کیا شیمیایی شدن؟ مردم...

حواهرم داشت می گفت یه دختر عراقی هم سن و سال من ( حدود 30 سال) 3 تا جنگ رو دیده...این براش اعصاب درست حسابی مونده؟

اینم یه مدل دیگه جنگه.....که فقط ضررش به مردم می رسه...

جون آدمها اگه براشون مهم بود تحریم نمی کردن.... تحریم یعنی ممنوع شدن واردات و صادرات...دارو...مواد غذایی...هزار تا چیز دیگه...

کاش چین ایران رو تحریم می کرد :hanghead:

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هر چی هست اول و آخر مردم بدبخت می شن....8 سال جنگ نبود مگه؟ کیا آواره شدن؟ کیا شیمیایی شدن؟ مردم...

حواهرم داشت می گفت یه دختر عراقی هم سن و سال من ( حدود 30 سال) 3 تا جنگ رو دیده...این براش اعصاب درست حسابی مونده؟

اینم یه مدل دیگه جنگه.....که فقط ضررش به مردم می رسه...

جون آدمها اگه براشون مهم بود تحریم نمی کردن.... تحریم یعنی ممنوع شدن واردات و صادرات...دارو...مواد غذایی...هزار تا چیز دیگه...

کاش چین ایران رو تحریم می کرد :hanghead:

اخرش ما رو کشتی تا بعد از این همه سال یکی از کلمات قصار خودتو رو کردی

مرحبا احسنت افرین مهناز :icon_gol:

:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وای به حال اونی که این همه درد و رنج ناشی از تحریمارو می بینه و میگه تحریم هیچ اثری نداره:hanghead:

تازه این اثریه که ما میبینیم، اثرای اصلی جاهایی هست که ما ممکنه هیچوقت نفهمیم.فقط بعد یه مدت سرمونو میاریم بالا میبینیم کلی عقب موندیم....

• Like 8
لینک به دیدگاه

در اینکه تحریم ها همیشه گلوی مردم بیچاره رو هدف میگیره شکی نیست. ولی جامعه جهانی مثل یک سیستم برای خودش ساز و کار داره. یا باید باهاش هماهنگ شد یا مقابله کرد. اگر هماهنگ شیم یه عده میگن نوکری کردن برای بیگانه است و غیرت ایرانی اجازه نمیده. اگر بخوایم جلوی این سیستم بایستیم باید تاوان بدیم. چون پر واضحه که سیستم راه خودش رو ادامه میده. غیرت ایرانی اجازه نمیده یعنی چی؟ چطور غیرت ایرانی اجازه میده مردم مملکتمون تو بدبختی و مریضی دست و پا بزنن؟

مگه این همه مملکت تو دنیا با این سیستم هماهنگ شدن غیرت و شرف ندارن؟

پس ربطی به غیرت و این حرفها نداره. ما اگه خیلی غیرتمند و شرف دار بودیم نمیزاشتیم اینهمه بلا بیاد سرمون. (نیازی به گفتن نیست چه بلاهایی. همه میدونن)

پس چرایی اینکه دولتمردانمون به تحریم ها تن میدن جای دیگه است. نه این خزعبلات.

استارتر کاملا واضح و صریح عنوان کرده که تاپیک نباید سیاسی بشه و باید به خواسته اش احترام بزاریم. ولی چطور میشه سیاسی نشه؟

حرف برای گفتن بسیار است. ولی نمیشه حرف بزنیم. همتون هم میدونید چرا. پس حرف نمیزنیم. اگر همین پست بنده هم باعث سیاسی شدن این تاپیک بشه حذفش میکنم. :sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بازار سیاه چین و روسیه!

کاری نداره وارد کردن این داروها از یه کشور واسطه ولی خب ، از حماقت بی حد و حصر بعضیا چیزی کم نمیکنه.

البته الان شنیده شده روابط دیپلماتیک بازم برقرار خواهد شد که امیدوارم انگلیسیا با یه عذرخواهی رسمی ، کوتا بیان :4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کی به این بیمارهای زبون بسته فکرمیکنه...........

همینها باعث شدند بعضی هاشون دچار بیماری خاص بشوند دردو رنجش هم فقط برا یاین طفلهای مععصوم هست......

خدا توکه زورت نمیرسه به بندهات چرا نمیذاری لاااقل از شیطون کمک بگیریم شاید چاره کرد:hanghead:

اگر قرار به شفا دادن بود که خاص نمیشدند ...........

حالا هی تحریم کنند مهم نیست که

گردن اونها کلفت تر تنشون هم سالم تره......

چه میفهمه از درد و مریضی کسی که میره شیشه میاره پائین یا وارد حریم شخصی میشه:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کی به این بیمارهای زبون بسته فکرمیکنه...........

همینها باعث شدند بعضی هاشون دچار بیماری خاص بشوند دردو رنجش هم فقط برا یاین طفلهای مععصوم هست......

خدا توکه زورت نمیرسه به بندهات چرا نمیذاری لاااقل از شیطون کمک بگیریم شاید چاره کرد:hanghead:

اگر قرار به شفا دادن بود که خاص نمیشدند ...........

حالا هی تحریم کنند مهم نیست که

گردن اونها کلفت تر تنشون هم سالم تره......

چه میفهمه از درد و مریضی کسی که میره شیشه میاره پائین یا وارد حریم شخصی میشه:banel_smiley_4:

خب گیرم که خدا به قول تو زورش نمیرسه برو فقط برای یه چیز کوچولوت تو زندگیت کمک بگیر اگرنتیجه داد به ماهم بگو

بهش بگو بجای اکسیژن که خدا قرارداده برای تنفسو زنده موندن برات یه کاردیگه بکنه که حداقل ازنظراکسیژن مدیون خدانباششی نتیجشو به منم بگو

• Like 2
لینک به دیدگاه

اون از دارو...این هم از نفت:

در حالی که ایالات متحده امریکا از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته تا به تحریم نفتی ایران بپیوندند، مسئول انرژی اتحادیه اروپا اعلام کرده که کشورهای عضو این اتحادیه برای تحریم نفتی ایران به توافق رسیده‌اند.

:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اون از دارو...این هم از نفت:

:sigh:

گل بود و به سبزه نیز آراسته شد...:icon_pf (34):ای اروپایییی بیببببببببببببببببببببب:w000:
  • Like 2
لینک به دیدگاه

حقیقتش همینه ....

صنعت نفت ما تازه که تحریم نشده الان حدود 20 سالی هست اما از لحاظ تکنولوژِی و وسایل مورد نیاز تحریم شده .....هروقت هم یه تیکه نیاز بود کشور های دوست و همسایه به قیمت های عجیب بهمون میدادن .....تحریم هم بکنن که تا یه سالی با همین بودجه ها دووم میاریم ....رک و راست بگم که اگر تحریم ها ادامه داشته باشه چیزی نمیگذره که اتفاق هایی واسمون میفته که روزی صدبار آرزو میکردیم آمریکا به ایران حمله کنه.......

حقیقت تحریم هم این که به مردم واسه تغییر حکومت فشار بیاد نه به دولت ......هیچ تحریمی به دولتمرد ها ی یک کشور فشار نمیاره ..اونا پول حرف خودشون میگیرن آخرشم مشکلی پیش بیاد میندازن میرن اینور و اونور :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب گیرم که خدا به قول تو زورش نمیرسه برو فقط برای یه چیز کوچولوت تو زندگیت کمک بگیر اگرنتیجه داد به ماهم بگوبهش بگو بجای اکسیژن که خدا قرارداده برای تنفسو زنده موندن برات یه کاردیگه بکنه که حداقل ازنظراکسیژن مدیون خدانباششی نتیجشو به منم بگو
http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gifکلا شما نیت کردی بری رو اعصاب من ها.........دقت کردی؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/icon_razz.gifمنو با این خدای خودم تنها بذار میخوام باهاش دعوا کنم..........شاید حرف گوش کرد......شیطان هم بما گوش نمیده چون اصلا وجود نداره مثل خدایی که نیستhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/hanghead.gif
لینک به دیدگاه
خب گیرم که خدا به قول تو زورش نمیرسه برو فقط برای یه چیز کوچولوت تو زندگیت کمک بگیر اگرنتیجه داد به ماهم بگو

بهش بگو بجای اکسیژن که خدا قرارداده برای تنفسو زنده موندن برات یه کاردیگه بکنه که حداقل ازنظراکسیژن مدیون خدانباششی نتیجشو به منم بگو

حیف که شمام مهندس شیمی میخونی وگرنه میگفتم خدایی شما هم با این برادرانی که این مملکت اینجوری ساختن زیاد تفاوت نمیکنی چون فکر میکنی فقط اکسیژن که واسه آدم ها مورد نیازه ........کاش حداقل یه بیمار سرطانی رو که امید به زندگی درش بالاست اما چون پول دارو نداره یا دارو وارد نمیشه رو میدیدی ...کاش اون به هایی که واسه شنوایی باید زیر 6 سال عمل کنن وگرنه تا ابد ناشنوا میموندن میدیدی ........حرفت مثل این مادرهایی میمونه که بچه رو به دنیا میارن بعد ولش میکنن تو خیابون ها .....

• Like 5
لینک به دیدگاه
حیف که شمام مهندس شیمی میخونی وگرنه میگفتم خدایی شما هم با این برادرانی که این مملکت اینجوری ساختن زیاد تفاوت نمیکنی چون فکر میکنی فقط اکسیژن که واسه آدم ها مورد نیازه ........کاش حداقل یه بیمار سرطانی رو که امید به زندگی درش بالاست اما چون پول دارو نداره یا دارو وارد نمیشه رو میدیدی ...کاش اون به هایی که واسه شنوایی باید زیر 6 سال عمل کنن وگرنه تا ابد ناشنوا میموندن میدیدی ........حرفت مثل این مادرهایی میمونه که بچه رو به دنیا میارن بعد ولش میکنن تو خیابون ها .....

اتفاقا کاش شمام مهندس شیمی نبودی چون اصلامنظورمنو متوجه نشدی

من فقط به اینکه چرا ما آدما عادت کردیم غلط ها وکثافتکاری های آدمای دوروبرمونو که ادعای دین میکنن رو به پای خدامیندازیم هان؟چرا؟

من بیشترازتو دوست عزیز از وضع مملکتمون ناراضیم ومیگم چرا کاری کردن که شاه بره مثلا شاه رفت چی شد؟

ولی نمیگم خدایی وجودنداره یااگرهست ناتوانه

مثال اکسیزنیکه زدم فقط محض زدن مثال کوچیک بود

دوست عزیز لطفا اعمال نادرست به قول شما برادران(خنده)رو به حساب خدانذارین

اون خانوم گفت ازشیطان مددبطلبم بیشترنیازم برطرف میشه تاخدا منم گفتم پس اگرواقعااینطوره حداقل ترین کاراینه نیاز به تنفسو برطرف کنه اونوقت خودم پیروش میشم

همه چیزو بااین برادران به ظاهرباایمان قاطی نکنیدلطفا

• Like 2
لینک به دیدگاه
تحریم در هر حالت بده!!!

منم نمیدونم چی بگم والا!!!!!!!!!!!!!!!:ws52:

من نتونستم کل مطلبو بخونم راجب تحریمه؟

واقعاکمرشکنه میخوای آی پدبخری باید1200000بدی چراچون تحریمی درصورتیکه قیمت واقعیش750000

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا کاش شمام مهندس شیمی نبودی چون اصلامنظورمنو متوجه نشدی

من فقط به اینکه چرا ما آدما عادت کردیم غلط ها وکثافتکاری های آدمای دوروبرمونو که ادعای دین میکنن رو به پای خدامیندازیم هان؟چرا؟

من بیشترازتو دوست عزیز از وضع مملکتمون ناراضیم ومیگم چرا کاری کردن که شاه بره مثلا شاه رفت چی شد؟

ولی نمیگم خدایی وجودنداره یااگرهست ناتوانه

مثال اکسیزنیکه زدم فقط محض زدن مثال کوچیک بود

دوست عزیز لطفا اعمال نادرست به قول شما برادران(خنده)رو به حساب خدانذارین

اون خانوم گفت ازشیطان مددبطلبم بیشترنیازم برطرف میشه تاخدا منم گفتم پس اگرواقعااینطوره حداقل ترین کاراینه نیاز به تنفسو برطرف کنه اونوقت خودم پیروش میشم

همه چیزو بااین برادران به ظاهرباایمان قاطی نکنیدلطفا

همین دیگه ....ما همه جا خوندیم خداوند خالق همه چی هستش اما همیشه زیبایی ها و خوبی ها رو بهش نسبت میدیم ......اگه یه گروه با اسم اون حکومت میکنند و هرکاری میخوان میکنند به خدا ربطی نداره چون خوبی هاش مال اون نه بدی هاش .....بدی هاش مال شیطان ...ام یه نکته جالب شیطان که قدرت آفرینش نداره ........ حالا تحریم هم همینطور برای اون بالایی ها فرقی نمیکنه که یه سایت رو ببندن یا یه دونه راکتور ندن یا یه دونه دارو خاص وارد ایران نشه چون اگه خودشون به هرکدوم از این مشکلات بر بخورن بودجه بیت المال در خدمتشون ......هزاران بار تا حالا مبالغی چند برابر دادیم واسه یه دونه راکتور که آخرش یا دست دوم به ما رسیده یا چیزی رسیده که اصلا به درد اون کار نمیخورده ........مساله سر قدرت .... الان دقیقا خدا کجاست و چیکار میکنه نمیدونم ولی میدونم که برای ایمان بهش الان باید کاری بکنه چون گناه من و امثال من این نیست که 1400 سال پیش به دنیا نیومدیم تا پیامبر رو ببینیم و دینی به دست ما رسیده که حتی فرقه هاش هم قبول ندارن و واسه کشتن همدیگه لحظه شماری میکنن.....چقدر دلم پر بود ......:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...